Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ciotki, z was to niezłe agentki.

Rybc!u, nam to chyba troszeczkę wiosna uderzyła do głowy

bo my z Laluna baaaardzo sie lubimy, ale nudno jest tak sobie słodzic cały czas

basia0607 napisał(a):
Dobrze radzicie,ale u nas nie wolno robic zdjeć .Te które są , Ryba robiła ukradkiem spod kurtki. Koszmar. A sunka jest piękna i zawsze taka dostojna i czysta.

Faktycznie macie ciężki życie, o psch nie wspominając

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!u, nam to chyba troszeczkę wiosna uderzyła do głowy

bo my z Laluna baaaardzo sie lubimy, ale nudno jest tak sobie słodzic cały czas

No chyba że czekamy na te obiecane baaaaardzo dawno temu zdjęcia to wtedy sie mniej lubimy :eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
No to masz dzisiaj dobry dzień;)
A co własciwie z tą główka ON? jest szansa aby wróciła do zdrowia?

Ona jest całkowicie zdrowa, to taka... wada. Chociaż, na moje, to ta wada dodaje jej uroku.
Bardzo się cieszę, gdy wyciągam jakiegoś psa ze schroniska, ale oczy innych mówią "czemu ona , a nie ja ?" i to też jest coś, co mnie boli najbardziej . Wczoraj jedną z tych smutnych była niestety Lula.
Jezu, ona jest taka piękna, dlaczego nikt jej nie chce?

Posted

To niestety jest koszmar ze tyle jeszcze czeka na swoją szansę.
A Ciebie Rybcia to juz mają chyba na czarnej liscie w schronisku. O przemyt i handel psów Cie nie podjerzewają ?:evil_lol:

Posted

LALUNA napisał(a):
To niestety jest koszmar ze tyle jeszcze czeka na swoją szansę.
A Ciebie Rybcia to juz mają chyba na czarnej liscie w schronisku. O przemyt i handel psów Cie nie podjerzewają ?:evil_lol:

Już poznają moje nazwisko. Wczoraj spytali co ja robię z tymi psami.
Chciałam być złośliwa i powiedzieć, że " jem ", no ale w końcu przecież to normalne, że się ciekawią. W sumie po co jednej rodzinie tyle psów ? :evil_lol:

NIE MOŻNA BYĆ ZŁOŚLIWYM!

Posted

LALUNA napisał(a):
No tak, bo jeszcze podniosą Ci cenę za psy.

GoWa powiedziała mi że nie ma żadnego paragrafu niepozwalającego na robienie zdjęć w miejscach publicznych...Co o tym myśleć ?

Posted

GoWa powiedziała mi że nie ma żadnego paragrafu niepozwalającego na robienie zdjęć w miejscach publicznych...Co o tym myśleć ?

Pewnie ze nie ma, ale schron nie jest miejscem publicznym, tylko jakby zakładem pracy pod czyuimś zarządem.
No i wiesz jak sie zabardzo będziesz afiszować i wykłócać to masz przechlapane. Więc lepiej udawaj ze nie robisz, a oni jakby co będą udawać ze nie widza.
Dla lepszych stosunków możesz poczestować jakimiś cukiereczkami z ajerkoniakiem, które akurat będziesz miała przypadkiem na swój użytek :diabloti:

Posted

LALUNA napisał(a):
Pewnie ze nie ma, ale schron nie jest miejscem publicznym, tylko jakby zakładem pracy pod czyuimś zarządem.
No i wiesz jak sie zabardzo będziesz afiszować i wykłócać to masz przechlapane. Więc lepiej udawaj ze nie robisz, a oni jakby co będą udawać ze nie widza.
Dla lepszych stosunków możesz poczestować jakimiś cukiereczkami z ajerkoniakiem, które akurat będziesz miała przypadkiem na swój użytek :diabloti:

Ja Ci Laluna przypominam , że Rybc!a jest jeszcze niepełnoletnia, żeby przypadkiem jej Rodzice nie mieli później problemów jak zacznie cukierkami rozpijac schronisko
A tak na poważnie Laluna ma rację, że lepiej grzecznie i przymilnie niz kłótnią.
Myślę, że znajdziesz jakiś sposób, może galaretki w czekoladzie

Posted

Rybc!a napisał(a):

Widziałam dzisiaj Lulę, biedne są razem z Melisą, z dnia na dzień coraz smutniejsze

kto pokocha piekną białą Lulę ?
ona jest coraz smutniejsza...