keakea Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Sopelu, a miej tam oko na takiego ze Staszowa... nowy jest i sie nie orientuje... Powiedz mu, ze nam wszystkim łyso, ze nic nie zdążyliśmy dla niego zrobic i niech przyjmie od nas na przeprosiny chociaz imie, Staszek, bo nawet tego nie zdążyliśmy :(Rulon wstydzacy sie za wszystkich Quote
Celina12 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 (edited) [quote name='keakea']Jak wszystko, to wszystko, werrrrflony pewnie też.... Ale różowe, to chyba Ci Rambus kolorystycznie nie podejdą... Sopel, a Ty weź jeszcze i mlodego ustaw, Froda znaczy, bo sie przeprowadzil i znowu cos z sikaniem kombinuje... Kogo jak kogo, ale Ciebie powinien posłuchać... Ale kicha z tą pogodą, teraz wieje jakcholerachybahalny (a co to?) - tak mowi Duża. Nie wiem, co to, ale robi straszny dźwięk i nie moge przez to usnąć. Az sie Duza zmiekczyla i dała mi ponadprogramowa zakąskę. Jakcholerachybahalnych nie ma u Was, mam nadzieję?[/QUOTE] [COLOR=#4b0082] Nie tego stworu nie ma u nas ci.... O ustawianie-to coś znajomego...skąd ja to znam.....skąd......młodego ustawianie....ustawianie młodego....[/COLOR] [COLOR=#4b0082]FRODO-natychmiast proszę mi mi normalnie sikać-podnosisz nogę,wylewasz z siebie siuśki o normalnym składzie,w przyzwoitych ilościach,w odpowiednim miejscu-a jakie to jest-Ty już dobrze to wiesz....żadnego kombinowania.Ja po wyleczeniu mojej wątroby u Selin czasem przyprawiałem Ją o zawroty głowy,bo chciałem wychodzić po 100 razy.....co kilka minut,w nocy,nad ranem budziłem cały dom......ale w ludzkiej budzie nigdy nic nie narobiłem.Postaraj się ok? Staszek przyjął piękne imię.....przytulamy się.... Sopelek [/COLOR] Edited February 23, 2013 by Celina12 Quote
Isadora7 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Sopel i poszukaj tam Poldusia z palucha co mieszkał w kontenerku. I powiedz ze my tu bardzo, bardzo żałujemy ze nie zdążylismy. Rambo przypominający. Quote
Amadeusz Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Sopelku!pamiętamy o Tobie cały czas Amadeusz i Danusia(ale Ona jak to wszystko czyta to ciągle beczy(Beksa jedna)ale cóż Ona już takie ma serducho(naprawione)ale dalej takie "miętkie"szkoda nam Celinki bo Jej strasznie tęskno i smutno:(staramy się Ją jakoś pocieszać ale Ona w serduszku ma pustkę po Tobie Kochany TRZYMAJ!!!!się!!!! Quote
Gusiaczek Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Isadora7']Wróciłam z wizyty przedadopcyjnej superpilnej dla pewnej szorstkowlosej jamnisie (zapewne już nawet nie zdążę umieścić na stronie, jutro jadą po sunieczkę) i okazało się że Sopelku wzruszyłeś i wzruszasz nadal ludzi. Państwo znają twoją historię (pokazałam jeszcze ten wątek) i dla nich nadal jesteś ... tylko inaczej.[/QUOTE] Jest, cały czas jest ... inaczej. Quote
yunona Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Sopelo cieszę się, że odezwałeś się, rozumiem, że musiałeś się ze wszystkimi przywitać i pozwiedzać :). Fajnie, że już nawiązałeś z nami kontakt, to nam poopowiadasz dużo różnych i ciekawych rzeczy. Ciekawski Harutek i Ferka. Quote
Gusiaczek Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Sopelku, pamiętaj o dobrych miejscówkach dla nas, ok? Quote
keakea Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Gusiak, nie zapodawaj do Sopla o rzeczach OCZYWISTYCH!!! ;) Sopel, a jakbyś fciał paczkę żywnościową od nas, to wal śmiało, nie wstydaj się!!! Ja mam dla Ciebie uchi zaoszczędzone, królicze, wędzone... całe trzy... i reszta też na pewno coś dla Ciebie odłożyła, bo to wiesz, teemowe się nie umywa do domowego. I dzięki za ochrzan dla Frodaka, trochę już podziałał, ale jeszcze ze dwa solidne opieprze zamawiam na wszelki wypadek. I dla Marcela też by się przydał... Ściskam ogonem, Rulon Quote
