Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to tak...Juz wszystko tlumacze...To jest mieszkanko w bloku i Lula sie spodobala, tylko rodzice boja sie, ze dzieciaki sa jeszcze za male (Pawelek ma prawie dwa latka a Agnieszka 3miesiace) Opiekuje sie tymi dziciakami wiec mialabym z Lula kontakt do wakacji...Teraz tylko rodzice sie zastanawiaja nad tym czy to jest dobry pomysl brac juz teraz psiaka.POgadam jeszcze z nimi i bede na biezaco informowac i szczerze mowiac mam nadzieje, ze to sie uda, bo bylby to dosc fajny domek
Wiec trzymajcie kciuki i zagryzajcie pazury
Oby sie udalo

Posted

No to do tego kompletu musi byc jeszcze pies;)
A jak się opiekujesz dziećmi, to dodaj w pakiecie opiekę nad psem:evil_lol:

Wiec trzymajcie kciuki i zagryzajcie pazury
Oby sie udalo

Mocno trzymamy i jeszcze mocniej obrgryzamy

:kciuki:

Posted

Kasiu, pospiesz ludzi i powiedz im, ze taka księżniczka się już nie zdarzy, a jak nie wezmą jej teraz, to później nie będzie aktualna ;)
No proszę, jakie zainteresowanie wątkiem!

Posted

oj mogłoby się udac. nie dość że do wakacji była by po kontrolą jednej z dogomaniaczek to jeszcze jest pewność że nie wyląduje w budzie, chyba że jej w mieszkaniu postawią ;)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Narazie czekam na odpowiedź dziewczyny z Niemiec.

A co z domkiem u Kasi?

Dzisaj był artykuł ze Niemcy wolą nasze psy, bo u nich lusksusowe schroniska, a w Polsce dzicz wiec im żal psów.:shake:

Posted

Dzis jeszcze raz rozmawialam z zainteresowanym domkiem i chyba wszystko jest na dobrej drodze...Obawiaja sie troszke,zeby mala nie miala alergii...Choc nie wiem jak mozna to sprawdzic (chyba tylko przez kontakt z psem). W domku u nich buda chyba raczej nie wchodzi w gre a wiem, ze jak trafi do tego domku, to bedzie miala Lula dobrze. Opiekuje sie tam dzieciakami od poltora roku i znam ludzi.Teraz tylko czekam na pozytywna decyzje. Ma zapasc przez weekend, wiec trzymam kciuki....No i juz mmi zapowiedzieli, ze w razie czego bede brala na spacerki nie tylko dzieci ale jeszcze psa- a ja na to jak na lato:evil_lol: No i do wakacji mialabym ja pod opieka a potem mysle, ze juz byloby dobrze, bo mama dzieci nie pracuje przez wakacje...
No to teraz trzymac kciuki i obgryzac pazury i wogole robic co sie tam tylko da....byleby mialo pozytywne efekty.... Ja juz wiecej zrobic nie moge-zachwalalam Lule jak moglam. No i przy obawach o schroniskowego psa, opowiedzialam o mojej mordzie kochanej i od razu bylo lepiej...
No to do dziela z tym trzymaniem kciukow itd

Posted

Pawelek ma poltora roku i jest taki jak ja:evil_lol: czyli wszedzie go pelno, w koncu to ja go wychowuje:razz: Ale nie ma z nim problemow, jesli cos sie powie to slucha i wydaje mi sie, ze nie Lula nie bylaby ciagnieta za ogon i takie tam:mad: . Najwiekszy strach rodzicow jest o te alergie (Pawelek nie ma) a nie wiadomo jak Agnieszka...Czekam na poniedzialek i wtedy sie dowiem.Normalnie jak nie wypali to sie wsciekne i stwierdze, ze ludzie wLublinie sa jacys dziwni:angryy: