Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maja Ty to twarda kobitka jesteś!;-) Ale proszę bardzo: Już się litujem i nad Tobą, dobrze że Cię ten zawał ominął, Druciku nie stresuj nam Mai, nie ładnie oj nieładnie:nono:

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamkam dzięki za zlitowanie się :evil_lol:

klusek04 napisał(a):
On ma fuksa. Ma na imię Drucik i nie dziw się Maja że lubi się za druty chwytać.

Qrcze na to nie wpadłam , czyli wszelkie pretensje do weta należy kierować za to imię ? :evil_lol:
No dobra tak zrobię! Gutek napewno się ucieszy :evil_lol: On i tak ma anielską cierpliwość do nas, więc i to pewnie jakoś przeżyje ..... ;)

Posted

Mały upierdliwiecdzisiaj rozpętał aferę na pół wsi ! I nikt nie wie co mu się dzisiaj ubzdurzyło, żeby Dziką moją prowokować Ale całe całe przedpołudnie tak ją zaczepiał szczekając do kojca po sąsiedzku, zę nawet mój Harry sie wkurzył. Na a jak Harry ryknął to pół wsi za nim podjęło wrzask ... czekałam tylko, kiedy sąsiedzi ruszą na mnie z toporami :cool3:

Posted

Majaa napisał(a):
Mały upierdliwiecdzisiaj rozpętał aferę na pół wsi ! I nikt nie wie co mu się dzisiaj ubzdurzyło, żeby Dziką moją prowokować Ale całe całe przedpołudnie tak ją zaczepiał szczekając do kojca po sąsiedzku, zę nawet mój Harry sie wkurzył. Na a jak Harry ryknął to pół wsi za nim podjęło wrzask ... czekałam tylko, kiedy sąsiedzi ruszą na mnie z toporami :cool3:

Majka Uny Cie Te Ludzie tam wyklno na tej wsi, bo: " kto to widział, żeby psów tylu i to jeszcze rasowe, panie, so, i w domu trzymane i miski im myjom, bo takim rasowym to trza miske chyba codzień myć,:evil_lol: i na spacery z nimi chodzo na smyczy, panie, no, a jak toto zaczno szczekać, panie..."
Pozdrawiam wszystkich mieszkających w takim środowisku ;) , i Drutka też. Nie hałasuj chłopie bo się Maji oberwie!

Posted

Kamkam napisał(a):
Majka Uny Cie Te Ludzie tam wyklno na tej wsi, bo: " kto to widział, żeby psów tylu i to jeszcze rasowe, panie, so, i w domu trzymane i miski im myjom, bo takim rasowym to trza miske chyba codzień myć,:evil_lol: i na spacery z nimi chodzo na smyczy, panie, no, a jak toto zaczno szczekać, panie..."
Pozdrawiam wszystkich mieszkających w takim środowisku ;) , i Drutka też. Nie hałasuj chłopie bo się Maji oberwie!

Kamilla Jo już dawno wyklento jestom, choć te rasowe i na smyczy to jakoś przełkli, ale ten schron, co to jo niby mom ... a dajże Panie spokój :evil_lol: I nieważne, że w 3 domach naprzeciw mojego majo razem coś koło 17 - 19 (cosik się pugibałam w rachubie, ale dwa na smyczy som wyprowadzane .... czasami, jeden łon to nawet szkolony jest), a u mnie (łożesz Ty) aż 5!! ... Ale to jo mom ten schron ....
A poważnie to niestety konsekwencje takeigo ludzkiego gadania zbieramy, bo co trochę jakiś psiak ląduje u mnie pod płotem :placz:

Żeby Uny wiedziały, że moje sucze, to nie tylko w domu som trzymane, ale na kanapach śpiom ... już widzę oczami wyobraźni tą jazdę za miesiąc, kiedy moja kerraczka zacznie szczeniory wyprowadzać na podwórko ....
Uny penknom z z(azd)łości ... Drucik pewnie też podobnie jak moja dwójka dużych psów da unym popalić w tym czasie ;)

Posted

yewcia1 napisał(a):
Maja Wy to się macie - niby krok od Starachowic , a jak na zapadłej wiosce na końcu świata w XIX wieku:razz:

Wiesz Ja coraz częściej myślę, że w samych Starachowicach jest gorzej tak naprawdę
Bo ten dialog, który podjęłyśmy z Kamkam ;) , tak naprawdę dotyczy całego tego regionu ...... I tak naprawdę w tym powiecie chłoporobotniczym kompletnie nie ma znaczenia i różnicy, czy rozmawiasz z ludźmi z miasta, czy ze wsi .... Jest określony (bardzo niski) % społeczeństwa, z którym można podjąć jakąkolwiek rozmowę np na temat bezdomności zwierząt, a także i dzieci tak naprawdę ..... Jakie to przykre ........
Choć z drugiej strony ... obserwujemy kompletnie inną zależność .... im ludzie biedniejsi i często bardziej prymitywni, tym bardziej potrafią pomóc zwierzakowi .... tak czy siak ..... to wszystko, co się dzieje tutaj jest bardzo przykre
A generalnie ludzie tutaj żyją życiem drugich ...... Koszmar!

Posted

Straszne to co pisesz, ale to niestety nasze realia.
Mieszkam w betonowej dzungli, gdzie jest dużo psiarzy, ostatnio jednego dokarmiam i baba z sunią łaziła i wie, ze go dokarmiam i do mnie z tekstem niech pani mu coś przyniesie bo jest.
Pobiegłam do chaty po kości i ognony ( on nie je suszu) i duża michę wody, napił się i zjadł.
Baba do mnie z tekstem ale ma pani dobre serce , a ja sobie pomyślałam, za to Ty nie masz.
Ale taki jest niestety świat:-(