Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja miałam właśnie telefon w sprawie Kali....pan chciał zaoferować dobry dom, nie męczy zwierząt, na moje pytania o warunki i oczekiwania, że pies ma mieszkać z ludźmi a nie na zewnątrz, powiedział, że się zastanowi i najwyżej jeszcze zadzwoni...( rozmawiałam z nim bo myślałam o naszej Esce, broń Boże o Kali - Pysi )
Zmieniam tytuł :)

Posted

Becia66 napisał(a):
bo dom widzi pewnie pierwszy raz w życiu.

na pewno ...

bardzo się cieszę !! lepiej być nie mogło:multi:
może i Esce się poszczęści

Posted

panbazyl napisał(a):
jak cudnie!!!!!
No cieszę się bardzo :)
i czekam na zdjęcia juz z jej domu :)

@ panbazyl - chciałam napisać, że ten Lab na mym zdjęciu to też Bazyl :laugh2_2: a to już 3 Lab-Bazyl o tym imieniu :p i też się cieszę - cieszę się bardzo :bigcool:

Posted

Irka napisał(a):
@ panbazyl - chciałam napisać, że ten Lab na mym zdjęciu to też Bazyl :laugh2_2: a to już 3 Lab-Bazyl o tym imieniu :p i też się cieszę - cieszę się bardzo :bigcool:

u mnie Bazyle to imię hodowlane :) Bazyl z avatarka jest Bazylem II (Bazyl I to był mix onka z ????), Bazyl lab przylecial juz do mnie z tym imieniem :), jego syn ma na imię Panbazyl a moja hodowla jest Herbu Bazyl FCI.
Ale cudne foty!!!!!! Jakie szczęśliwe psy :)

Posted

panbazyl napisał(a):
u mnie Bazyle to imię hodowlane :) Bazyl z avatarka jest Bazylem II (Bazyl I to był mix onka z ????), Bazyl lab przylecial juz do mnie z tym imieniem :), jego syn ma na imię Panbazyl a moja hodowla jest Herbu Bazyl FCI.
Ale cudne foty!!!!!! Jakie szczęśliwe psy :)

Super - ja niewiele wiem o hodowlach - mój został zakupiony jedynie celem uszczęśliwiania życia naszego co czyni w stu procentach. Chciałam sukę i miałam pomysł, by nazywać moje od ang nazw ziół. Suki już nie było - rozeszły się szybciutko- jest pies więc Bazyl:) :) Na tym moje plany nazewnictwa się skończyły, bo reszta ze schronisk przybyła z już gotowymi :)
A te zdjęcia Pysi są takie cudne :):)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Owczarek australijski - kelpie! Dzięki! Aaaa! Chcę!

Aussie , nie kelpie! Faktycznie ładny. Miło, że Kala zyskała za jednym zamachem i dom i takie fajne psie towarzystwo.