Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maryd napisał(a):
Czy Drucik ma aktualne fajne zdjęcia? jaka rase przypomina najbardziej?

Zdjęć nie ma wciąż :oops: Już pisałam kiedyś - najciemniej pod latarnią i wstyd mi za to, ale ja naprawdę nie mam kiedy !
A rasę - żadną jak dla mnie, oprócz czarny diabeł starachowicki :diabloti:

Posted

Maja fotki potrzebne, nie mozna ludziom pokazywac samego pyska:).
Sa czasem amatorzy na czarne pieski. Ten chłopak,co wczoraj zabrał w Krakowie jednego szczeniaka ma siostre i ta siostra napalała sie na czarnego szczeniaka od Taty. Ale mój tata jak to tata, zakochał sie własnie w czarnym szczeniaku i nie dal go do adopcji, bo "Murzynek zostanie u niego". Zawsze mozna komus pokazac, ze np. jest inny całkowicie czarny "diabolo".

Posted

maryd napisał(a):
Maja fotki potrzebne, nie mozna ludziom pokazywac samego pyska:).
Sa czasem amatorzy na czarne pieski. Ten chłopak,co wczoraj zabrał w Krakowie jednego szczeniaka ma siostre i ta siostra napalała sie na czarnego szczeniaka od Taty. Ale mój tata jak to tata, zakochał sie własnie w czarnym szczeniaku i nie dal go do adopcji, bo "Murzynek zostanie u niego". Zawsze mozna komus pokazac, ze np. jest inny całkowicie czarny "diabolo".

Jutro obiecuję, że zrobię Będę szaleć z aparatem po podwórku :evil_lol:

Posted

Majaa napisał(a):
Zobaczcie jaki on chudy :-(

Co ja mam mu zrobić ? :placz:
Odrobaczyłam go znów daweczką na troszkę większego psa ! Pomysłów innych brak ;(

"nie chudy tylko scupły" tak mój synio mówi o sobie bo ma podobny problem;)
a pewnie zacznie nabierać masy za jakiś bliżej nieokreślony czas, Hugo zmężniał a też był chudzielec, na Druta też przyjdzie pora, może on dłużej dojrzewa,
ja np wciąż mam trądzik młodzieńczy:cool1: i brak zębów mądrości:diabloti: