Poker Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='malawaszka']cudownie :laola:[/QUOTE] Ja też tak uważam.Tańca za ogonem nie było ani razu. Pani na wszelki wypadek jeszcze nie bierze jej na ręce, nie czesze, jest ostrożna, wie ,że Fryga wymaga czasu i specyficznego postępowania.Mądra kobieta. Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 a nie mówiłam: [quote name='wilczy zew']Pani jest genialna!!![/QUOTE] Quote
Poker Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='wilczy zew']a nie mówiłam:[/QUOTE] Będę Cię zapraszać na moje wątki ,żebyś tylko zawsze miała rację :evil_lol: Quote
Anula Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Super wiadomości,oby tak dalej.Frygulec ma wspaniały dom.:multi: Quote
iwstar58 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ech, bardzo fajne wieści płyną z domu Frygi, oby tak dalej. :lol: Mam też nadzieję, że ,,spłyną'' jakieś fotki Poker napisał(a): ....Jak zrobić ,żeby "moje róże "też migały ? ,,Twoje róże'' są plikiem jpg./czyli np.jak fotki/źle zapisanym jako gif i nie będą mrugały. Do efektu mrugania potrzebne są najmniej dwa zmieniające się obrazy. W przypadku róż, jest jeden plik i dlatego jest nieruchomy. :roll: Quote
Poker Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 iwstar58 napisał(a):Ech, bardzo fajne wieści płyną z domu Frygi, oby tak dalej. :lol: Mam też nadzieję, że ,,spłyną'' jakieś fotki ,,Twoje róże'' są plikiem jpg./czyli np.jak fotki/źle zapisanym jako gif i nie będą mrugały. Do efektu mrugania potrzebne są najmniej dwa zmieniające się obrazy. W przypadku róż, jest jeden plik i dlatego jest nieruchomy. :roll: Mogę poprosić o przetłumaczenie na język zrozumiały dla starszych pań? i taki ,żebym mogła sobie poradzić i uruchomić róże? Ja te róże mam zapisane jako migające ,. a jak wgrywam na dogo to przestają migać. Quote
iwstar58 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Poker napisał(a):Mogę poprosić o przetłumaczenie na język zrozumiały dla starszych pań? i taki ,żebym mogła sobie poradzić i uruchomić róże? Ja te róże mam zapisane jako migające ,. a jak wgrywam na dogo to przestają migać. Ups..:confused:. OK pomyślimy...:lol: Quote
iwstar58 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 zaglądamy do Frygi ... ,,przepis'' wysłałam na PW Quote
Akrum Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 przyszłam zobaczyć, jak tam Frygulec zachowuje się w swoim domku, ale z ostatnich wieści widzę, że wszystko jest w najlepszym porządku :) ale się cieszę :) Quote
Poker Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Jak tak zaglądacie to napiszę ,że właśnie dzwoniłam do pańci.Wszystko jest super. Fryga bardzo lubi zięcia pani,jest ogólnie grzeczna.Czasem pomrukuje ostrzegawczo, ale pani mówi ,że nie ma z tym problemu. Tłumaczy Zołzuni ,że nie wolno tak robić. Mówi ,że jej poprzednia sunia była spolegliwa,ale miała ją od szczeniaka .Wie ,że Fryga jest po przejściach, więc bierze na to poprawkę. Niestety pańcia trochę utuczyła Frygę.Błagałam panią,żeby dawała jej tylko light. Jak szła od nas miała piękną sylwetkę. Obiecała ,że nie będzie dawała jej gotowanego. Nadal bardzo się cieszę. Quote
terierfanka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 dobre wieści, oprócz tego "utuczenia" oczywiście ;) naprawdę super sprawa, że zołzunia trafiła na swoją pańcię :) Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Oj, miewam ten sam problem z moimi podopiecznymi. Proszę, tłumaczę, a potem... odwiedzam nie psiaki, ale... wałki od tapczana ;) I w sumie byłabym szczęśliwa, gdybym tylko takie problemy miała :) Quote
togaa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 No niestety, sterylki i kastracje mają w tuczeniu duży udział. Coś za coś... Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Mają, dlatego trzeba trzymać reżim. No i jest to również kwestia osobnicza. Nasz Lesio mocno przytył, Kreska się trzyma, choć gdyby jej "popuścić", zrobiłby się z niej wałek od tapczana, Gapcia się trzyma pięknie, a Lili chcielibyśmy nawet trochę podtuczyć, ale się nie daje... Quote
wilczy zew Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 znam niekastrowane a wyglądają jak wałki na 4łapach i kastrowane o nienagannej figurze Quote
Korenia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Pokerku, a masz jakiś kolejny tymczas? coby śledzić ;) Quote
Nutusia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Ma! Cudną Kredeczkę, która wygląda do nas z Pokrekowego banerka ;) Quote
NikaEla Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 No cóż , Nika też przytyta, choć pilnujemy jedzenia Quote
kado Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Nikaragua napisał(a):No cóż , Nika też przytyta, choć pilnujemy jedzenia To tak jak nasza Tosia.Reżim trzymamy,karma lajtowa,dużo ruchu,a jednak troszkę Jej za dużo. Za to Kado,to inna bajka..chude toto z wyglądu,a waży 11,40 kg ( tydz. temu ważony u weta).Jak na jamniorka szorściaczka,to też tak o 1 kg za dużo:diabloti: Quote
Basia1244 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Chciałam (po długiej nieobecności na dogo) serdecznie podziękować Poker za opiekę nad Frygą i za znalezienie jej super domku:) Naprawdę z całego serca bardzo dziękuję! Quote
iwstar58 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ech, jak dobrze ta Fryga trafiła :multi: A trochę tłuszczyku na zimę nie zawadzi :razz: Staram się nie przekarmiać psa, ale jakiś reżim?- to dla mnie zupełna abstrakcja. Quote
Poker Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dzwoniłam do Frygulca. Wszystko jest super.Jej pańcia to naprawdę mądra kobieta. Wczoraj obie dziewczyny były w gościach u córki i zięcia pani. Fryga zachowywała się bardzo dobrze. Miały wracać do domu samochodem z zięciem , ale padł akumulator i pojechały tramwajem.Pani mówi ,ze miała duszę na ramieniu ,ale Fryga zachowała się wzorowo. Pańcia naprawdę robi z niej księżniczkę. Ponieważ u nas dziś dość zimno i padał śnieg z deszczem, pańcia założyła jej ubranko pod kolor sierści czyli biało-czarne. :evil_lol: Jak się nieustająco cieszę z tej adopcji, to nie macie pojęcia. :multi: Quote
Recommended Posts