Korenia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Chyba postępy są, że Fryga dała się ubrać ;)! Cudnie :)! Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jak ja bym chciała żeby moja Furia taką pańcię znalazła :modla: Quote
Poker Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 malawaszka napisał(a):jak ja bym chciała żeby moja Furia taką pańcię znalazła :modla: Zmień może imię ;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 myślałam o tym, ale ja jej już raz zmieniałam - przyjechała jako Lana ale moja prywatna jest Luna więc zbyt podobne, a ona już na Furię reaguje... no i ona taka jest :roll: Quote
NikaEla Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 malawaszka napisał(a):myślałam o tym, ale ja jej już raz zmieniałam - przyjechała jako Lana ale moja prywatna jest Luna więc zbyt podobne, a ona już na Furię reaguje... no i ona taka jest :roll:Poker napisał(a):Zmień może imię ;)Furia -- Muria, Turia, Puria - podobnie dźwięczy a nie odstrasza :) Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 do ogłoszeń to żaden problem zmienić, wolałabym żeby się jej zachowanie zmieniło... Quote
Poker Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Lucyna napisał(a):wsadź jej różę w zęby ...:diabloti: A to dobre Quote
Nutusia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 No tak - nie ma złych czy głupich psów - są tylko źli i durni ludzie - Fryga jest tego "namacalnym" dowodem. Trafiła na mądrą, cierpliwą i dobrą Panią, to i zachowuję się jak trzeba! Pokerku - szacun za to, co zrobiłaś dla tej psiny, która wcześniej najwyraźniej trafiła na złych i głupich... Quote
Poker Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [FONT=&]Dostałam dziś mejl od córki pani, prawda że cudowny [/FONT]:multi: [FONT=&]Dzień dobry, [/FONT] [FONT=&]w załączeniu przesyłam kilka nowych fotek Frygoliny.[/FONT] [FONT=&]Ona jest super[/FONT][FONT=&] .[/FONT] [FONT=&]Ostatnio odwiedziła nas z Mamą. Fryga jak przystało na kobietę z klasą godnie zniosła podróż tramwajem.[/FONT] [FONT=&]Wpadła obwąchała nowe zakamarki i z wrodzoną sobie gracją zasiadła na narożniku.[/FONT] [FONT=&]Frygolek wyposażony został w gustowny płaszczyk na sezon zimowy - próbka pokazu na zdjęciu.[/FONT] [FONT=&]Pozdrawiamy Agnieszka z ekipą:)[/FONT] Nie mogę wkleić zdjęć :mad: Quote
togaa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nie mogę wkleić zdjęć :mad: Aj, to szkoda....Ten płaszczyk ciekawi ! Quote
Korenia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pokerku wyślij na reniako(małpa)o2.pl to wstawię :) Quote
Poker Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Korenia , bardzo dziękuję. Fryga ma zupełnie inny wzrok na pierwszym zdjęciu.Mniej zołzowaty.Jak ja się cieszę :multi: Quote
terierfanka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 faktycznie jakoś łagodniej patrzy :) i chyba wszyscy tu się cieszymy :multi: no oczywiście Pokerowa rodzinka najbardziej :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dochodzę do wniosku, że ona była taka francowata u Pokerka, żeby się DT w DS nie zamienił. Cwana gapa z tego Frygulca - wiedziała, że jak pójdzie do DS, to Pokerkowa kolejnej bidzie pomoże ;) A płaszczyk - niezwykle twarzowy (tzn. mordkowy) :) Quote
iwstar58 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Haha, Fryga francowata? Nutusia, przecież pani pisze że ona jest super Chyba jednak to Poker nie poznała się na niej :evil_lol: Fotki super, wieści również, a ubranko wygląda jak szyte na miarę:lol: Quote
Poker Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Dzwoniłam wczoraj do Frygi .Ma się bardzo dobrze.Jest zadowolona z pańci, jej córkę i zięcia też bardzo lubi. Witała ich ostatnio jak szalona. Zdarzyło jej się burknąć na pańcię ,bo nie chciała wychodzić spod kołderki, padał deszcze i było jeszcze ciemno.Ale pańcia odczekała i jeszcze raz zawołała no i panna wylazła z wyrka. Oby tak dalej. Quote
Korenia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A ja myślałam, że Poker dorobi się 3ciego piesa ;) A tu taka fajna niespodzianka :)! Quote
Poker Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Korenia']A ja myślałam, że Poker dorobi się 3ciego piesa ;) A tu taka fajna niespodzianka :)![/QUOTE] Jak to 3.piesa? Ja ino mam 3 psiorki. Quote
Korenia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Poker']Jak to 3.piesa? Ja ino mam 3 psiorki.[/QUOTE] Dolarek i Pokerek i kto jeszcze? (w sensie myślałam, że Zołza domu nie znajdzie i zostanie na wieki ;)) Quote
marako Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Pewnie Kropka, ale ostatnio nie śledzę nowości, więc może się mylę. Quote
Recommended Posts