Celina12 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Rambuś ja Selin nie zmuszałem-sama wpadła na ten boski plan.:diabloti: Rulon i co Duża dała się pomęczyć w sprawie WATARKA???? A wiesz-ja lubim latać....nie pocim sie wcale a wcale....jezdem szybki BILLLLLLLLLLLL Siop Pędziwiatr Quote
Isadora7 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Siop to znaczy ze Dorota mnie nie kocha? No bo nie jestem w awatarku. Rambo zasmucony Quote
Celina12 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Rambuś-Dorota Cię kocha aż do bólu-wiem to-Dziewczyny też....a Dorocia znana jest z tego,że lubi zaskakiwać awatarkami :diabloti:...teraz są zdecydowanie lepsze od tych wcześniejszych Czarownic....:evil_lol: Wiem,że inne Ciocie też Cię bardzo kochają..... Siop wiedzący Quote
anica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Sopelciu, przyleciałam oczarowana awatarkiem Selin:loveu:!.. ...i jeszcze zapewnić, że wszystkie bardzo, bardzo Ciebie kochamy... i jeszcze można by pisać...pisać!.... ale z tych oczków , kapie.... Jasia podziwiająca Quote
yunona Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='anica']Sopelciu, przyleciałam oczarowana awatarkiem Selin:loveu:!.. ...i jeszcze zapewnić, że wszystkie bardzo, bardzo Ciebie kochamy... i jeszcze można by pisać...pisać!.... ale z tych oczków , kapie.... Jasia podziwiająca[/QUOTE] Ja też zauważyłam nowy avatarek, ale nie wiem dlaczego nic nie napisałam? I ja będę w takim razie może zmienię, jak będę miała czas.;) Quote
Celina12 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Cały czas pilnuję transportu dla Lineczki.....czaruję,staram się szeptać..... Siop PILOT Quote
keakea Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Siop... a czym latasz? F-117? B-2? A może SR-71 Blackbird? Bo ja to nie lubię latać, ale jeśli już mam kawałek polecieć... to wolę helikopter :D Rulon też pilot ale tylko czasem Quote
Celina12 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Tomuś wołał na mnie SIOP-bardzo mi się to podobało a ON takie mięciutki i pachnący.....tęsknię za rączkami Wikuni i Tomcia-kocham Dzieci bardzo Siop tęskniący Quote
keakea Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Przyjdzie taki dzień, że Cię znów wytulkają, nie desperuj, jestem tego pewien. I Selin znowu Ci przyrządzi sowiety... Rulon zapewniający Quote
Isadora7 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 I spotkamy się wszyscy razem i już nigdy sie nie rozstaniemy. Rambo reflesyjny Quote
Gusiaczek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Isadora7']I spotkamy się wszyscy razem i już nigdy sie nie rozstaniemy. Rambo reflesyjny[/QUOTE] Pięknie o TYCH spotkaniach mówił Ks. Jan Twardowski. Niestety książki mam spakowane i nie mogę zacytować Powiedział, że nie wierzy by P.B. miał miejsce w niebie tylko dla ludzi, że na pewno nie ma nieba ludzkiego, nieba zwierzakowego Jest jedno i ja się tego trzymam :) Quote
toyota Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Przeczytajcie proszę artykuł: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245565-Wyjątkowo-perfidni-właściciele-( Quote
Nutusia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Zawsze się tu wzruszam do łez, na tym Twoim wątku, Siop... A wczoraj dostałam w prezencie książkę, którą polecam wszystkim posiadającym ogromny zapas chusteczek - Balsam dla duszy miłośnika psów. Historie równie piękne i wzruszające jak Twoja, Sopelku. Każda o psie wyjątkowym, o wyjątkowej miłości, więzi i porozumieniu dusz - psiej i ludzkiej. Quote
Celina12 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Ciocie Lineczka już w DT w Warszawie...charakterna prawie tak jak ja Ja Siop Wam to pislanikujem.... Quote
Isadora7 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Siemka Siop a wiesz że ja też do Doroty powiedziałem że to damskie wcielenie Siopa. Rambo spostrzegawczy Quote
Celina12 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Isadora7']Siemka Siop a wiesz że ja też do Doroty powiedziałem że to damskie wcielenie Siopa. Rambo spostrzegawczy[/QUOTE] Rambuś Ty znasz się na ludzi.....ups....jamnikach.... Siop urzeczony znajomością charakterków jamniczych Rambusia Quote
Isadora7 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Siemka Sopciu zwracam sie do ciebie abyś tam w górze poprosił o chłodniejsze dni. Ja sie bardzo źle czuje w takie tropiki. Rambo wykończony upałami Quote
Nutusia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Tylko tak z umiarem przykręcaj, jak coś, bo ja i moja psio-kocio-ludzka banda takie właśnie tropiki uwielbiamy i czekamy na nie przez długich co najmniej 10 miesięcy... ;) Kreśka rodem z Afryki Quote
Celina12 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Cześć Rambuś !!! Proszę cały czas ale mało udaje mi się załatwić.Wczoraj popadało u Selin,ochłodziło się,dziś też nienajgorzej-25 stopni i wieje wiaterek.Wiem,że od jutra znów cieplej :shake:. Sopeluś Quote
keakea Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ja poproszę chłodno, znaczy +25 to max. a najlepiej 20-22 :( Rulon ledwo żywy Quote
Celina12 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ruloniku Kochany-napisałem z moimi kolegami petycję do władcy wichrów i wszelakiej pogody ale widać nic to nie daje.Ja rozumiem lato-ciepło ale nie tropiki. Sopelek zawiedziony Quote
keakea Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Nie martw się, Siop, jakoś dam radę, mam wentylator, mokrą szmatkę, miseczkę z chłodną wodą i Dużych. Rulon dający radę jakoś Quote
Celina12 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Rulon-musimy sobie jakoś radzić.....ja z tęsknotą....Wy tam z upałami,chorobami.....ale razem raźniej co nie???? Selin szczęśliwa-bo wróciły dzieciaki z wycieczki....byli-między innymi- w Parku Miniatur zabytków Dolnego Śląska.Wcześniej moja Selin Im o nim mówiła-ponieważ w logo tego parku widnieje jamnik Lumpi,którego właściciel tegoż parku przygarnął.Podczas kręcenia migawki do Teleexpressu kamerzysta porpsoił o " żywy , ruchomy obiekt ",który może oddać wielkość miniatur .W rolę tegoż obiektu wcielił się....LUMPI.Jest wiele wiklinowych jamników stojących na trawnikach,porozstawiane są miski z wodą-bo można tam wejść ze swoim pupilkiem. Zdjęcia są-jak Selin wgra-pokażę. Sopeluś znawca Quote
Isadora7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Sopciu koniecznie te zdjęcia pokaż. Rambo zaciekawiony Quote
Recommended Posts