Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybciu, pozdrow i pomyziaj Lule ode mnie...Jest mi strasznie przykro, ze nic nie wyszlo z tego tymczasu, ale ja dalej szukam jej domku, bo strasznie ja polubilam....Napewno sie znajdzie a jak sie nie znajdzie do wakacji, to Lula znajdzie go u mnie i to wam obiecuje:mad:
Bo ja po wakacjach wracam juz na stale do domku i nie bede sie musiala przejmowac wspollokatorami:diabloti: A moja mama teraz nie wezmie drugiego psiaka, ze wzgledu na zdrowie a z Elmo i tak jest sporo roboty:loveu:

Posted

Czy ona jest na allegro?
Ja jutro wstawie sunie na:
aaaby
alegratka
eoferty
kupsprzedaj
4łapy
eurocity.
Jesli nie jest na allegro moge tez jej aukcje zrobic, tylko napiszcie. I jaki kontakt podawać - Rybciu - do Ciebie, to przypomnij mi emaila, chyba że moja Aga ma.:lol:

Guest aneta_w
Posted

O matko!
Suńka piękna! :loveu: :loveu:
Niech znajdzie domek :placz:

Posted

Wyczytałam, że jest tez na alegratka i kupsprzedaj.
To ja ja zaraz wstawię na:
aaaby
eurocity
4łapy
eoferty
Nawet jak się zdubluje to trudno.

I czekam na odpowiedź od p. Magdy której wysłałam fotki suni.

Posted

Nic nie zaniosłam i... MAM!
Jestem wredna, wiem, wiem!
Mam nadzieję , że to zdjęcie pokaże wam, jaka Lula jest mała

Tu razem ze swoją przyjaciółką Melisą

Posted

A swoja droga to ja jestem ciekawa jak ona to robi, ze ma tylko lapki troszke zabrudzone:cool3: Bo normalnie Elmo jak wraca ze spacerku, to jest po sama szyje umorusany, nie mowiac juz o uszach i brodzie:shake: Ja nie wiem jak to mozliwe....A Elmo jest kapany od czasu do czasu i szczootkowany reguularnie no i co najwazniejsze nie jest bialy i mieszka w domku a taki czysty to on rzadko jest:razz: :mad: Chyba musze mu powiedziec, ze go na Lule wymienie:eviltong: Choc to nie wchodzi w gre...:p

Posted

[quote name='Rybc!a']Nic nie zaniosłam i... MAM!
Jestem wredna, wiem, wiem!/QUOTE]
Rybc!iu, to tylko świadczy o tym jak wielki jest Twój urok osobisty , że nie musisz uciekać się do przekupstwa jak niektóre starsze dogomaniaczki