rita60 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 A to Ona!!!! Została u nas, bo nikt jej nie chciał Pani powiedziała: mamy trójkę dzieci, 3 psy i kota, jeden kociak różnicy nie zrobi Taaaaaa, diabeł wcielony a nie żaden kociak. Z pyska mi wyrywa. No to ja ją łapie za te jej wąsy. Ona mnie pazurem, ja ją zębem i jakoś się kręci. Ale ciastek waniliowych nie oddam i basta!!!!! " class="ipsImage" alt=""> Ślicznie proszę o wiecej! Widać jak merdam ogonkiem? Może dadzą jeszcze? " class="ipsImage" alt=""> Taaaaak!!! Ciastka! " class="ipsImage" alt=""> Czy ja słyszałem "ciastka"? " class="ipsImage" alt=""> Quote
rita60 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Spimy... " class="ipsImage" alt=""> Dali- hurrrrra! Startuje zanim mi Kot zeżre! " class="ipsImage" alt=""> Quote
obiezyswiat75 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Musze Maksia wykapac - stanowczo tak, bo wyglada jak brudas. Ale zrobie to w niedziele, to moze chociaz do przyjscia gosci w poniedzialek bedzie czysty. Z drugiej strony - Maksio sie tak slicznie bawi w tym sniego-blocie, nie mam sumienia mu zabraniac..... Dziekuje za wrzucenie zdjec :) Quote
rita60 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Zabawa w śniego-błocie to jest to:evil_lol:ale mały nie wygłupiaj się...trzeba się wykapać na Święta,bo Mikołaj nie przyjdzie do ciebie z prezentami:razz: Quote
Gabi79 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych, pogodnych Świąt pełnych rodzinnego ciepła i miłości:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Dziękujemy za życzenia. Święta były bardzo udane. Maksik spróbował wszystkiego, włącznie z kompotem ze śliwek. Lubi kompocik :) A jutro mija 5 miesięcy razem. 5 miesięcy temu zestresowana jechałam do Łodzi, przestraszona, ze ktoś nam go ukradnie sprzed nosa- jest przecież taki słodki i śliczny. 5 miesięcy temu przywiozlam do domu smutną sierotkę. Osowiałą kupkę psiego nieszczęścia. Dziś ta kupka jest wulkanem energii, radości, miłości i szczęścia. dziekuję Ci Maksiu za te 5 miesięcy i kocham Cię każdego dnia mocniej - o ile to możliwe jeszcze :) Quote
obiezyswiat75 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Najlepsze zyczenia na Nowy Rok od Maksia. Maksio od 2 stycznia przechodzi na diete (biedak jeszcze o tym nie wie :)), bo poszalelismy w te Swieta troche.... Quote
rita60 Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękujemy...dla Was również SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 co u Makasia:) Maksio Sylwestra i strzelanie przespal snem kamiennym. Raz tylko otworzyl oko, poprawil sie w lozeczku i spal dalej. Obwaialam sie tej nocy, calkiem bezpodstawnie :) Poza tym-jak ktos tu ladnie napisal - Maksio zgubil talie po Swietach i musimy troszke diete zmodyfikowac. No ale Swieta to Swieta, nie wiadomo ktore beda tymi ostatnimi. Jeszcze dzis tylko noworoczna kaczuszka, a od jutra tylko ryz z mieskiem. I koniec. Zadnych ciast, karkoweczek, boczku czy pasztetu. Nam tez sie przyda :) Udalo mi sie przed Swietami Maksia wykapac, ale przyszla odwilz i Maksio wyglada dokladnie tak samo jak dwa tygodnie temu. No trudno, kolejne kapanie na wiosne, bo czynnosci zwiazanych z higiena osobista to Maksio nie lubi. Ale jest zdrowy i to najwazniejsze. Jest wielkim pieszczochem, a sztuczki, ktore uskutecznia, zeby dostac kolejna porcje miziania sa tak slodkie, ze nie da sie odmowic. Maksio przechyla lepek, strzyze uszkami, podnosi lapke, wydaje z siebie takie bububu, po czym kladzie sie na plecach i glaszcz mnie :) Jest przeuroczy, smieszny i tak oddany czlowiekowi, ze tego nie da sie opisac. Quote