Isadora7 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='keakea']Gusiak, nie zapodawaj do Sopla o rzeczach OCZYWISTYCH!!! ;) Sopel, a jakbyś fciał paczkę żywnościową od nas, to wal śmiało, nie wstydaj się!!! Ja mam dla Ciebie uchi zaoszczędzone, królicze, wędzone... całe trzy... i reszta też na pewno coś dla Ciebie odłożyła, bo to wiesz, teemowe się nie umywa do domowego. I dzięki za ochrzan dla Frodaka, trochę już podziałał, ale jeszcze ze dwa solidne opieprze zamawiam na wszelki wypadek. I dla Marcela też by się przydał... Ściskam ogonem, Rulon[/QUOTE] Popieram mojego przedmówcę Rulona, dołożę majonezik Rambo Quote
anica Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ...................................... :-(:-(:-( Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Sopelciu - wczoraj minęły 2 tygodnie... Pamiętamy Srebrny Panie!!! Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dopiero?... Mój boże, jak ten czas zwolnił, od kiedy nie ma Cię z nami... Quote
keakea Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Sopelu, fciałem Ci się poskarżyć na moją Dużą, bo gdzie pojechała i nie było jej 3 dni, ale JUŻ WRÓCIŁA i JEJ WYBACZYŁEM!!!!!!!!! :) Rulon wybaczający Quote
Celina12 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Tak czas zwalnia.....tylko tęsknota,ból nie....:-(:-( Tak trudno sie pogodzić.....tak trudno..... Sopelusiu bardzo Cię kochamy Quote
keakea Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Sopel, czy u Was też jest takie słońce dziś??? Bo ja to się normalnie od rana opalam. Rulon z butelką olejku do opalania :) Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Mamcia - otrzyj łezki już, bo i Sopelkowi będzie ciężko ... :buzi: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Sopelciu to już trzy tygodnie bez Ciebie, Królu... Quote
Celina12 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='keakea']Sopel, czy u Was też jest takie słońce dziś??? Bo ja to się normalnie od rana opalam. Rulon z butelką olejku do opalania :)[/QUOTE] U nas tam za TM zawsze świeci słonko,jest ciepło,miło....olejków do opalania nie potrzebujemy-od tego jest.....majonez....:evil_lol: U Selin też słonko jeszcze przedwczoraj świeciło ale Ona chorusia leżała.....byłem też przy Niej.....obok Trójcy,która Ją grzała.Wiem,że bardzo brak słonka WAM......ale będzie...tylko troszkę cierpliwości.Zresztą Wasza miłość jest jak SŁONKO - ogrzewa,umila,czyni świat lepszym - mimo,iż są ludzie,których nie sposób nawet określić słowami.Tylko ZŁO powraca-ze zdwojoną siłą.....przyjdzie czas zapłaty. Słucham opowieści-jak wcześniej pisałem......znam już na pamięć historię Dżekusia,Atosika,Hektorka...ja Im swoją dokładnie opowiedziałem.Łączy nas jedno - Ratunek jaki otrzymaliśmy na koniec naszego życia..... Teraz muszę też pilnować Rulona-żeby brał leki i zdrowiał.Frodusia też. I inne psiaki...nie sposób je tu wymieniać.... Trwam przy Selin.....nie płacz Mateńko-Jestem i Będę.... Trwam przy Dorotce,która tworzy projekt związany ze mną......oby się jak najszybciej udało...oby można było pomagać.... Sopeluś już ze skrzydełkami Quote
Isadora7 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Chopie ja później coś wiecej napisze, musze pomóć Dorocie zamiatać zaległości jamnicze. Super ze sie odezwałeś, a byłeś już na parówkach z Edim ? Rambo Parówkowiec Quote
