Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
myślałam o tym, ale ja jej już raz zmieniałam - przyjechała jako Lana ale moja prywatna jest Luna więc zbyt podobne, a ona już na Furię reaguje... no i ona taka jest :roll:
Poker napisał(a):
Zmień może imię ;)
Furia -- Muria, Turia, Puria - podobnie dźwięczy a nie odstrasza :)

Posted

No tak - nie ma złych czy głupich psów - są tylko źli i durni ludzie - Fryga jest tego "namacalnym" dowodem. Trafiła na mądrą, cierpliwą i dobrą Panią, to i zachowuję się jak trzeba! Pokerku - szacun za to, co zrobiłaś dla tej psiny, która wcześniej najwyraźniej trafiła na złych i głupich...

Posted

[FONT=&amp]Dostałam dziś mejl od córki pani, prawda że cudowny [/FONT]:multi:

[FONT=&amp]Dzień dobry,
[/FONT]
[FONT=&amp]w załączeniu przesyłam kilka nowych fotek Frygoliny.[/FONT]
[FONT=&amp]Ona jest super[/FONT][FONT=&amp] .[/FONT]
[FONT=&amp]Ostatnio odwiedziła nas z Mamą. Fryga jak przystało na kobietę z klasą godnie zniosła podróż tramwajem.[/FONT]
[FONT=&amp]Wpadła obwąchała nowe zakamarki i z wrodzoną sobie gracją zasiadła na narożniku.[/FONT]
[FONT=&amp]Frygolek wyposażony został w gustowny płaszczyk na sezon zimowy - próbka pokazu na zdjęciu.[/FONT]
[FONT=&amp]Pozdrawiamy Agnieszka z ekipą:)[/FONT]

Nie mogę wkleić zdjęć :mad:

Posted

Dochodzę do wniosku, że ona była taka francowata u Pokerka, żeby się DT w DS nie zamienił. Cwana gapa z tego Frygulca - wiedziała, że jak pójdzie do DS, to Pokerkowa kolejnej bidzie pomoże ;)
A płaszczyk - niezwykle twarzowy (tzn. mordkowy) :)

Posted

Haha, Fryga francowata? Nutusia, przecież pani pisze że ona jest super
Chyba jednak to Poker nie poznała się na niej :evil_lol:

Fotki super, wieści również, a ubranko wygląda jak szyte na miarę:lol:

Posted

Dzwoniłam wczoraj do Frygi .Ma się bardzo dobrze.Jest zadowolona z pańci, jej córkę i zięcia też bardzo lubi. Witała ich ostatnio jak szalona. Zdarzyło jej się burknąć na pańcię ,bo nie chciała wychodzić spod kołderki, padał deszcze i było jeszcze ciemno.Ale pańcia odczekała i jeszcze raz zawołała no i panna wylazła z wyrka.
Oby tak dalej.

Posted

[quote name='Korenia']A ja myślałam, że Poker dorobi się 3ciego piesa ;) A tu taka fajna niespodzianka :)![/QUOTE]

Jak to 3.piesa? Ja ino mam 3 psiorki.

Posted

[quote name='Poker']Jak to 3.piesa? Ja ino mam 3 psiorki.[/QUOTE]
Dolarek i Pokerek i kto jeszcze?

(w sensie myślałam, że Zołza domu nie znajdzie i zostanie na wieki ;))