obiezyswiat75 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Czasem zje, ale chyba przez roztargnienie raczej Quote
keakea Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Rulon pasjami uwielbia, chyba w poprzednim wcieleniu był królikiem :D Quote
obiezyswiat75 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 A Maksio w poprzednim byl lakomczuchem:) Najbardziej to on lubi slodycze i niestety albo stety, nie nauczyl sie tego u nas. Slini sie na widok slodyczy tak mocno, ze podloge trzeba wycierac :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kupilam Maksiowi specjalna dietetyczna karme. Bardzo weterynarz ja zachwalal - ze droga, ale super wydajna i w koncowym rozrachunku to sie pani oplaci. Karma jest rzeczywiscie super mega hiper wydajna, bo Maksio jej nie je. Wcale. Ani troche. Mysle, ze przy takim zuzyciu, to starczy mi na 10 lat. Chyba, ze dam ja Sarze. Sara ja je. Ale Sara nie potrzebuje diety. Oj czarno to odchudzanie Maksiowe widze. Maksik uparty. Ja tez. Ale te jego oczy.... Quote
rita60 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Choinki nikt nie ukradnie :) Cioteczko nie daj się nabrać na "czy te oczy mogą kłamać":loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Maksik jak widzi coś, co lubi, to oczy mu się aż granatowe z pożadania robią. I zaczyna mruczeć. I machać ogonem. I poszczekiwać. Taaaak, Łatwo nie jest. Quote
rita60 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Maksik jak widzi coś, co lubi, to oczy mu się aż granatowe z pożadania robią. I zaczyna mruczeć. I machać ogonem. I poszczekiwać. Taaaak, Łatwo nie jest. No wiem,nie jest łatwo:razz:mój też robi "maślane" oczy:cool3: Quote
rita60 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Powinna być odwrotna kolejność,ale jest zawsze problem z wstawieniem fot... Quote
Ryjonek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Pozdrawiamy wszystkich Łakomczuchów Świata!!!! Ja sama jestem strasznym łakomczuchem i na prawdę rozumiem te czterołapki, które biedne nie mogą tak jak ja podejśc do lodówki albo szafeczki z dżemikami i sobie coś wyciągnąć w przypływie jesiennej szarówki. To musi być straszne:sabber: Quote
obiezyswiat75 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Poszliśmy dziś na spacer. Maksio i ja. Czy raczej ja, bo Maksio stał pod furtką i patrzył na mnie z politowaniem. Po czym- zeby nie było wątpliwości - położył się i juz. Aktywność fizyczna podobno dobrze na linię wpływa. Nie wiem tylko, czy moja aktywność wpłynie na linię Maksia. Zobaczymy- do domu wracał baaaardzo szybko, więc chyba można mu zaliczyć? Quote
keakea Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Poszliśmy dziś na spacer. Maksio i ja. Czy raczej ja, bo Maksio stał pod furtką i patrzył na mnie z politowaniem. Po czym- zeby nie było wątpliwości - położył się i juz. Aktywność fizyczna podobno dobrze na linię wpływa. Nie wiem tylko, czy moja aktywność wpłynie na linię Maksia. Zobaczymy- do domu wracał baaaardzo szybko, więc chyba można mu zaliczyć? Rulon na spacery chodzi z nami tylko w jedną stronę - DO domu - aby przespacerować Rulona, należy go wynieść jak najdalej OD domu, a on wtedy idzie DO domu :) Quote
rita60 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Zerknijcie proszę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238396-Nikt-mnie-nie-chce-!!!-bo-jestem-stary-i-brzydki-%C5%BBabcio-%C5%81%C3%B3d%C5%BA Quote
obiezyswiat75 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ty sama te bidy wyszukujesz, czy one Cię znajduja? Moj mąż mówi, ze on do Maksia podobny. Quote
Recommended Posts