Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamkam']Nie ma sprawy opanowałam internetowe anonse to mogę psiaki wrzucać, bo papierowych druków nie mam
W ten sposób odciążysz Sagę, która dotychczas była naczelną naszą anonsowiczką ! Może tak bedzie lepiej a my się do Sagi uśmiechniemy o pomoc na stronce www.swietokrzyskie.schronisko.net bo nie wiem czy Klusek 04 wyrabia ....

Posted

Oj rozrabia rozrabia, a ja ciągle nie mam czasu wystarczająco dużo dla niego :-(
U mnie jest w domu sajgon w tej chwili 5 pięciotygodniowych szczeniąt,które są wszędzie, jak tylko się obudzą + 5 dorosłych psów :wallbash:
Błagam o litość :modla: relacji bieżących chwilowo zabraknie, podobnie jak allegro !

Posted

Nie chcę zapeszać, ale Drucio ostatnio faktycznie zgrzeczniał
No i robie wielkie oczy jak na trawce przed jego boksem "pasie się" pięć czarnych glutów! Stoi jak zaczarowany wówczas ;)

Posted

Glutki rosną jak na drożdżach ... a Drucik zdzierżyć nie może, że one swobodnie latają a on się z nimi pobawić nie może . Niestety nie pozwalam mu na to, bo do delikatnych to on jeszcze nie należy ;)

Posted

yewcia1 napisał(a):
Drut blokuje tymczas jak Lepper drogi :shake:

:eek2: :eek2: :eek2: Bez takich porównań bardzo proszę:cool3: Wolę żyć w świadomości, że Drut blokuje tymczas bo przynajmniej jest przewidywalny :eviltong:
Dzisiaj moja Mama miała chwilę żeby dłużej posiedzieć u nas i do tej pory nie wierzy, że Drut to ten sam Drut sprzed paru miesięcy ..... Jest święcie przekonana, że się z niej nabijam bo to "niemożliwe, że ten z tymczasu wcześniej tak wyrósł" !!! :crazyeye:

Posted

Majaa napisał(a):
:eek2: :eek2: :eek2: Bez takich porównań bardzo proszę:cool3: Wolę żyć w świadomości, że Drut blokuje tymczas bo przynajmniej jest przewidywalny :eviltong:
Dzisiaj moja Mama miała chwilę żeby dłużej posiedzieć u nas i do tej pory nie wierzy, że Drut to ten sam Drut sprzed paru miesięcy ..... Jest święcie przekonana, że się z niej nabijam bo to "niemożliwe, że ten z tymczasu wcześniej tak wyrósł" !!! :crazyeye:

Drucik się zadomowił a tu czas najwyzszy na domek stały.

Posted

klusek04 napisał(a):
Drut pomocnik Leppera szuka fuchy. Może czegoś pilnować lub blokować ...

hehehe Łobuz jeden zaczyna mnie nie słuchać, abyliśmy na dobrej drodze Yewcia wykrakałaś ;) i zaczął być nieprzewidywalny :evil_lol:

A tak naprawdę to słodziak, który myśli głównie o jednym - jak zalizac człowieka na śmierć, równocześnie mając okazję się wybiegać :p