wobie Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A to super Lula znalazła domek!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Beata J. Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Masz Pajunia siłę przebicia :lol: Bardzo się cieszę, ale te wszystkie ochy i achy zostawiam sobie na deser, jak już wszystko będzie pewne na 100% :lol: Pajuniu jakbyś "szukała" kolejnej bidy, to Baron z mojego bannerka jest bardzo potrzebujący. On tu w Polsce w zasadzie nie ma szans - za stary :-( Allegro robię mu non stop od sierpnia 2006. Ludzie oglądają, obserwują i lipa...:shake: Sorry Lula za prywatę, ale Ty już jesteś bezpieczna Quote
supergoga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Napiszcie mi, czy to juz pewny ten domek, bo nie wiem czy usuwac Lulke z ogloszeń żeby robiła miejsce innym psiaokm , czy ma jeszcze siedzieć aż sprawa się wyjasni? Quote
Gonitwa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A może teraz boksową przyjaciółkę Luli, Meliskę? Quote
Rybc!a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Gonitwa']A może teraz boksową przyjaciółkę Luli, Meliskę? Spójrzcie jaki bidok... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2664506#post2664506 Ostatnio bardzo schudła, zrobiła się strachliwa, a pamiętam nasze zabawy, poprzez kraty boksu :( Ona tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem... A tak długo czeka... :( Quote
pajunia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 meliske juz mam od jakiegos czasu u mnie na stronie, ale jakos jeszcze nic. http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite2_gross_6.html Goga, slicznotke mozesz zdjac ze stron. ja juz jej z " pazurow" nie wypuszcze. Mala jest jeszcze dosc niepewna i ma cieczke. Co nam troche przedluzy sprawe, bo przed wyjazdem musi byc wykastrowana. A o cieczce nie wiedzielismy. Wiec musi byc niestety odizolowana, gdyz Pongo, co prawda jeszcze mlodzik 7 miesieczny, jedyny "jajowaty" u nas, zaczyna roumiec, co to znaczy miec " jajka" i do czego to sluzy. :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='pajunia']meliske juz mam od jakiegos czasu u mnie na stronie, ale jakos jeszcze nic. http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite2_gross_6.html Goga, slicznotke mozesz zdjac ze stron. ja juz jej z " pazurow" nie wypuszcze. Mala jest jeszcze dosc niepewna i ma cieczke. Co nam troche przedluzy sprawe, bo przed wyjazdem musi byc wykastrowana. A o cieczce nie wiedzielismy. Wiec musi byc niestety odizolowana, gdyz Pongo, co prawda jeszcze mlodzik 7 miesieczny, jedyny "jajowaty" u nas, zaczyna roumiec, co to znaczy miec " jajka" i do czego to sluzy. :evil_lol: Niestety Pajuniu ja również nie wiedziałam o cieczce, nawet nie ubrudziła kocyku na którym przez całą drogę leżała... Quote
sahara Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A mówiłam, że jak Pajunia weźmie się za Lune to domek będzie? Ona wygląda jak klon Ledy, byłej radomianki, teraz poznanianki, dzięki Supergodze :loveu: . Jeżeli trafi tak samo dobrze to będzie wspaniale. Quote
supergoga Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 To super, usuwam sunię z netu i trzymam paluchy za dobry dom. Quote
sahara Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jaka piekna pannica :loveu: :loveu: :loveu: Zobaczcie czy one nie są podobne do siebie jak siostry? gdyby nie odległość z Radomia do Elbląga.......:roll: A może to nowa rasa?;) Owczarek elbląsko-radomski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sprawdźcie jak reaguje na piłeczkę, jeżeli nie wypuszcza z pyska to znaczy, że rejestrujemy nową rasę.:eviltong: Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale się jej poszczęściło! Rozumiem, że to jej nowa Pani? Kochana sunia! Quote
pajunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A moze by tak tytul watku zmienic i przeniesc watek na ten inny, ten szczesliwszy.:lol: Ona juz przeciez domku nie szuka. Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ano właśnie, nie szuka! A ja nie zauważyłam że tytuł nie zmieniony a Rybci chwilowo nie ma by ten tytuł zmienić.... Pajuniu jesteś WIELKA! Quote
Recommended Posts