Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Yewcia ma Fuksika u siebie?

Fuks u Bożeny a Yewcia tu fotkę wstawiła stąd mój post, że Druta wyprowadziła na spacer w towarzystwie Fuksa. Namąciłam;) mam nadzieję, że już wyprostowane.

Posted

Kamkam napisał(a):
Fuks u Bożeny a Yewcia tu fotkę wstawiła stąd mój post, że Druta wyprowadziła na spacer w towarzystwie Fuksa. Namąciłam;) mam nadzieję, że już wyprostowane.

się mi pomieszłoa:oops:za dużo u Was bezdomniaków trzeba je wszystkie wygonić do domków stałych

Posted

maryd napisał(a):
Co słychac u Drucika?

Tydzień minął a ja nie miałam kiedy napisać :placz:
W zeszłą niedzielę Druciu pojechał na prawie całodzienną wyprawę do lasu ze mną i Rajmundem. Teoretycznie pojechaliśmy na grzyby. Praktycznie wyglądało to tak, ze zostawałam dopuszczona do zbierania grzybów przez Druta tylko i wyłącznie w momencie, w którym psiak szedł zobaczyć, "co się dzieje z tym drugim, co z nim przyjechał do tego lasu:cool3:".
Resztę grzybobrania spędziłam w połowie na głaskaniu psa tulącego się do mojej nogi, a w połowie targaniem Małego vel Druta za sobą, który wówczas postanowił być psem cyrkowym i każdą trasę pokonywał na dwóch łapach wsparty o mnie
Ale cały trud się opłacił ;) Na koniec wycieczki, kiedy się mielismy zamiar pakować do samochodu, Druciu zniknął na minutę i z dumą przyniósł nam (znalezione, nie upolowane,sądząc po stanie w jakim były) zwłoki nornicy i ... kompletnie :crazyeye: nie rozumiał dlaczego nie jesteśmy z prezentu zadowoleni ....
Jak padł w drodze powrotnej po takiej dawce wrażeń całodniowych, to półprzytomnego do kojca go zatargałam i tak naprawdę oprzytomniał w poniedziałek po południu :evil_lol:
Jutro, jeśli pogoda dopisze, znów odbędziemy spacer dłuższy niż codzień ...

Posted

klusek04 napisał(a):
Drut chyba całkiem w Mai zakochany.

A ja w nim zaczynam się podkochiwać ..... coraz bardziej i bardziej .....
Wiem, że nie mogę go zatrzymać ..... Potrzebuję kojca dla szczeniąt, nie mam dla Niego czasu, widzę, że zaczyna być znerwicowany :-(

Posted

Mój mąż się załamał po powrocie ze szkolenia i trochę Mu się nie dziwię ;)
Opowiadałam Mu przecież przez tel. o całkowitej wymianie piachu we wszystkich kojcach, a to co zastał u Druta po powrocie sprowadzało się do jednego pytania "Czy jestem pewna, że tam też piach wymieniono" :evil_lol:
Drut zrobił taki bałagan w kojcu, że aż trudno uwierzyć, że w kilka dni pies potrafi zrobić takie pobojowisko :crazyeye: