Rybc!a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Średniej wielkości, młoda sunia, podchodzi do bramy cieszy się, ale po chwili, odchodzi bo myśli, że nikt jej już nie weźmie. Ma mniej więcej dwa lata, jest naprawę ładna, wyjątkowo zadbana i czysta. Czy w jakimś sercu znajdzie się dom dla Luli ? Sunia akceptuje suki, dzieci, dorosłych. Jest wyjątkowo ... " czysta ", a w schronie widuję ją już jakiś czas. Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jakim cudem ona jest tak czysta w takim miejscu :crazyeye: Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Są szanse na więcej zdjęć? Potrzebne allegro i inne ogłoszenia. Ona jest w schronie w Elblągu? Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Beata J. napisał(a):Jakim cudem ona jest tak czysta w takim miejscu :crazyeye: Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Są szanse na więcej zdjęć? Potrzebne allegro i inne ogłoszenia. Ona jest w schronie w Elblągu? Szczerze, sama jestem niezwykle zdziwione, boksy teraz to wielkie breje błota ( popadało, a boksy są wysypane piaskiem ) a ona śnieżnobiała. Pewno straszny z niej czyścioszek. Szanse na zdjęcia są marne, ale te, które są tu , na tym wątku chyba są dość dobre? Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 zdjęcia są ładne :lol: Tylko ludzie często marudzą o więcej więc asekuracyjnie zapytałam :lol: Allegro chetnie zrobię, ale niestety nie jestem dobra w łapiących za serducho tekstach, więc to bedzie ogłoszenie na bazie informacji tu zawartych. Jeśli to Ci odpowiada to poproszę o namiar/kontakty do ogłoszenia. Oczywiście nie będę precyzować dokładnie o które schronisko chodzi. Nawiasem mówiąc nie moge się doczekać czasów kiedy schrony będą przyjmować wolontariuszy i traktować ich z szacunkiem..... Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Beata J.']zdjęcia są ładne :lol: Tylko ludzie często marudzą o więcej więc asekuracyjnie zapytałam :lol: Allegro chetnie zrobię, ale niestety nie jestem dobra w łapiących za serducho tekstach, więc to bedzie ogłoszenie na bazie informacji tu zawartych. Jeśli to Ci odpowiada to poproszę o namiar/kontakty do ogłoszenia. Oczywiście nie będę precyzować dokładnie o które schronisko chodzi. Nawiasem mówiąc nie moge się doczekać czasów kiedy schrony będą przyjmować wolontariuszy i traktować ich z szacunkiem..... Dziękuję serdecznie za pomoc, Beatko. Tekst...dzisiaj weny twórczej nie mam, ale napisałam coś takiego: Drodzy Allegrowicze! Zwą mnie Lula, jestem średniej wielkości, młodą sunią. Mówią, że jestem strasznym czyścioszkiem. Dbam o siebie, z nadzieją że do schroniska przyjdzie kiedyś ktoś, kto zakocha się we mnie i w mojej śnieżnobiałej szacie. Już dość długo czekam na własny dom, powoli tracę nadzieję. Moim największym marzeniem jest bycie czyjąś. Kocham dotyk ludzkiej ręki. Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce... Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zrobiłam przeróbkę, proszę wrzuć ją na Allegro. Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Trochę, się spieszyłam, bo obiad gotuję :evil_lol: Zerknij, daj znać co do poprawki. Daj mi tą przeróbkę ale bez napisów to do miniaturki wstawię Lula na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163730667 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/480426_daj_mi_te_ostatnia_szanse_lula.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=406324&cid=170 Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Beata J.']Trochę, się spieszyłam, bo obiad gotuję :evil_lol: Zerknij, daj znać co do poprawki. Daj mi tą przeróbkę ale bez napisów to do miniaturki wstawię Lula na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163730667 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/480426_daj_mi_te_ostatnia_szanse_lula.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=406324&cid=170 Dziękuję z całego serca, Beatko. Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cała przyjemność po mojej stronie :lol: Lula to prawdziwa ślicznotka. Ostatnio jak wystawiałam sunię do niej podobną to telefony się urywały. Różnica jednak była taka, że tamta była 3 razy mniejsza :evil_lol: .Mam nadzieję że Lulce się poszczęści. Mam też prośbę. Te zdjęcia są bardzo duże. Wstyd się przyznać, ale nie umiem zmniejszać. Możesz to zrobić? Chcę Lulkę oglosić jeszcze w kilku miejscach, ale tam rozmiar zdjęcia to max 50kB Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Beata J. napisał(a):Cała przyjemność po mojej stronie :lol: Lula to prawdziwa ślicznotka. Ostatnio jak wystawiałam sunię do niej podobną to telefony się urywały. Różnica jednak była taka, że tamta była 3 razy mniejsza :evil_lol: .Mam nadzieję że Lulce się poszczęści. Mam też prośbę. Te zdjęcia są bardzo duże. Wstyd się przyznać, ale nie umiem zmniejszać. Możesz to zrobić? Chcę Lulkę oglosić jeszcze w kilku miejscach, ale tam rozmiar zdjęcia to max 50kB Nie umiem odchudzić zdjęć. A Lula nie jest aż taka duża. Quote
Rybc!a Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Przed chwilą dostałam wiadomość na GG- ktoś spytał, czy to nadal aktualne i ile trzeba za nią dać, po odpowiedzeniu że prawdopodobnie 30 zł, jako że to cena adopcyjna, niezajomy odparł, że on za psa nie zapłaci, najwyżej złotówkę. Kolejne zabawy nudzącego się dziecka? Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 podaruję sobie wszelkie wulgaryzmy, choć cisną się na "usta". Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Lula melduj się na pierwszej stronie, niech cię oglądają Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 noooo......piękna. macie to Allegro? Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 sure Lulka na allegro http://www.allegro.pl/item163730667_daj_mi_te_ostatnia_szanse_lula_.html Quote
Gonitwa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Lulka jest cudowna. Ona porusza się z dużą gracją, dlatego jest czystsza niż raszta psów... A allegro udane:) Quote
Rybc!a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Myślę, że z tych 200 ludzi oglądających Lulę, ktoś w końcu się w niej zakocha! Quote
Beata J. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Lulkę na allegro oglądają, oglądają, ale czy cos z tego wynika???? Quote
Rybc!a Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Beata J. napisał(a):Lulkę na allegro oglądają, oglądają, ale czy cos z tego wynika???? Jak narazie cisza...:roll: Quote
Rybc!a Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Przeglądam stare zdjęcia, zobaczcie. Rozpoznajcie Lulę? Kurczę, wychodzi na to, że ona jest w schronisku od szczeniaka! Quote
Recommended Posts