yewcia1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Drucik się zadomowił i czas już na zmianę tymczasu na domek stały. Quote
yewcia1 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Drut ma u Maji jak w raju , ale Drucik musisz szukać własnego raju i zwolnić tymczas. Quote
BożenaG Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Drucik już prawie dorosły psiak.Domek szybko potrzebny!!! Quote
Majaa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Cholera ! Drut jest bardzo agresywny w stosunku do mojego spokojnego Harry'ego Przez płot go coraz częściej atakuje ! Już nie tylko w mojej obecności ! Ale tak sobie - dla zasady! :placz: Quote
yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Majaa napisał(a):Cholera ! Drut jest bardzo agresywny w stosunku do mojego spokojnego Harry'ego Przez płot go coraz częściej atakuje ! Już nie tylko w mojej obecności ! Ale tak sobie - dla zasady! :placz: Drut się rozbestwił i poczuł się jak głowa domu:shake: Quote
klusek04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Musisz się go "pozbyć" szybko bo mogą być kłopoty. Przecież to mały piesek a twój Hary do byk. Co mu do głowy przychodzi? On chyba się zakochał w twym domostwie i chce tam zostac na stałe. Domku znajdź się dla Drucika szybko. Quote
BożenaG Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oj znam Maja ten problem.Sytuacja nie jest ciekawa ,ale co zrobić z Drutkiem skoro domku stałego dla niego nie ma??? Quote
yewcia1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Maja co u Drutka? Mam nadzieję, ze jako tako ale się sprawuje? Quote
Majaa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 klusek04 napisał(a):Musisz się go "pozbyć" szybko bo mogą być kłopoty. Przecież to mały piesek a twój Hary do byk. Co mu do głowy przychodzi? On chyba się zakochał w twym domostwie i chce tam zostac na stałe. Domku znajdź się dla Drucika szybko. OJ Drucik to nie jest już mały chłopak Chuderlawy w budowie, ale nie mały już! On tak naprawdę wzrostem to już średni nie bardzo jest :shake: Wzrost ten sam co u Harry'ego i u Dzikiej mojej. Śmiem zaryzykować stwierdzenie, że nawet wyższy o parę centymetrów, ale pomierzyć to ja ich nie mam szans sama ..... Dzisiaj mam świadka z naszego środowiska, na zachowania Druta. Wujkowi Rajmundowi pokazał się za swojej ciemnej strony:shake: Wchodzę do kojca nakarmić chłopaka, a ten natychmiast z "gębą" leci do Harry'ego ! Wszczął taką awanturę, że nawet nie chcę myśleć, co by było gdyby tak wyskoczył do Harry'ego na otwartej przestrzeni! Harry jest zarąbiście cierpliwy, ale do czasu .... Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Drut idealny stróż szybko szuka posady, domu, michy i pana. Quote
Majaa Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 A że jest cudownymmiłym psiakiem to ja tego nie rozumiem czemu wciąż domu nie ma :shake: Quote
KamaG Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Maja wrzuciłam Drucika na anonse na sobotę 3.08 podałam telefon ogólny. Quote
Majaa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Kamkam napisał(a):Maja wrzuciłam Drucika na anonse na sobotę 3.08 podałam telefon ogólny. :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki ! Quote
Recommended Posts