Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholera ! Drut jest bardzo agresywny w stosunku do mojego spokojnego Harry'ego Przez płot go coraz częściej atakuje ! Już nie tylko w mojej obecności ! Ale tak sobie - dla zasady! :placz:

Posted

Majaa napisał(a):
Cholera ! Drut jest bardzo agresywny w stosunku do mojego spokojnego Harry'ego Przez płot go coraz częściej atakuje ! Już nie tylko w mojej obecności ! Ale tak sobie - dla zasady! :placz:

Drut się rozbestwił i poczuł się jak głowa domu:shake:

Posted

Musisz się go "pozbyć" szybko bo mogą być kłopoty. Przecież to mały piesek a twój Hary do byk. Co mu do głowy przychodzi?
On chyba się zakochał w twym domostwie i chce tam zostac na stałe.
Domku znajdź się dla Drucika szybko.

Posted

klusek04 napisał(a):
Musisz się go "pozbyć" szybko bo mogą być kłopoty. Przecież to mały piesek a twój Hary do byk. Co mu do głowy przychodzi?
On chyba się zakochał w twym domostwie i chce tam zostac na stałe.
Domku znajdź się dla Drucika szybko.

OJ Drucik to nie jest już mały chłopak Chuderlawy w budowie, ale nie mały już! On tak naprawdę wzrostem to już średni nie bardzo jest :shake: Wzrost ten sam co u Harry'ego i u Dzikiej mojej. Śmiem zaryzykować stwierdzenie, że nawet wyższy o parę centymetrów, ale pomierzyć to ja ich nie mam szans sama .....
Dzisiaj mam świadka z naszego środowiska, na zachowania Druta. Wujkowi Rajmundowi pokazał się za swojej ciemnej strony:shake: Wchodzę do kojca nakarmić chłopaka, a ten natychmiast z "gębą" leci do Harry'ego ! Wszczął taką awanturę, że nawet nie chcę myśleć, co by było gdyby tak wyskoczył do Harry'ego na otwartej przestrzeni!
Harry jest zarąbiście cierpliwy, ale do czasu ....