Poker Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 (edited) dzwoniłam do pani.Wszystko super. Wczoraj siedziała na kolanach pani,wystarczyło powiedzieć HOP i już siedziała. W nocy spała z pańcią pod kołderką i przytulała się. W czasie pracy pani Fryga niczego nie narozrabiała,Chyba spała cały czas. Bardzo się cieszyła po przyjściu pani , były na spacerze, zjadła obiadek .Pani powiedziała ,że jest świetnie, jest bardzo zadowolona. Cały czas dziękuje za nią. Wreszcie Fryga ma dom jaki powinna.Jedna pańcia tylko dla niej, jest gwiazdą i księżniczką. A ja jestem taka szczęśliwa,że chyba dziś już mogę :multi: Edited September 24, 2012 by Poker Quote
Nutusia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Czułam, że tak będzie - wiedziałam! Jak ja kocham mieć rację! :) Quote
Poker Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='Nutusia']Czułam, że tak będzie - wiedziałam! Jak ja kocham mieć rację! :) Miej częściej taką rację !! Pani zgodziła się na zamieszczenie jej zdjęcia z Frygą ,więc czynię to. Quote
terierfanka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 zupełnie jakbym o innym psie czytała :) super wieści :multi: Quote
NikaEla Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Uwielbiam takie wieści ) Oby Fryga pozostała tak :) Quote
Lucyna Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 fantastycznie ... :bigcool: i jaka pańcia szczęśliwa :lol: i Poker jaka szczęśliwa ...:kiss_2: Quote
Anula Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Cudownie się czyta takie wiadomości,a zdjęcie Frygulca z nową Pańcią to jak miód na serce-super. Quote
iwstar58 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Cudne fotki:bigcool:, cudne wieści. :cunao: No i proszę jaki nakolankowy śliczny pieseczek. Tak trzymaj Fryga, bo masz fajny domek a twoja pańcia jest suuuper.:multi: I pomysleć że jeszcze 2 tygodnie temu brany był pod uwagę hotel, czy DT z behaworystą.:evil_lol: Quote
Poker Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Mówiłam ,że ona musi zmienić dom , bo u nas ona jest w stresie.Za dużo ludzi i futrzaków. A tak jest księżniczką, wszystko pod nią i dla niej. Ale i tak sytuacja przerosła moje oczekiwania. Quote
docha Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 nie wiedziałam, że Fryga już na swoim. Cudownie. Quote
Poker Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='docha']nie wiedziałam, że Fryga już na swoim. Cudownie.[/QUOTE] bo do nas nie zaglądasz ciociu :eviltong: Quote
docha Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 na te lepsze czasy, już się poprawię. Quote
Poker Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 A to mejl od córki pańci [TABLE="align: left"] [TR] [TD="align: left"] Dobry wieczór, dziękuje za te ciepłe słowa. Spanko jej podpasowało, ale łóżeczko i kołderka bez apelacyjnie wygrywa:). Mama szczęśliwa i uśmiechnięta dzięki tej maleńkiej suni. Urokowi Frygusi trudno się oprzeć to bardzo mądra psinka. I bardzo się ciesze, że trafiłam na to powabne foto "z różą w pysiu". Pozdrawiam i proszę podrapać za uszkiem od nas Dolarka i Pokerka - Agnieszka[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Nutusia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Baaaardzo do siebie pasują Pani i Fryga. Normalnie... portret rodzinny we wnętrzu :) Quote
iwstar58 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Poker']A to mejl od córki pańci [TABLE="align: left"] [TR] [TD="align: left"]Dobry wieczór, dziękuje za te ciepłe słowa. Spanko jej podpasowało, ale łóżeczko i kołderka bez apelacyjnie wygrywa:). Mama szczęśliwa i uśmiechnięta dzięki tej maleńkiej suni. Urokowi Frygusi trudno się oprzeć to bardzo mądra psinka. I bardzo się ciesze, że trafiłam na to powabne foto "z różą w pysiu". Pozdrawiam i proszę podrapać za uszkiem od nas Dolarka i Pokerka - Agnieszka[/TD] [/TR] [/TABLE] hahaha, a ja się cieszę, że ten żart z różą może zaprocentował... takim fajnym domkiem. Czasem warto pożartować...:cunao: Quote
Nutusia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Pokażcie tu to zdjęcie jeszcze raz. Dołączyłam na wątek, gdy była poszukiwana osoba do wizyty PA w Wwie i nie widziałam, a nie specjalnie mam czas się przez cały wątek przekopywać. Baaaardzo proszę... :) Quote
iwstar58 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='iwstar58'] Nie do wiary, taką sympatyczną mordkę podejrzewać o chęć rządzenia? :evil_lol: znalazłam...:evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Cudo! Co prawda sądziłam, że róża była czerwona (taki banał!!!!), ale właśnie biała nadała temu zdjęciu sens ;) Dziękuję :) Quote
Lucyna Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Z pewnością róża znalazła Frydze domek, świetny pomysł. Szkoda, że nie wpadłyśmy na to, aby z taką różą wyprawić ją do nowego domku ... :evil_lol: Quote
iwstar58 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 hehe np. w takiej antyramie - jako gratis :evil_lol: Quote
Poker Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Tak , ta róża w tym przypadku miała wielkie znaczenie. iwstar58 jestem Ci bardzo wdzięczna za taki żart.Może kiedyś się jeszcze przyda podobny. A biała to musiała być, bo przecież biały kolor świadczy o niewinności co szczególnie było zgodne z prawdą w przypadku Frygi :angryy: Jeszcze do mnie nie dociera ,ze taka wspaniała adopcja zaistniała u Frygi.Chyba zacznę wierzyć w cuda Quote
malawaszka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Cuda się zdarzają :loveu: zaglądam tu podładować baterie :multi: Quote
Recommended Posts