Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Padłam wczoraj jak strucla... Trzymam kciuki za dziewczynkę, niech sie uda z operacją, z DT i ze wszystkim! Edited February 16, 2012 by Dzika_Figa Quote
Andzike Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Piękny banerek, będę się z nim obnosić - w sumie Szira jest bezpieczna :( PS. Jak na wielbicielkę małych kudłaczków i nelkowatych to strasznie mi się labkowato w banerkach zrobiło... ;) Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie mam jak pomóc inaczej jak tylko wkleić info do podpisu i trzymać kciuki za suczkę ;) Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dziękuję Wam bardzo za przybycie, za banerek, za reklamę..za wszystko:loveu: Musimy wierzyć,że będzie wszystko dobrze!! Quote
karolciasz28 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Biedactwo:-(:-( zapisuje później przeczytam... Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (edited) Plakat zamówiony przez Szpilkę: http://imageshack.us/photo/my-images/826/labkaplakatcopy.jpg/ (coś nie chce mi małej ikonki zrobić) Może trafi tu jeszcze jakaś ciotka, co ma gdzie puchę ustawić... EDIT: Szpilko, do Ciebie poszło też mailem, to jak wolisz ;) Edited February 16, 2012 by Dzika_Figa Quote
hankasanok Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 i ja jestem na watku, biedactwo! myslimy nad DT, jak cos wykombinujemy to dam znac! Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Dzieki, świetny:) Chwyta za jaja? Starałam się :evil_lol: Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Chwyta za jaja? Starałam się :evil_lol: ...że tak powiem...poszłaś po bandzie;) ...dosadniej się nie dało Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):...że tak powiem...poszłaś po bandzie;) ...dosadniej się nie dało Szpilka mi kazała.:roll: [SIZE="1"]Uff pozbywam się dziś mojej kociej tymczaski. Będę tęsknić, ale jak mi zaczęła drzeć ryja o czwartej nad ranem, to myślałam, że uduszę.... Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Szpilka mi kazała.:roll: Uff pozbywam się dziś mojej kociej tymczaski. Będę tęsknić, ale jak mi zaczęła drzeć ryja o czwartej nad ranem, to myślałam, że uduszę.... Mi urwało :D wydrukuje i siekne na sklepy:) Moj tymczas to ogolny koci ewenement (skacze po scianach i uwielbia biegac po schodach o 3-4 czasami kilka nocy z rzedu i drzec morde od 5 bo wlaczyc mu tv trzeba => odslonic rolete) Quote
Gapka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Moja znajoma (Ewa z Warszawy ta co dla Lino wpłacała) też może wpłacić jakąś kwotę dla suńki tylko prosi o nr konta... Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Właśnie wróciłam z przytuliska! Wszystko to wygląda strasznie :-(, takiej masakry dawno nie widziałam, co ta psinka musiała przeżyć! Pocieszające jest to, że ona jest bardzo kochaną suczką, tylko wystraszoną, ale już trochę nad nią popracowałam. Zaprzyjaźniła się z Ozikiem (jak każdy wie, Ozik lekiem na całe zło), który od razu ją rozruszał (ogonek poszedł w górę i nawet obszczekała przechodzące osoby), potem poflirtowała z Beniem. Przekonała się i do mnie, podeszła, pozwoliła się pogłaskać i założyć sobie obrożę. Sunia jest kochana, cieszy się i po tych antybiotykach widać, że ma się ciut lepiej, ale cała reszta wygląda .....:-( ech. Jutro operacja, oby wszystko było dobrze, ale jakiś DT by się przydał!! :shake: Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Gapka napisał(a):Moja znajoma (Ewa z Warszawy ta co dla Lino wpłacała) też może wpłacić jakąś kwotę dla suńki tylko prosi o nr konta... Gapko jutro się dogadam z Justynką, jakie konto podać do ewentualnych datków i dam Ci znać. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Jutro rano ma być operacja, udało się również Justynce załatwić na kilka najbliższych dni tymczas w pobliskim hotelu dla psów, aby sunia była w cieple i blisko do weterynaryjnej opieki pooperacyjnej, tak więc trzymajcie kciuki!! Quote
Becia66 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):tak więc trzymajcie kciuki!! pewnie że trzymamy, mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Pragnę oznajmić, że sunia ma na imię Kala :) Quote
Ulka18 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Trzymam mocno kciuki za biedulke :kciuki: Niech juz jej bedzie tylko lepiej! Plakacik swietny, oby dotarlo do matolow kupujacych labki za 2 stowy. Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Trzymam kciuki za jutro! Dobrze, że się udało na kilka dni załatwić hotelik, ale co dalej? Quote
Andzike Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Plakat pierwsza klasa - bardzo sugestywny! Trzymam kciuki za Kalę jutro :) Teraz musi być juz tylko lepiej! Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ulka18 napisał(a): Plakacik swietny, oby dotarlo do matolow kupujacych labki za 2 stowy. Andzike napisał(a):Plakat pierwsza klasa - bardzo sugestywny! Siostry J. to bardzo zdolne bestie, piszą, malują, rysują, robia banerki, plakaty....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts