Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny banerek, będę się z nim obnosić - w sumie Szira jest bezpieczna :(

PS. Jak na wielbicielkę małych kudłaczków i nelkowatych to strasznie mi się labkowato w banerkach zrobiło... ;)

Posted

majuska napisał(a):
...że tak powiem...poszłaś po bandzie;) ...dosadniej się nie dało

Szpilka mi kazała.:roll:
[SIZE="1"]Uff pozbywam się dziś mojej kociej tymczaski. Będę tęsknić, ale jak mi zaczęła drzeć ryja o czwartej nad ranem, to myślałam, że uduszę....

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Szpilka mi kazała.:roll:
Uff pozbywam się dziś mojej kociej tymczaski. Będę tęsknić, ale jak mi zaczęła drzeć ryja o czwartej nad ranem, to myślałam, że uduszę....

Mi urwało :D wydrukuje i siekne na sklepy:)

Moj tymczas to ogolny koci ewenement (skacze po scianach i uwielbia biegac po schodach o 3-4 czasami kilka nocy z rzedu i drzec morde od 5 bo wlaczyc mu tv trzeba => odslonic rolete)

Posted

Właśnie wróciłam z przytuliska! Wszystko to wygląda strasznie :-(, takiej masakry dawno nie widziałam, co ta psinka musiała przeżyć! Pocieszające jest to, że ona jest bardzo kochaną suczką, tylko wystraszoną, ale już trochę nad nią popracowałam. Zaprzyjaźniła się z Ozikiem (jak każdy wie, Ozik lekiem na całe zło), który od razu ją rozruszał (ogonek poszedł w górę i nawet obszczekała przechodzące osoby), potem poflirtowała z Beniem. Przekonała się i do mnie, podeszła, pozwoliła się pogłaskać i założyć sobie obrożę. Sunia jest kochana, cieszy się i po tych antybiotykach widać, że ma się ciut lepiej, ale cała reszta wygląda .....:-( ech. Jutro operacja, oby wszystko było dobrze, ale jakiś DT by się przydał!! :shake:

Posted

Gapka napisał(a):
Moja znajoma (Ewa z Warszawy ta co dla Lino wpłacała) też może wpłacić jakąś kwotę dla suńki tylko prosi o nr konta...

Gapko jutro się dogadam z Justynką, jakie konto podać do ewentualnych datków i dam Ci znać.

Posted

Jutro rano ma być operacja, udało się również Justynce załatwić na kilka najbliższych dni tymczas w pobliskim hotelu dla psów, aby sunia była w cieple i blisko do weterynaryjnej opieki pooperacyjnej, tak więc trzymajcie kciuki!!

Posted

Ulka18 napisał(a):

Plakacik swietny, oby dotarlo do matolow kupujacych labki za 2 stowy.

Andzike napisał(a):
Plakat pierwsza klasa - bardzo sugestywny!

Siostry J. to bardzo zdolne bestie, piszą, malują, rysują, robia banerki, plakaty....:loveu::loveu::loveu: