Ulka18 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Siostry J. to bardzo zdolne bestie, piszą, malują, rysują, robia banerki, plakaty Dobrze, ze sa na dogo i bezdomniaki korzystaja z ich talentow...a nam troche zazdrosc :cool3: A skad imie KALA? Quote
Becia66 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):Siostry J. to bardzo zdolne bestie, piszą, malują, rysują, robia banerki, plakaty....:loveu::loveu::loveu: i szyją zimowe kubraki dla naszych boguchwalskich sierot :lol:. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ulka18 napisał(a): A skad imie KALA? Tak została ochrzona na forum labradorowym, które ma naszą bidę pod swoim patronatem :) Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kala przed wczoraj była jednym kłębkiem nieszczęścia, miała chyba ochotę wcisnąć się w najciemniejszą dziurę i tam zostać. Dziś już weselsza i jak zobaczyła, że Ozik do mnie lgnie, to sama też chciała, kochane psisko, ale serce się kraje na jej widok. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Agula Ty to jesteś najlepszą terapeutka dla tych naszych sierot, tam nie ma psa , który nie lgnąłby do Ciebie ;) Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):Agula Ty to jesteś najlepszą terapeutka dla tych naszych sierot, tam nie ma psa , który nie lgnąłby do Ciebie ;) Majuska za niedługo to ja będę potrzebowała terapii. Ale jak na nią patrzę, to widzę Wojtusia (bo ona taka fajna grubiutka w jego stylu i ten kolorek, no i widzę Blondunię...:( ) Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 U mnie plakaty juz wisza i nawet sie zdziwiłam bo bylo zainteresowanie, mam nadzieje ze po weekendzie uzbiera sie troche kaski Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):U mnie plakaty juz wisza i nawet sie zdziwiłam bo bylo zainteresowanie, mam nadzieje ze po weekendzie uzbiera sie troche kaski A ja sobie uświadomiłam, ze skoro na plakatach jest, że szukamy DT, to wypadałoby numer telefonu podać... Ćwok niepociumany. Dopiszesz ręcznie? I oby pucha była pełna! Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):A ja sobie uświadomiłam, ze skoro na plakatach jest, że szukamy DT, to wypadałoby numer telefonu podać... Ćwok niepociumany. Dopiszesz ręcznie? I oby pucha była pełna! Ale wiecie, że tacy ludzie "normalni" spoza dogo to nie kumają co to jest DT:cool3: Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):Ale wiecie, że tacy ludzie "normalni" spoza dogo to nie kumają co to jest DT:cool3: No toć napisałam DOM TYMCZASOWY i jeszcze wyjaśniłam, że to miejsce, gdzie będzie mogła dojśc do siebie po zabiegu, więc wiecie chyba :cool3: Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):No toć napisałam DOM TYMCZASOWY i jeszcze wyjaśniłam, że to miejsce, gdzie będzie mogła dojśc do siebie po zabiegu, więc wiecie chyba :cool3: No i bardzo dobrze zrobiłaś :) To w takim razie jutro siedzimy wszyscy ikciukasy trzymamy tak do południa :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kontakt jest na pozostalych 2 plakatach a wiec wrazie co to sie skontakcza Quote
Isiak Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Trafiłam tu przez link w podpisie Szpilki - masakra! Dobrze, że trafiła w miejsce, gdzie się nią zajmują, a nie do jakiejś przechowalni - mordowni. Trzymam na ślicznotkę kciukasy. A plakat super! Quote
hankasanok Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 My tu u nas tez wszystkie trzymamy! Wiecie co jak na nia patrze to zaczyna przerazc mnie fakt ze takich przypadków TERAZ moze byc coraz wiecej, Wielcy ,,hodoffcy" zaczynaja likwidowac swoje interesy, bo coraz ciezej sprzedac ,,TOWAR" a utrzymanie ,,reproduktorów" kosztuje! Nawet nie chce myslec co bedzie blizej lata, wiecie co niektórzy ,,turysci" wpadaja na swietne pomysły, typu jade sobie w Bieszczady to przy okazji sie i ,,kłopotu pozbede"! Quote
majuska Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 hankasanok napisał(a): Wiecie co jak na nia patrze to zaczyna przerazc mnie fakt ze takich przypadków TERAZ moze byc coraz wiecej, Wielcy ,,hodoffcy" zaczynaja likwidowac swoje interesy, bo coraz ciezej sprzedac ,,TOWAR" a utrzymanie ,,reproduktorów" kosztuje! Nawet nie chce myslec co bedzie blizej lata, wiecie co niektórzy ,,turysci" wpadaja na swietne pomysły, typu jade sobie w Bieszczady to przy okazji sie i ,,kłopotu pozbede"! Jasne, że tak będzie, równocześnie z labką, w sąsiedniej miejscowości ktoś wywalił na ulicy 2 pekinki Quote
panbazyl Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 co u sunieczki? Pokiziajcie maluśką :) Quote
majuska Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Wybieram się do gabinetu niebawem, więc jak tylko wrócę to będę mieć świeżutkie wieści i może jakieś foty;) Quote
Becia66 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 majuska napisał(a):Wybieram się do gabinetu niebawem, więc jak tylko wrócę to będę mieć świeżutkie wieści i może jakieś foty;) majuska zrób zdjęcia kotkom, to GuniaP wklei na stronę. A za labunię już kciukasy mocno trzymam. Quote
mamanabank Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 majuska napisał(a):Wybieram się do gabinetu niebawem, więc jak tylko wrócę to będę mieć świeżutkie wieści i może jakieś foty;) Czekamy na dobre wieści. Quote
hankasanok Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 majuska napisał(a):Jasne, że tak będzie, równocześnie z labką, w sąsiedniej miejscowości ktoś wywalił na ulicy 2 pekinki nooo, czyli sie zaczyna......, ale to było do przewidzenia, taka fala musi przejsc, zeby w koncu ten koszmar sie skonczył! chciałabym dorwac tego ,,własciciela" zedrzec z niego łachy i połozyc na sniegu przy -30!!!!! zeby sobie odmroził to i owo ! My tez czekamy na wiesci! Quote
Isiak Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nie wszystkie pseudo pozbywają się psów, wiele z nich handluje dalej, tyle że smyczami, książeczkami zdrowia, zabawkami z psem jako gratis. Ewentualnie oddają psa za zwrot kosztów utrzymania kilkaset zlotych. Quote
Becia66 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kala ewidentnie była trzymana na łańcuchu, powrózek na szyi, odmrożone sutki - i do tego karmiąca. Zobaczył jakiś jełop co sie stało, to ją po prostu przegnał na pastwę losu, a śliczne młode zostawił, a nuż sie sprzedadzą. Straszne życie biedaczka miala, szczęście w nieszczęściu że do nas trafiła. Quote
Recommended Posts