Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz Pajunia siłę przebicia :lol: Bardzo się cieszę, ale te wszystkie ochy i achy zostawiam sobie na deser, jak już wszystko będzie pewne na 100% :lol:

Pajuniu jakbyś "szukała" kolejnej bidy, to Baron z mojego bannerka jest bardzo potrzebujący. On tu w Polsce w zasadzie nie ma szans - za stary :-( Allegro robię mu non stop od sierpnia 2006. Ludzie oglądają, obserwują i lipa...:shake:

Sorry Lula za prywatę, ale Ty już jesteś bezpieczna

Posted

Napiszcie mi, czy to juz pewny ten domek, bo nie wiem czy usuwac Lulke z ogloszeń żeby robiła miejsce innym psiaokm , czy ma jeszcze siedzieć aż sprawa się wyjasni?

Posted

meliske juz mam od jakiegos czasu u mnie na stronie, ale jakos jeszcze nic.

http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite2_gross_6.html

Goga, slicznotke mozesz zdjac ze stron. ja juz jej z " pazurow" nie wypuszcze.
Mala jest jeszcze dosc niepewna i ma cieczke. Co nam troche przedluzy sprawe, bo przed wyjazdem musi byc wykastrowana. A o cieczce nie wiedzielismy. Wiec musi byc niestety odizolowana, gdyz Pongo, co prawda jeszcze mlodzik 7 miesieczny, jedyny "jajowaty" u nas, zaczyna roumiec, co to znaczy miec " jajka" i do czego to sluzy. :evil_lol:

Posted

[quote name='pajunia']meliske juz mam od jakiegos czasu u mnie na stronie, ale jakos jeszcze nic.

http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite2_gross_6.html

Goga, slicznotke mozesz zdjac ze stron. ja juz jej z " pazurow" nie wypuszcze.
Mala jest jeszcze dosc niepewna i ma cieczke. Co nam troche przedluzy sprawe, bo przed wyjazdem musi byc wykastrowana. A o cieczce nie wiedzielismy. Wiec musi byc niestety odizolowana, gdyz Pongo, co prawda jeszcze mlodzik 7 miesieczny, jedyny "jajowaty" u nas, zaczyna roumiec, co to znaczy miec " jajka" i do czego to sluzy. :evil_lol:

Niestety Pajuniu ja również nie wiedziałam o cieczce, nawet nie ubrudziła kocyku na którym przez całą drogę leżała...

Posted

A mówiłam, że jak Pajunia weźmie się za Lune to domek będzie?
Ona wygląda jak klon Ledy, byłej radomianki, teraz poznanianki, dzięki Supergodze :loveu: . Jeżeli trafi tak samo dobrze to będzie wspaniale.

Posted

Jaka piekna pannica :loveu: :loveu: :loveu:
Zobaczcie czy one nie są podobne do siebie jak siostry?
gdyby nie odległość z Radomia do Elbląga.......:roll:
A może to nowa rasa?;) Owczarek elbląsko-radomski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Sprawdźcie jak reaguje na piłeczkę, jeżeli nie wypuszcza z pyska to znaczy, że rejestrujemy nową rasę.:eviltong:

• 2 months later...