Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
No to Drut ozdrowieje chyba.

mam nadzieję. Na razie robią mi z Dziką rujnację trawnika (widziałam przed chwilą, ale nie miałam sumienia na nich pokrzyczeć) Bawiły się, jak dzieci, tylko takie trochę mocno wyrośnięte

Posted

Czyżby Drut "umierał z tęsknoty za Dziką":cool3: i chudł przez to, że "tak blisko a tak daleko" do niej miał? Dobrze, że nie chory i już spokojniejszy, niech teraz tyje:evil_lol:

Posted

widzicie ,ja to się znam na psiej psyche(szkoda,że tylko na psiej) od razu mówiłam ,że ALIEN potrzebuje miłości,ale aż serce się raduje ,że chociaż wśród psów takie pary się dobierają

Posted

Saga Dzięki za uznanie, ale jakoś od kilku miesięcy :shake:

Kamkam napisał(a):
Czyżby Drut "umierał z tęsknoty za Dziką":cool3: i chudł przez to, że "tak blisko a tak daleko" do niej miał? Dobrze, że nie chory i już spokojniejszy, niech teraz tyje:evil_lol:

Mały potrzebuje jednak ludzia SWOJEGO LUDZIA Dzika się mu juz znudziła Jest spokojniejszy przy niej, ale teraz jest na etapie "wracam do siebie, a ty sobie babo (Dzika:cool3:) rob co chcesz"