Majaa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 saga_86 napisał(a):Drucik coś zasiedział sie u Mai:shake: Zasiedział się to prawda I szkoda mi tego psiuńki coraz bardziej ponieważ - z jednej strony, jak już kiedyś pisałam - najciemniej pod latarnią :angryy: i moje sucze, całkiem prywatne, miałyby pewnie wiele do powiedzenia na ten temat , a co dopiero pies na DT który kibluje u mnie już wiele miesięcy .... Gdybym tylko miała więcej czasu ...... :-( - z drugiej strony wiem że jest bezpieczny i w związku z tym ciągle odsuwam zrobienie nowych zdjęć, bo po prostu nie mam kiedy ... Quote
klusek04 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Więc podnoszę Drucika, niech szuka szybko nowego domku. Quote
yewcia1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Maja pewnie do siebie Druta przydrutowała i dlatego drucik nie ma jeszcze domku. Quote
Majaa Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 yewcia1 napisał(a):Maja pewnie do siebie Druta przydrutowała i dlatego drucik nie ma jeszcze domku. Yewciu żeby tak było .... ale mnie się serce kraje na kawalątka, jak słyszę jak ten psiak ujada rozpaczliwie, bo też chciałby hasać, a niestety tego mu za wiele nie mogę zapewnić :placz: Quote
klusek04 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Drucik wciąż czeka na domek nowy. Kto pomoże? Quote
yewcia1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Drucio zwolnij miejsce dla innej biedy Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Majaa - masz PW - wstawilam Drucika na jeden z wątkow w przygarnę psa... i czekają tam na odpowiedź - czy Drucik jest wielkości onka??? Bo tak mi się gdzieś obilo mi się o uszy Quote
KasiaM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 andzia69 napisał(a):Majaa - masz PW - wstawilam Drucika na jeden z wątkow w przygarnę psa... i czekają tam na odpowiedź - czy Drucik jest wielkości onka??? Bo tak mi się gdzieś obilo mi się o uszy I co z Drucikiem????:loveu: Quote
klusek04 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Drucik na pierwszą biegnie po domek. Quote
Majaa Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 andzia69 napisał(a):Majaa - masz PW - wstawilam Drucika na jeden z wątkow w przygarnę psa... i czekają tam na odpowiedź - czy Drucik jest wielkości onka??? Bo tak mi się gdzieś obilo mi się o uszy Andzia 69 Dzięki :loveu: Odpisałam zgodnie z prawdą i obserwacjami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6856171#post6856171 Quote
maryd Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam, Majaa, czy nie mielibyscie transportu dla suczki z "moich" szczeniaków do Poznania w najbliższym czasie? Quote
maryd Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:-( Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:-( Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:-(( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78926 Quote
maryd Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Pomimo utraty przeze mnie nadziei, hop do góry! Quote
Recommended Posts