Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

dzwoniłam do pani.Wszystko super. Wczoraj siedziała na kolanach pani,wystarczyło powiedzieć HOP i już siedziała. W nocy spała z pańcią pod kołderką i przytulała się.
W czasie pracy pani Fryga niczego nie narozrabiała,Chyba spała cały czas. Bardzo się cieszyła po przyjściu pani , były na spacerze, zjadła obiadek .Pani powiedziała ,że jest świetnie, jest bardzo zadowolona. Cały czas dziękuje za nią.
Wreszcie Fryga ma dom jaki powinna.Jedna pańcia tylko dla niej, jest gwiazdą i księżniczką.

A ja jestem taka szczęśliwa,że chyba dziś już mogę :multi:

Edited by Poker
  • Replies 970
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Czułam, że tak będzie - wiedziałam! Jak ja kocham mieć rację! :)

Miej częściej taką rację !!
Pani zgodziła się na zamieszczenie jej zdjęcia z Frygą ,więc czynię to.

Posted

Cudne fotki:bigcool:, cudne wieści. :cunao:
No i proszę jaki nakolankowy śliczny pieseczek.
Tak trzymaj Fryga, bo masz fajny domek
a twoja pańcia jest suuuper.:multi:
I pomysleć że jeszcze 2 tygodnie temu
brany był pod uwagę hotel, czy DT z behaworystą.:evil_lol:

Posted

Mówiłam ,że ona musi zmienić dom , bo u nas ona jest w stresie.Za dużo ludzi i futrzaków. A tak jest księżniczką, wszystko pod nią i dla niej.
Ale i tak sytuacja przerosła moje oczekiwania.

Posted

A to mejl od córki pańci
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]

Dobry wieczór, dziękuje za te ciepłe słowa. Spanko jej podpasowało, ale łóżeczko i kołderka bez apelacyjnie wygrywa:). Mama szczęśliwa i uśmiechnięta dzięki tej maleńkiej suni. Urokowi Frygusi trudno się oprzeć to bardzo mądra psinka. I bardzo się ciesze, że trafiłam na to powabne foto "z różą w pysiu". Pozdrawiam i proszę podrapać za uszkiem od nas Dolarka i Pokerka - Agnieszka[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Poker']A to mejl od córki pańci
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]Dobry wieczór, dziękuje za te ciepłe słowa. Spanko jej podpasowało, ale łóżeczko i kołderka bez apelacyjnie wygrywa:). Mama szczęśliwa i uśmiechnięta dzięki tej maleńkiej suni. Urokowi Frygusi trudno się oprzeć to bardzo mądra psinka. I bardzo się ciesze, że trafiłam na to powabne foto "z różą w pysiu". Pozdrawiam i proszę podrapać za uszkiem od nas Dolarka i Pokerka - Agnieszka[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hahaha, a ja się cieszę, że ten żart z różą może zaprocentował...
takim fajnym domkiem.
Czasem warto pożartować...:cunao:

Posted

Pokażcie tu to zdjęcie jeszcze raz. Dołączyłam na wątek, gdy była poszukiwana osoba do wizyty PA w Wwie i nie widziałam, a nie specjalnie mam czas się przez cały wątek przekopywać. Baaaardzo proszę... :)

Posted

Tak , ta róża w tym przypadku miała wielkie znaczenie.
iwstar58 jestem Ci bardzo wdzięczna za taki żart.Może kiedyś się jeszcze przyda podobny.
A biała to musiała być, bo przecież biały kolor świadczy o niewinności co szczególnie było zgodne z prawdą w przypadku Frygi :angryy:
Jeszcze do mnie nie dociera ,ze taka wspaniała adopcja zaistniała u Frygi.Chyba zacznę wierzyć w cuda