LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Do góry śnieżynko, zima odchodzi i przydałoby się abyś też odeszła do swojego prawdziwego domku Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ogłaszajcie ją dziewczyny wszędzie tylko tak można zwiększyć jej szanse na dom Quote
mulinka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kto może wkleić sobie w podpisie banerek Luli ? zachęcamy :) Quote
Rybc!a Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Kurcze, z mojej strony byłoby to niesprawiedliwe, gdybym umieściła w podpisie tylko Lulę. Jutro zrobię kilka takich mniejszych, co by nie przekraczało regulaminowych przepisów. Quote
Beata J. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 znowu Lula ma obserwatora, ale nie robię sobie nadziei Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 śliczny banerek, jest i Lula :loveu: dziewczyny wymyślcie jakąś akcję proadopcyjną, żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło jakie piękne psy czekają na kochających, wrażliwych ludzi Quote
Rybc!a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Lula się zmieściła, ale Mamba już nie :( Myślę co by tu zrobić :( Quote
fizia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Do góry śliczna!!!! Ps. Rybc!a nie wiem czy to tylko u mnie tak się dzieje, ale kiedy klikam na konkretny banerek otwiera mi się wątek innego pieska, dzieje się tak w przypadku Afryki i Azji - otwiera się Kluska, zamiast Kluski -Lula, zamiast Luli-Melisa. Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cudna biała Lula prosi o dom - chociaż tymczasowy jest w schronisku ... Quote
Gonitwa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no biedaczko nasza! szukajmy kochani szukajmy!! Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziwne, że jeszcze nikt się na taką ślicznotę nie skusił... Quote
Rybc!a Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No właśnie! Piękna, młoda,śnieżnobiała, zadbana, bardzo przyjazna. Marzenie. A gdzie chętni ? Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to prawda, Lula to takie marzenie, które może się spełnić kto zabierze Lulę do domu ? Quote
Recommended Posts