KamaG Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :loveu:no poprostu rewelacja!!! bardzo, bardzo:bigcool: się cieszę, Majuu nie płacz po kątach:glaszcze:, Druciowi tam na pewno dobrze będzie! I trzymamy kciuki, żeby się z inwentarzem zwierzęco - ptasim zaprzyjaźnil! Quote
Majaa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 KamaG napisał(a)::loveu:no poprostu rewelacja!!! bardzo, bardzo:bigcool: się cieszę, Majuu nie płacz po kątach:glaszcze:, Druciowi tam na pewno dobrze będzie! I trzymamy kciuki, żeby się z inwentarzem zwierzęco - ptasim zaprzyjaźnil! A ja płakam ukradkiem ... i czekam na info z nowego domku ..... W końcu ten pies "kiblował" u mnie prawie rok ..... ja go wychowywałam .... ja go nauczyłam tego, co umie .... Mnie zaufał ... i mnie pokochał .... Teraz czuję sie jakbym zawiodła go na całej linii ..... Quote
ewelinka_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :multi::multi: Drucio oddrutował się od ciotki Majki :multi: :calus: Maja on jest Ci za to wszystko wdzięczny i jestem pewna, że do końca swojego życia zapamięta,kto go uratował :loveu: Quote
mrs.ka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Majaa napisał(a):A ja płakam ukradkiem ... i czekam na info z nowego domku ..... W końcu ten pies "kiblował" u mnie prawie rok ..... ja go wychowywałam .... ja go nauczyłam tego, co umie .... Mnie zaufał ... i mnie pokochał .... Teraz czuję sie jakbym zawiodła go na całej linii ..... no tak Ty popłakujesz ,a ja już wyje :placz: za Ciebie,jakie to okropne :placz:ja chyba już nie oddam żadnego psa:placz: Quote
klusek04 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Cieszmy się że znalazł nowy domek. Trzymam kciuki za jego powodzenie.:lol: Quote
Majaa Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Wieści z nowego domku cieszą, choć mnie rozkładają na łopatki ! Wszystko jest super tylko kury trzeba izolować od Druta. Krowie też próbował się narzucać, ale szybko ostygł (no cóż ... pewnie załapał proporcje :cool3:), za to bardzo mu się spodobały świnki :evil_lol: Z ludźmi jest już w miarę zżyty, z psami się dogadał .... tylko podobno co parę minut przybiega do furtki, którą go wprowadzaliśmy i ... czeka :placz: Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 niesamowite - Drucik ma dom!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: A to wszystko dzięki Majii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maryd Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie płacz, pokocha nowych państwa, a ty przytulisz nowa bide.Ciesze sie bardzo!!!:laola: Quote
Gamba Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ja to jak zwykle muszę sie spóźnić :cool1: Bardzo się cieszę, że Drut znalazł dom, należało mu się :multi:Maja dała mu tak dużo,teraz pepowina została odcięta, Drut zaczyna nowe życie :multi: A u Maji pewnie znów osiądzie jakiaś bida starachowicka :cool3: Quote
Majaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A co ja mam odpowiedzieć na takiego maila, jak mi się łezka kręci w oku? Obawiam się, że jeszcze długo nie będę mogła powiedzieć, że Igor (zmieniliśmy mu imię) się zadomowił, ale chyba wszystko jest na dobrej drodze. Tylko trochę go nie mogę rozgryźć - niby w nocy mi nie wyje, żeby go wypuścić, jak z nim siedzę na podwórku to niby z zainteresowaniem coś tam wącha czy ogląda, a zaraz już opiera się o płot czy furtkę. Muszę mieć oczy dookoła głowy, tym bardziej, że bardzo dobrze usypia czujność.Mam nadzieję, że jeszcze 2 tygodnie i już nawet jak Panią zobaczy, to będzie wiedział, że u mnie ma nowy dom. Wygląda na zadowolonego - już ze 20 razy pozaglądał w każdą dziurę (ciekawe kiedy mu się znudzi), krowa już mu spowszedniała, ale jego ulubionym zajęciem jest obszczekiwanie świń( wyjątkowo go wkurzają:)). Cały czas żyję w stresie czy mi nie ucieknie, ale z każdym kończącym się dniem mam nadzieję, że nawet jeśli to i tak do mnie wróci. Odezwę się do Pani jak już będę mieć pewność, że wie, że jest mój. Quote
KamaG Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mnie się nawet w obu zakręciła i to nie jedna... myślę że super trafił... przy takim podejściu Pańci musi być szczęśliwy!!! Quote
Majaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 KamaG napisał(a):mnie się nawet w obu zakręciła i to nie jedna... myślę że super trafił... przy takim podejściu Pańci musi być szczęśliwy!!! Ehhh .... Tęsknię za nim ........... zadzwonię tam jutro Najgorsze jest, że w tej sytuacji wiem, ze nie mogę się tam pojawić ..... Quote
KamaG Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Maja może byś tak tytuł zmieniła;), dodajrze tą świetną wiadomość! Quote
Majaa Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 KamaG napisał(a):Maja może byś tak tytuł zmieniła;), dodajrze tą świetną wiadomość! Bajam się , żeby nie zapeszyć Quote
Majaa Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Dostaję coraz to lepsze wieści z DS Jeszcze troszkę niech sie oswoi (juz nas podobno nie szuka - a ja się i tak czuję jakbym go zdradziła:placz:) Pojadę tam kiedy wszyscy bedziemy mieć pewność, że nie prysnie za mną .. Tak jest lepiej .... wiem ..... ale tęsknię ..... Quote
Majaa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 No zmienię chyba jednak ten tytuł, po dzisiejszym mailu ..... tym razem przesyłam trochę zdjęć. nie ukrywam, że trudno mu zrobić zdjęcie pyskiem do przodu, zanim go tak uchwyciłam zrobiłam 20 zdjęć jego tyłka plus kolejne 20 migdałków (gdy zawołany by się ładnie ustawił do zdjęcia skakał na mnie z rozdziawioną paszczą). Za bardzo rozpuściłam te moje potwory i teraz czy jest słońce czy minus 20 stopni muszę iść co dzień z nimi do lasu ..... Quote
andzia69 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 no siem właśnie zastanawialam kiedy ten tytul zmienisz:evil_lol: Quote
Majaa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 andzia69 napisał(a):no siem właśnie zastanawialam kiedy ten tytul zmienisz:evil_lol: Dojrzałam do tego :diabloti: W końcu dostałam pierwszego maila, w którym nie ma słowa o szukaniu mnie , nas, zagladaniu zza płot itp. Wierzę, że pies się zadomowił ( a mnie i tak się serce kraje) Quote
KasiaM Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Majuu gratuluje uratownia Drutka:loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Drutek się oddrutował fizycznie od Maii, ale nadal do jej serca jest przydrutowany ;) Quote
Majaa Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 ewelinka_m napisał(a):Drutek się oddrutował fizycznie od Maii, ale nadal do jej serca jest przydrutowany ;) Nie tylko on .... Ale powoli może się chłopak oddrutowywać :evil_lol: A własciwie to chyba bardziej ja od niego ! ;) Quote
Recommended Posts