majuska Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 A ja miałam właśnie telefon w sprawie Kali....pan chciał zaoferować dobry dom, nie męczy zwierząt, na moje pytania o warunki i oczekiwania, że pies ma mieszkać z ludźmi a nie na zewnątrz, powiedział, że się zastanowi i najwyżej jeszcze zadzwoni...( rozmawiałam z nim bo myślałam o naszej Esce, broń Boże o Kali - Pysi ) Zmieniam tytuł :) Quote
figa33 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Becia66 napisał(a):bo dom widzi pewnie pierwszy raz w życiu. na pewno ... bardzo się cieszę !! lepiej być nie mogło:multi: może i Esce się poszczęści Quote
panbazyl Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jak cudnie!!!!! No cieszę się bardzo :) i czekam na zdjęcia juz z jej domu :) Quote
Irka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 panbazyl napisał(a):jak cudnie!!!!! No cieszę się bardzo :) i czekam na zdjęcia juz z jej domu :) @ panbazyl - chciałam napisać, że ten Lab na mym zdjęciu to też Bazyl :laugh2_2: a to już 3 Lab-Bazyl o tym imieniu :p i też się cieszę - cieszę się bardzo :bigcool: Quote
Figafiga Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Trzymałam kciuki i jakie wieści widzę??!! Oby w tym domku się poszczęściło Kali :-) Quote
panbazyl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Irka napisał(a):@ panbazyl - chciałam napisać, że ten Lab na mym zdjęciu to też Bazyl :laugh2_2: a to już 3 Lab-Bazyl o tym imieniu :p i też się cieszę - cieszę się bardzo :bigcool: u mnie Bazyle to imię hodowlane :) Bazyl z avatarka jest Bazylem II (Bazyl I to był mix onka z ????), Bazyl lab przylecial juz do mnie z tym imieniem :), jego syn ma na imię Panbazyl a moja hodowla jest Herbu Bazyl FCI. Ale cudne foty!!!!!! Jakie szczęśliwe psy :) Quote
Irka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 panbazyl napisał(a):u mnie Bazyle to imię hodowlane :) Bazyl z avatarka jest Bazylem II (Bazyl I to był mix onka z ????), Bazyl lab przylecial juz do mnie z tym imieniem :), jego syn ma na imię Panbazyl a moja hodowla jest Herbu Bazyl FCI. Ale cudne foty!!!!!! Jakie szczęśliwe psy :) Super - ja niewiele wiem o hodowlach - mój został zakupiony jedynie celem uszczęśliwiania życia naszego co czyni w stu procentach. Chciałam sukę i miałam pomysł, by nazywać moje od ang nazw ziół. Suki już nie było - rozeszły się szybciutko- jest pies więc Bazyl:) :) Na tym moje plany nazewnictwa się skończyły, bo reszta ze schronisk przybyła z już gotowymi :) A te zdjęcia Pysi są takie cudne :):) Quote
Becia66 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 azalia napisał(a):Jak się miewa sunia w nowym domku? własnie wyżej zdjęcia wklejone, widać z nich że dobrze i jest szczęśliwa :lol:. Quote
panbazyl Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 no zaglądam aby się nacieszyć szczęściem suni i nowych właścicieli. Quote
terra Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Wspaniała wiadomość, bądź szczęśliwa maleńka :) Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Piękne zdjęcia. A co to jest to puchate szaro łaciate? Zakochałam się. Chcę takie!!!! Quote
Agula99 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jaka ona do Esuni naszej podobna!! Powodzenia malutka :) Quote
Becia66 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dzika_Figa napisał(a): A co to jest to puchate szaro łaciate? Zakochałam się. Chcę takie!!!! to jest jakiś tam australijski, tylko nie wiem jaki. :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Bardzo się cieszę, że labusia ma kochający dom :lol:. Pysiu, życzę szczęścia :lol:. Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Becia66 napisał(a):to jest jakiś tam australijski, tylko nie wiem jaki. :lol: Owczarek australijski - kelpie! Dzięki! Aaaa! Chcę! Quote
mamanabank Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Piękne psy! Wspaniałe wieści! Powodzenia Kalinko! Quote
Florentynka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Owczarek australijski - kelpie! Dzięki! Aaaa! Chcę! Aussie , nie kelpie! Faktycznie ładny. Miło, że Kala zyskała za jednym zamachem i dom i takie fajne psie towarzystwo. Quote
Recommended Posts