JamniczaRodzina. Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Pewnie pojedli i spotkali mojego Sopelka,Atoska,Rulona i Kukiza Quote
keakea Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jeju, masz skrzydełka??? A jakie??? Orłowe, kaczkowe czy siakieś inne? I jak to jest - latać??? Ciekawość... No ja biorę grzecznie te leki. Tylko u weta się NIE KŁADĘ!!! A dziś byłem na wykopkach, ale zaczął padać śnieg (znowu!!!) i mnie przegonił :( A Ty, Sopel, uważaj z tym opalaniem się na majonez, majonez nie ma filtru przeciwsłonecznego, ja słyszałem o takich człowiekach, co się opalali na masełko, też bez filtra, i później się okazało, że na masełko to się co najwyżej usmażyć można, a nie zyskać ładną opaleniznę. Więc wiesz majonez na imprezkę czemu nie? Laseczki ganiające się w majonezie... basen z majonezem... ale dopóki nie zrobią majonezu z filtrem... to ja bym opalać się na majonez nie radził... Rulon przeciwultrafioletowy [quote name='Celina12']U nas tam za TM zawsze świeci słonko,jest ciepło,miło....olejków do opalania nie potrzebujemy-od tego jest.....majonez....:evil_lol: U Selin też słonko jeszcze przedwczoraj świeciło ale Ona chorusia leżała.....byłem też przy Niej.....obok Trójcy,która Ją grzała.Wiem,że bardzo brak słonka WAM......ale będzie...tylko troszkę cierpliwości.Zresztą Wasza miłość jest jak SŁONKO - ogrzewa,umila,czyni świat lepszym - mimo,iż są ludzie,których nie sposób nawet określić słowami.Tylko ZŁO powraca-ze zdwojoną siłą.....przyjdzie czas zapłaty. Słucham opowieści-jak wcześniej pisałem......znam już na pamięć historię Dżekusia,Atosika,Hektorka...ja Im swoją dokładnie opowiedziałem.Łączy nas jedno - Ratunek jaki otrzymaliśmy na koniec naszego życia..... Teraz muszę też pilnować Rulona-żeby brał leki i zdrowiał.Frodusia też. I inne psiaki...nie sposób je tu wymieniać.... Trwam przy Selin.....nie płacz Mateńko-Jestem i Będę.... Trwam przy Dorotce,która tworzy projekt związany ze mną......oby się jak najszybciej udało...oby można było pomagać.... Sopeluś już ze skrzydełkami[/QUOTE] Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Pewnie pojedli i spotkali mojego Sopelka,Atoska,Rulona i Kukiza[/QUOTE] Sopel, a Aresa spotkałeś - on też z tych na metry miłością mierzony i uwielbia parówki. Jakby co popytaj o niego, bo klawy z niego Facet. Myślę, że się zakumplujecie. A, i powiedz Mu, że baaaaaardzo tęsknimy, ale te kilkanaście lat rozłąki są niczym w porównaniu z czasem, który nas czeka. Quote
Celina12 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Skrzydełka mam Orzeła-bo ponoć taki dziarski i waleczny jestem..... Rulon-u nas słonko opala nieszkodliwie-nie musim miać fiterów .....chroni nas TĘCZA.....majonez stosujem dla szpanu....dla smakowitości-bo lubim się liznąć..... Ja u weta nigdy się nie kładłem-mało tego wrzeszczałem,plułem....jazgotałem....mnie dotykalnikować mogła tylko Selin moja....tak miałem i mam.... Ares powiadomion.....i mówi,że WAS też kocha nad życie..... Sopelek całkiem już orłowaty Quote
Celina12 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Pewnie pojedli i spotkali mojego Sopelka,Atoska,Rulona i Kukiza[/QUOTE] Tak Ciociu-spotkałem mego imiennika....i Atosika i Rulona i Kukiza.....to fajowi goście som......mówią,że taka jak WY Rodzinka to z tęczką szukac.....znaczy świeczką Sopel Quote
Isadora7 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Sopel bracie ale masz fajnie, szpanu zadajesz skrzydłami orzeła. A widziałeś sie z Edim. On też ma skrzydeła? Rambo nieskrzydlasty Quote
Recommended Posts