LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rybcia zajrzyj tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4115497#post4115497 Jest chętny tylko przeraża go odległość. Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Lula smutnie wita was w nowy dzień. Następny dzień który musi spędzić w schronisku . Quote
Gonitwa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ale odległość.. nie ma żadnego transportu z dogo?:) Quote
sahara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 LALUNA napisał(a):Moze dzisiaj będzie szczęśliwy Co słychac u Luli? Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 sahara napisał(a):Co słychac u Luli? Niestety, wszystko po staremu. Prawdopodobnie jutro ją odwiedzę... Quote
gkatarzynka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Rybciu, pozdrow i pomyziaj Lule ode mnie...Jest mi strasznie przykro, ze nic nie wyszlo z tego tymczasu, ale ja dalej szukam jej domku, bo strasznie ja polubilam....Napewno sie znajdzie a jak sie nie znajdzie do wakacji, to Lula znajdzie go u mnie i to wam obiecuje:mad: Bo ja po wakacjach wracam juz na stale do domku i nie bede sie musiala przejmowac wspollokatorami:diabloti: A moja mama teraz nie wezmie drugiego psiaka, ze wzgledu na zdrowie a z Elmo i tak jest sporo roboty:loveu: Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kurczę, no mam nadzieję że szybciej znajdzie domek :( Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Oh, żeby domek był, to rewelacja, ale ja nawet zainteresowania nie widzę! Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A kupiłaś czekoladki na jutro do schronu?:razz: Quote
supergoga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Czy ona jest na allegro? Ja jutro wstawie sunie na: aaaby alegratka eoferty kupsprzedaj 4łapy eurocity. Jesli nie jest na allegro moge tez jej aukcje zrobic, tylko napiszcie. I jaki kontakt podawać - Rybciu - do Ciebie, to przypomnij mi emaila, chyba że moja Aga ma.:lol: Quote
Rybc!a Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kurczę, nie pamiętam czy jest na Allegro. Ale chyba tak. [email protected] Laluna... kupiłam piwo... ( żartuję ) Quote
Beata J. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 sure że jest http://www.allegro.pl/item174387455_daj_mi_te_ostatnia_szanse_lula_.html Quote
Guest aneta_w Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O matko! Suńka piękna! :loveu: :loveu: Niech znajdzie domek :placz: Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Laluna... kupiłam piwo... Sahara ja tylko mówiłam o czekoladkach, a ta młodziez od razu taka kreatywna :diabloti: Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wyczytałam, że jest tez na alegratka i kupsprzedaj. To ja ja zaraz wstawię na: aaaby eurocity 4łapy eoferty Nawet jak się zdubluje to trudno. I czekam na odpowiedź od p. Magdy której wysłałam fotki suni. Quote
Rybc!a Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Nic nie zaniosłam i... MAM! Jestem wredna, wiem, wiem! Mam nadzieję , że to zdjęcie pokaże wam, jaka Lula jest mała Tu razem ze swoją przyjaciółką Melisą Quote
gkatarzynka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ojej, jaka ona jest sliczna:loveu: :loveu: No ale przeciez nie rzuce studiow:oops: Lula, dlugie myzianko za uszkiem dla Ciebie i hopaj po domek!!!!! Quote
gkatarzynka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A swoja droga to ja jestem ciekawa jak ona to robi, ze ma tylko lapki troszke zabrudzone:cool3: Bo normalnie Elmo jak wraca ze spacerku, to jest po sama szyje umorusany, nie mowiac juz o uszach i brodzie:shake: Ja nie wiem jak to mozliwe....A Elmo jest kapany od czasu do czasu i szczootkowany reguularnie no i co najwazniejsze nie jest bialy i mieszka w domku a taki czysty to on rzadko jest:razz: :mad: Chyba musze mu powiedziec, ze go na Lule wymienie:eviltong: Choc to nie wchodzi w gre...:p Quote
sahara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Rybc!a']Nic nie zaniosłam i... MAM! Jestem wredna, wiem, wiem!/QUOTE] Rybc!iu, to tylko świadczy o tym jak wielki jest Twój urok osobisty , że nie musisz uciekać się do przekupstwa jak niektóre starsze dogomaniaczki Quote
Recommended Posts