sahara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Oj ciotki, z was to niezłe agentki. Rybc!u, nam to chyba troszeczkę wiosna uderzyła do głowy bo my z Laluna baaaardzo sie lubimy, ale nudno jest tak sobie słodzic cały czas basia0607 napisał(a):Dobrze radzicie,ale u nas nie wolno robic zdjeć .Te które są , Ryba robiła ukradkiem spod kurtki. Koszmar. A sunka jest piękna i zawsze taka dostojna i czysta. Faktycznie macie ciężki życie, o psch nie wspominając Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Rybc!u, nam to chyba troszeczkę wiosna uderzyła do głowy bo my z Laluna baaaardzo sie lubimy, ale nudno jest tak sobie słodzic cały czas No chyba że czekamy na te obiecane baaaaardzo dawno temu zdjęcia to wtedy sie mniej lubimy :eviltong: Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 sahara napisał(a):Widocznie to sympatia jednostronna Rozwaliłas mnie Umiem juz umiem zobacz jaki ładny Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Rybc!a napisał(a):Laluna, a jak się takie robi ? Sahara mi zdradziła Musisz ją zapytac i poprosić Quote
sahara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 LALUNA napisał(a):Sahara mi zdradziła Musisz ją zapytac i poprosić Ślicznie to robisz Quote
Rybc!a Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 JA TEŻ UMIEM! ZOBACZCIE! Zobaczcie w ten temat: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35613&highlight=pogryziona+amstaffka Widziałam dzisiaj Lulę, biedne są razem z Melisą, z dnia na dzień coraz smutniejsze Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No to masz dzisiaj dobry dzień;) A co własciwie z tą główka ON? jest szansa aby wróciła do zdrowia? Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Sunia na pewno szybko znajdzie domek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jet piękna!!!! To spania i przytulania:loveu: :loveu: p.s. czy mogę załapać sie na takie emoty??? pliiiisssss..... Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 LALUNA napisał(a):No to masz dzisiaj dobry dzień;) A co własciwie z tą główka ON? jest szansa aby wróciła do zdrowia? Ona jest całkowicie zdrowa, to taka... wada. Chociaż, na moje, to ta wada dodaje jej uroku. Bardzo się cieszę, gdy wyciągam jakiegoś psa ze schroniska, ale oczy innych mówią "czemu ona , a nie ja ?" i to też jest coś, co mnie boli najbardziej . Wczoraj jedną z tych smutnych była niestety Lula. Jezu, ona jest taka piękna, dlaczego nikt jej nie chce? Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To niestety jest koszmar ze tyle jeszcze czeka na swoją szansę. A Ciebie Rybcia to juz mają chyba na czarnej liscie w schronisku. O przemyt i handel psów Cie nie podjerzewają ?:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 LALUNA napisał(a):To niestety jest koszmar ze tyle jeszcze czeka na swoją szansę. A Ciebie Rybcia to juz mają chyba na czarnej liscie w schronisku. O przemyt i handel psów Cie nie podjerzewają ?:evil_lol: Już poznają moje nazwisko. Wczoraj spytali co ja robię z tymi psami. Chciałam być złośliwa i powiedzieć, że " jem ", no ale w końcu przecież to normalne, że się ciekawią. W sumie po co jednej rodzinie tyle psów ? :evil_lol: NIE MOŻNA BYĆ ZŁOŚLIWYM! Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 NIE MOŻNA BYĆ ZŁOŚLIWYM! No tak, bo jeszcze podniosą Ci cenę za psy. Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 LALUNA napisał(a):No tak, bo jeszcze podniosą Ci cenę za psy. GoWa powiedziała mi że nie ma żadnego paragrafu niepozwalającego na robienie zdjęć w miejscach publicznych...Co o tym myśleć ? Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 GoWa powiedziała mi że nie ma żadnego paragrafu niepozwalającego na robienie zdjęć w miejscach publicznych...Co o tym myśleć ? Pewnie ze nie ma, ale schron nie jest miejscem publicznym, tylko jakby zakładem pracy pod czyuimś zarządem. No i wiesz jak sie zabardzo będziesz afiszować i wykłócać to masz przechlapane. Więc lepiej udawaj ze nie robisz, a oni jakby co będą udawać ze nie widza. Dla lepszych stosunków możesz poczestować jakimiś cukiereczkami z ajerkoniakiem, które akurat będziesz miała przypadkiem na swój użytek :diabloti: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 LALUNA napisał(a):Pewnie ze nie ma, ale schron nie jest miejscem publicznym, tylko jakby zakładem pracy pod czyuimś zarządem. No i wiesz jak sie zabardzo będziesz afiszować i wykłócać to masz przechlapane. Więc lepiej udawaj ze nie robisz, a oni jakby co będą udawać ze nie widza. Dla lepszych stosunków możesz poczestować jakimiś cukiereczkami z ajerkoniakiem, które akurat będziesz miała przypadkiem na swój użytek :diabloti: Ja Ci Laluna przypominam , że Rybc!a jest jeszcze niepełnoletnia, żeby przypadkiem jej Rodzice nie mieli później problemów jak zacznie cukierkami rozpijac schronisko A tak na poważnie Laluna ma rację, że lepiej grzecznie i przymilnie niz kłótnią. Myślę, że znajdziesz jakiś sposób, może galaretki w czekoladzie Quote
mulinka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rybc!a napisał(a): Widziałam dzisiaj Lulę, biedne są razem z Melisą, z dnia na dzień coraz smutniejsze kto pokocha piekną białą Lulę ? ona jest coraz smutniejsza... Quote
mulinka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Lula - jak długo jeszcze będzie czekać na dom ? Quote
mulinka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rybc!a napisał(a): Lula potrzebuje domu chociaż tymczasowego Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 może galaretki w czekoladzie A chociaż wisieńki w czekoladzie?:razz: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 LALUNA napisał(a):A chociaż wisieńki w czekoladzie?:razz: Byle bez alkoholu Quote
Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Słuchajcie, ona jest mała! Z głową sięga mi minimalnie za kolano. Quote
supergoga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Piękna sunia - czy mologe ja pokazać w Poznaniu - bardzo mi sie podoba. Niezwykła. Quote
Recommended Posts