klusek04 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Drutka przypominam po raz kolejny. Quote
BożenaG Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Drucik nie chce odejśc z DT,a powinien już dawno! Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Druciku przypomnij się wszystkim Quote
klusek04 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Drucik ma już długi staż na DT. Szukaj domku szybko psiaku. Quote
maryd Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czy Drucik ma aktualne fajne zdjęcia? jaka rase przypomina najbardziej? Quote
BożenaG Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Szkoda ,ze nie wilczura bo takiego szuka pewien Facet Quote
KasiaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zapraszam po domek na pierwszą!!!!!:roll: Quote
Majaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 maryd napisał(a):Czy Drucik ma aktualne fajne zdjęcia? jaka rase przypomina najbardziej? Zdjęć nie ma wciąż :oops: Już pisałam kiedyś - najciemniej pod latarnią i wstyd mi za to, ale ja naprawdę nie mam kiedy ! A rasę - żadną jak dla mnie, oprócz czarny diabeł starachowicki :diabloti: Quote
maryd Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Maja fotki potrzebne, nie mozna ludziom pokazywac samego pyska:). Sa czasem amatorzy na czarne pieski. Ten chłopak,co wczoraj zabrał w Krakowie jednego szczeniaka ma siostre i ta siostra napalała sie na czarnego szczeniaka od Taty. Ale mój tata jak to tata, zakochał sie własnie w czarnym szczeniaku i nie dal go do adopcji, bo "Murzynek zostanie u niego". Zawsze mozna komus pokazac, ze np. jest inny całkowicie czarny "diabolo". Quote
Majaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 maryd napisał(a):Maja fotki potrzebne, nie mozna ludziom pokazywac samego pyska:). Sa czasem amatorzy na czarne pieski. Ten chłopak,co wczoraj zabrał w Krakowie jednego szczeniaka ma siostre i ta siostra napalała sie na czarnego szczeniaka od Taty. Ale mój tata jak to tata, zakochał sie własnie w czarnym szczeniaku i nie dal go do adopcji, bo "Murzynek zostanie u niego". Zawsze mozna komus pokazac, ze np. jest inny całkowicie czarny "diabolo". Jutro obiecuję, że zrobię Będę szaleć z aparatem po podwórku :evil_lol: Quote
KamaG Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Majaa']Jutro obiecuję, że zrobię Będę szaleć z aparatem po podwórku :evil_lol: I Majaa poszalała i fotki są! Już wklejam: Quote
Majaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Jeszcze trochę będzie ! Ale później :evil_lol: Quote
Majaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Zobaczcie jaki on chudy :-( Co ja mam mu zrobić ? :placz: Odrobaczyłam go znów daweczką na troszkę większego psa ! Pomysłów innych brak ;( Quote
KamaG Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Majaa napisał(a):Zobaczcie jaki on chudy :-( Co ja mam mu zrobić ? :placz: Odrobaczyłam go znów daweczką na troszkę większego psa ! Pomysłów innych brak ;( "nie chudy tylko scupły" tak mój synio mówi o sobie bo ma podobny problem;) a pewnie zacznie nabierać masy za jakiś bliżej nieokreślony czas, Hugo zmężniał a też był chudzielec, na Druta też przyjdzie pora, może on dłużej dojrzewa, ja np wciąż mam trądzik młodzieńczy:cool1: i brak zębów mądrości:diabloti: Quote
KasiaM Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dobrze wygląda czasami mlode psy tak mają nie ma co go przekarmiać na silę:) Quote
Recommended Posts