Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybc!a, napisz proszę do jakiej rasy można Lulę porównać. Chciałabym taką informację dopisać w allegro. Takie a'la rasowe pieski zawsze maja większe szanse.

Trzymam kciuki za Melisę

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ona raczej nie ma szorstkiej sierści...

NA zdjeciu wyglada na taką sztywniejsza, jak mają sznaucery.
A jaka ma? Taka miękką jak pudel?

Posted

LALUNA napisał(a):
NA zdjeciu wyglada na taką sztywniejsza, jak mają sznaucery.
A jaka ma? Taka miękką jak pudel?

Ani taka, ani taka. Pośrodku.

Posted

nie wiem jak tam w schronisku. Natomiast co do ogłoszen w necie to z całą pewnością dobre foty to połowa sukcesu. Oczywiście wiem co pisałaś na temat robienia zdjęć w schronie, ale parę miesięcy temu wystawiałam sunię podbną trochę do Luli i telefony się urywały jeszcze jakiś czas po tym jak poszła do nowego domu. Nie jest powiedziane że w tym wypadku byłoby tak samo, ale jakoś nie mogę o tym zapomnieć i strasznie mi żal Luli.
Salsa nie miała może dużo zdjęć, ale były to zbliżenia i taki cudny portrecik

Zobaczcie zresztą. To Salsa

Jestem pewna, że to zdjęcie rozbrajało wszystkich

Posted

Rybc!u, a jakbys zrobiła zdjecie i wycięła z niego portrecik? U Was w schronie boksy chyba nie są zabudowane do samej góry? Trzeba by kogoś do pomocy zeby przyciągnął uwagę suni i kliknąć kilka fotek. Zawsze coś wybierzesz, szczególnie, że zdolna z Ciebie osóbka :)
Zawsz coś można w zdjęciu poprawić ;)

Posted

sahara napisał(a):
Trzeba by kogoś do pomocy zeby przyciągnął uwagę suni i kliknąć kilka fotek. Zawsze coś wybierzesz, szczególnie, że zdolna z Ciebie osóbka :)
Zawsz coś można w zdjęciu poprawić ;)

:roflt:
Tak Rybciu słuchaj się Sahary, dobrze gada. Cały czas jej to to powtarzam że dobre zdjecie to podstawa i portrety też. Własnie czekam na takie od niej.

:laugh2_2: :eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
:roflt:
Tak Rybciu słuchaj się Sahary, dobrze gada. Cały czas jej to to powtarzam że dobre zdjecie to podstawa i portrety też. Własnie czekam na takie od niej.

:laugh2_2: :eviltong:

Złosliwa jestes do granic przyzwoitości
I żebys wiedziała, że dostaniesz takie wycackane
i wtedy pogadamy
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: