Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula99 napisał(a):
Rozmawiałam z naszą wetką, sunia ma się o wiele lepiej, jest już radośniejsza, bardziej lgnie do człowieka i wraca do zdrowia, oby tak dalej śliczna :)

Bardzo się cieszę :)

Posted

Ufff, dobrze, że jest coraz lepiej! Dzielna sunieczka i fantastyczne Panie Weterynarz! :)

Skoro z Kalą już lepiej, to może nikt mnie nie pogoni za zaproszenie na bazarek do Nuri - czekoladowej labradorki, która pewnie "skończyłaby" jak Kala, gdyby w porę nie wypatrzyła jej aikowo i nie wzięła na BDT...

http://www.dogomania.pl/threads/223327-Fata%C5%82aszkowo-szmatkowo-na-ostrrro-i-romantycznie-dla-Nuri-w-BDT-do-3.03!

Posted (edited)

Mam nowe wieści i chyba bardzo dobre...:cool3:

Po pierwsze : Kala czuje się bardzo dobrze, jest śmielsza, znacznie silniejsza, biega po wybiegu, ładnie je, z każdym dniem jest po prostu coraz lepiej.

Po drugie: Kala może zostać w hoteliku do końca marca:multi::multi: Właścicielka wygospodarowała dla niej miejsce i nie będzie pobierać za ten pobyt opłat. Dodatkowo mamy pewność, że Kala będzie dochodzić do siebie fizycznie a przede wszystkim psychicznie pod świetną opieką:lol: Bardzo dziekujemy!!!

Jeżeli chodzi o koszty to pozostaje nam pokryć koszt tygodniowego pobytu w hoteliku czyli 7x22 zł, oraz trzeba będzie wyposażyć Kalę w karmę na dalszy pobyt.
Jeżeli chodzi o operację i koszty weterynaryjne to nadal nie wiemy jak to wyjdzie , będą negocjacje w gminie ;)

Uzgodniłam z Justynką , że ewentualne datki dla Kali mam zebrać na swoje konto, tak więc kto potrzebuje to wyśle na PW :)

Postaram się wybrać w najbliższym tygodniu do hoteliku i zrobić Kali jakąś sesję do ogłoszeń, poniewaz wygląd ana to, że skupiamy się teraz już tylko na szukaniu DS i mamy na to miesiąc z "haczykiem ". Będziemy potrzebować pomocy w ogłoszeniach ....

Edited by majuska
Posted

No, brzmi dobrze! Sucz miała jednak kupę szczęścia w nieszczęściu, bo widać że wokół niej zgromadził się krąg dobrych serc, chętnych do pomocy.
Wierzę, że szybciutko dojdzie do siebie i znajdzie raz dwa odpowiedniego, kochającego opiekuna.

Posted

Dobrze, że suńka bezpieczna i ma cudowną opiekę w hoteliku przez najbliższy czas.
Czy Kala została przy okazji zabiegu wysterylizowana? Wybaczcie, jeśli gdzieś to było powiedziane a ja przeoczyłam.

Posted (edited)

Możecie mi napisać, który to hotelik gości naszą labkę ? To tak dla mnie info na przyszłość, jakbym kiedyś potrzebował tymczasowo zostawić pod dobrą opieką moje psy ;).

Edited by rozio
Posted

no to kamien z serca! dobre wiesci! Bardzo sie martwiłysmy o suńkę! Moge wrzucic zdjecia i krótki tekst o niej jesli chcecie na nasza stronę! Tylko potrzebuje krótki opis Kali i nr kontaktowy w sprawie adopcji.

Posted

[quote name='hankasanok']no to kamien z serca! dobre wiesci! Bardzo sie martwiłysmy o suńkę! Moge wrzucic zdjecia i krótki tekst o niej jesli chcecie na nasza stronę! Tylko potrzebuje krótki opis Kali i nr kontaktowy w sprawie adopcji.[/QUOTE]

hanko super! tylko poczekajmy parę dni na jakieś normalne fotki i może pani z hoteliku coś więcej powie o jej zachowaniu to napiszemy jakiś sensowny tekst ( tzn. jakieś zdolne ciotki napiszą:eviltong: )

Posted

Dzis w pracy jestem to bym to zaltwila, RC je wiekszosc psow bo ma dobra smakowitosc:) zastanowcie sie i dajcie znac, jakby co to wieczorem w ktorys dzien moglibysmy ta karme podrzucic do hoteliku