Beata J. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Rybc!a, napisz proszę do jakiej rasy można Lulę porównać. Chciałabym taką informację dopisać w allegro. Takie a'la rasowe pieski zawsze maja większe szanse. Trzymam kciuki za Melisę Quote
Rybc!a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Beata nie wiem, nie wiem. Bearded collie z krótką sierścią... Ale nie, bearded collie nie są całe białe... Quote
LALUNA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To cosik terierowatego. Bo siersć ma szorstką, a bearded collie jest zupełnie w innym typie. Quote
Rybc!a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ona raczej nie ma szorstkiej sierści... Quote
LALUNA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Rybc!a napisał(a):Ona raczej nie ma szorstkiej sierści... NA zdjeciu wyglada na taką sztywniejsza, jak mają sznaucery. A jaka ma? Taka miękką jak pudel? Quote
Rybc!a Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 LALUNA napisał(a):NA zdjeciu wyglada na taką sztywniejsza, jak mają sznaucery. A jaka ma? Taka miękką jak pudel? Ani taka, ani taka. Pośrodku. Quote
LALUNA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Rybcia, co mi tu za chałturę odwalasz?:mad: Banerek dalej nie pokazuje linku do tematu Luli:cool3: Quote
Gonitwa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 lula hoop do góry. a ona tej sierści aż tak miękkiej to nie ma... ale szorstkiej też nie Quote
Rybc!a Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Laluna, skopiuj ten wątek do swojego podpisu, powinno być OK Quote
mulinka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 biała a nawet śnieżnoniała Lula czeka na dom Quote
Rybc!a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dlaczego nikt się nią nie interesuje? Ile ma jeszcze czekać na swój dom ? Quote
Beata J. Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie wiem jak tam w schronisku. Natomiast co do ogłoszen w necie to z całą pewnością dobre foty to połowa sukcesu. Oczywiście wiem co pisałaś na temat robienia zdjęć w schronie, ale parę miesięcy temu wystawiałam sunię podbną trochę do Luli i telefony się urywały jeszcze jakiś czas po tym jak poszła do nowego domu. Nie jest powiedziane że w tym wypadku byłoby tak samo, ale jakoś nie mogę o tym zapomnieć i strasznie mi żal Luli. Salsa nie miała może dużo zdjęć, ale były to zbliżenia i taki cudny portrecik Zobaczcie zresztą. To Salsa Jestem pewna, że to zdjęcie rozbrajało wszystkich Quote
Rybc!a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Beata, bardzo chciałabym coś w tej sprawie zrobić ale nie pozwolą mi wyprowadzić suczki z boksu i obfocić.:( Quote
Rybc!a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Widzisz Lula, mimo tego , że piękna jesteś niełatwo znaleźć ci domek! Quote
sahara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Rybc!u, a jakbys zrobiła zdjecie i wycięła z niego portrecik? U Was w schronie boksy chyba nie są zabudowane do samej góry? Trzeba by kogoś do pomocy zeby przyciągnął uwagę suni i kliknąć kilka fotek. Zawsze coś wybierzesz, szczególnie, że zdolna z Ciebie osóbka :) Zawsz coś można w zdjęciu poprawić ;) Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 sahara napisał(a):Trzeba by kogoś do pomocy zeby przyciągnął uwagę suni i kliknąć kilka fotek. Zawsze coś wybierzesz, szczególnie, że zdolna z Ciebie osóbka :) Zawsz coś można w zdjęciu poprawić ;) :roflt: Tak Rybciu słuchaj się Sahary, dobrze gada. Cały czas jej to to powtarzam że dobre zdjecie to podstawa i portrety też. Własnie czekam na takie od niej. :laugh2_2: :eviltong: Quote
Beata J. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Porąbany ten schron do potęgi :crazyeye: Lulę trzeba by na tymczas zabrać i wtedy łatwiej domek by się znalazł Quote
sahara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 LALUNA napisał(a)::roflt: Tak Rybciu słuchaj się Sahary, dobrze gada. Cały czas jej to to powtarzam że dobre zdjecie to podstawa i portrety też. Własnie czekam na takie od niej. :laugh2_2: :eviltong: Złosliwa jestes do granic przyzwoitości I żebys wiedziała, że dostaniesz takie wycackane i wtedy pogadamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts