Rybc!a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='sahara'] , że nie musisz uciekać się do przekupstwa jak niektóre starsze dogomaniaczki Sahara, czy ty kobito widziałaś moje zdjęcia? Ja i urok osobisty? Dobre sobie. Zobacz sama. Boki zrywać.;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4114851#post4114851 Quote
LALUNA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Rybcia Ty tam nic nie mów, pewnie od chłopaków nie możesz sie opędzić. Blondynki zawsze górką.;) A z Sahara to jeszcze sie policze. :lmaa: A poztaym nie jest jeszcze tak źle skoro to ja dostaję czekoladki:wink: Rybcia a co to za ślicznotka obok luli? Taka niebieskawa i kudłata. Lepszego zdjecia nie masz?:razz: A ten zadek to jakis owczarek niemiecki czarny? A ile Lula ma wzrostu? Quote
Rybc!a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='LALUNA']Rybcia Ty tam nic nie mów, pewnie od chłopaków nie możesz sie opędzić. Blondynki zawsze górką.;) A z Sahara to jeszcze sie policze. :lmaa: A poztaym nie jest jeszcze tak źle skoro to ja dostaję czekoladki:wink: Rybcia a co to za ślicznotka obok luli? Taka niebieskawa i kudłata. Lepszego zdjecia nie masz?:razz: A ten zadek to jakis owczarek niemiecki czarny? A ile Lula ma wzrostu? Mnie chłopacy nie interesują. A przynajmniej ci z którymi muszę spędzić 5 dni w tygodniu ( szkoła ). Ta kudłata, niebieskawa to moja ukochana Melisa, której wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2664506#post2664506 W całym wątku jest dużo jej zdjęć. A ten zadek to taki zwykły kundelek. Trochę podobny do tego, z wrocławskiego schroniska ( znalazł już domek): Lula ma ok. 35-40 cm z głową Quote
sisay Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kto oglada czasem serial "Siodme Niebo" ?:cool3: Tam maja taka sunie prawie identyczna o imieniu Happy :loveu: Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 ma-ja napisał(a):Kto oglada czasem serial "Siodme Niebo" ?:cool3: Tam maja taka sunie prawie identyczna o imieniu Happy :loveu: Ja to mało telewizję oglądam, no chyba że leci Magda M, Na Wspólnej albo jakiś ciekawy film. A co to za serial w ogóle ? Na jakim kanale i kiedy leci ? Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzisiaj dzwoniła do mnie pani z Łodzi, ale musi najpierw przekonać męża. No i dziewczyna z Niemiec, ona mogłaby ją wziąść, poszukać tu w okolicach jakiegoś tymczasu na kilka dni po sterylce ( bo ten zabieg robiony będzie od razu ) i ziuum do domku. Ale narazie nic nie zapeszam, poczekamy zobaczymy! Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No to cicho trzymamy kciuki i nie zapeszamy;) Quote
Rybc!a Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Nie no, generalnie narazie szukamy jej domku dalej. Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ona szybko dom znajdzie. Ja ja wysyłam wszystkim którzy piszą do mnuie o białaske z Radomia - na moje ogłoszenia. A poza tym Lula jest tez na portalach, więc spoko, dom musi byc. Quote
sahara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Rybc!a']Sahara, czy ty kobito widziałaś moje zdjęcia? Ja i urok osobisty? Dobre sobie. Zobacz sama. Boki zrywać.;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4114851#post4114851 Rybc!u, jak sie ma tyle lat co Ty to JEST się samym wdziękiem, bez względu na to co Ty myślisz na ten temat :lol: A z Sahara to jeszcze sie policze. Laluna , ja myślałam o sobie, nie o Tobie Biorąc pod uwagę, że jest dużo chętnych na Ledę, to Lula bez problemu znajdzie domek. Chyba Laluna ma rację, że dobre zdjęcie to podstawa. Quote
sahara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='supergoga']Ona szybko dom znajdzie. Ja ja wysyłam wszystkim którzy piszą do mnuie o białaske z Radomia - na moje ogłoszenia. A poza tym Lula jest tez na portalach, więc spoko, dom musi byc. A jak Supergoga obiecuje to tak musi być A ja się wcale nie podlizuję Quote
LALUNA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A ja się wcale nie podlizuję No bo jeszcze nie musimy :diabloti: , w końcu Misia jest jeszcze w naszych ręcach:evil_lol: Quote
supergoga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :mad: :mad: :mad: Tak sobie myślę (a co, zdarza mi się, sporadycznie ale zawsze), że ja chyba musze z Wami sobie pogadać. Tomi tak jakoś szantażykiem zapachniało Laluna - oj oj :mad: :angryy: :angryy: :angryy: . Quote
sahara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Laluna, Ty uważaj co piszesz :shake: . Ja muszę jeździć do Poznania, a Ty będziesz bezpieczna we Wrocławiu.:cool1: A Supergoga właśnie dostała namiary na naszą imprezę :cool3: Quote
supergoga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :diabloti: Ja Was znajdę. A do Wrocławia też czasem jeżdżę, więc uwaga, achtung itp. Quote
Rybc!a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ogląda ją na żywo tyle ludzi. I nic, kompletnie nic. A prawdopodobnie w schronisku jest od szczeniaka... Quote
sahara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Rybc!u nie martw się, ona po prostu czeka na ten wymarzony dom. Znajdziemy go dla niej. Quote
Rybc!a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 sahara napisał(a):Rybc!u nie martw się, ona po prostu czeka na ten wymarzony dom. Znajdziemy go dla niej. Oby Sahara, oby! :-( Quote
Rybc!a Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dzisiaj wycałowałam delikatną morduchnę. Słodka jest jak miodzik. Porusza się z taką gracją i wdziękiem...ah- marzenie! Quote
mulinka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rybc!a napisał(a):Dzisiaj wycałowałam delikatną morduchnę. Słodka jest jak miodzik. Porusza się z taką gracją i wdziękiem...ah- marzenie! jest taka piękna, jak to możliwe, że jest w schronisku ??? Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 obserwatorzy owszem i są, ale nikt się do nas nie odzywa... Quote
Recommended Posts