Hakita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kochani... chyba wszystko powoli dobiega końca...:-( Jedzenie raz znika, raz nie...ale to mogą być zwierzaczki z lasu...:shake: tak myśli Mikołaj, moja intuicja mówi mi, że One są... Zobaczymy...jesteśmy tam codziennie... Pozdrawiamy Quote
Dorothy Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 przypominam ze czekam na zdjecia Kluseczka.... Quote
asiak Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Witam, Dorothy, przeprzaszm bardzo ale na chwil? obecn? nie bedzie to mo?liwe, w domku pad? mi komputer i chwil? p??niej aparat.....m?j m?? obieca? do ?rody naprawi?.... Quote
asiak Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 KLUSECZEK moj kochany ma nowy domek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: , mieszka sobie od soboty z fajna rodzinka i trojka dzieciaczkow, bedzie lelany i rozpieszczany:multi: :multi: :multi: :multi: ........A ja:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: tak mi go brakuje, cho? mam przecie? moja kochaniutka Noreczke jego siostrunie........ pozdrawiam Quote
Dorothy Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 aha no to po co mi zdjecia?? niech mu tam dobrze bedzie:-) Quote
escalade74 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Słuchajcie Maluszków już chyba tam nie ma. No jasne, że nie mam 100% pewności i będę tam się pojawiał i zostawiał jedzenie... Jak mam tej pewności nabrać... Sprawa jest na policji ale to już pisałem, jutro się tam wybieram, bo jak człowiek policjantem nie wstrząśnie to ten drugi się nie ruszy. Chcę po prostu wytłumaczyć władzy, że sprawa jest poważna, a nie jedna z wielu, którą można umorzyć... Generalnie, tak myśle, że Maluchy mają naprawde fajnie w swoich domach... Już niedługo pojawią się pierwsze zdjęcia 10 Malców w nowych domach. Sam jestem ciekaw...No i oczywiście zapowiadany kalendarz, który będzie można nabyć i tym samym wspomóc bidulki w schroniskach... Ale nie wyprzedzajmy faktów pozdrawiam Mikołaj Quote
GoniaP Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Strasznie mi żal tych widzianych, a nie odnalezionych:placz: Nie wspominam już o nr 11 :placz: Quote
escalade74 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 GoniaP napisał(a):Strasznie mi żal tych widzianych, a nie odnalezionych:placz: Nie wspominam już o nr 11 :placz: Co tu dużo mówić...pytanie czy ktoś kto dopadł 11stego dopadł też pozostałe Maluchy, czy może uciekły i znalazły gdzieś schronienie. Mam nadzieję... Z jednej strony cieszymy sie, że Maluchy są w dobrych domach, z drugiej straszny zal, że nie wszystkie jednak.... Eeeeechchchch Quote
escalade74 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Może ktoś mi powie, dlaczego nie mogę dodawać załączników na forum:hmmmm: Quote
escalade74 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Czy już nikt tu nie zagląda?? Juz nikogo nie interesuje los bestialsko zabitego Malucha?? Quote
supergoga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Obchodzi i to bardzo, ale wiesz jak z nami jest. Na przykad u mnie cała rzesza psiaków do szukania domków - pilotowanie, pisanie odpowiadanie - ale pamiętamy a maluszku i czekamy na wieści jak postępuje sprawa. Martwią mnie te które mogły pozostać, ale na pewno już dawno by się pokazały. Więc już ich pewnie nie ma. Quote
makulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zagladamy ,zagladamy...ale nic nie piszemy. Quote
escalade74 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Sprawdzam Waszą czujność... :) Quote
escalade74 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Nie wiem, może ten wątek należy już przenieść gdzieś do działu z psiakami, które znalazły dom?? no i ponawiam pytanie dlaczego nie mogę nic załączać. Supergoga jeśli masz jakieś psiaki, które szukają domu to informuj mnie...może uda nam się pomóc... Quote
makulka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ale jakie załączniki ?zdjecia czy coś innego? Quote
escalade74 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 makulka napisał(a):Ale jakie załączniki ?zdjecia czy coś innego? No właśnie zdjęcia, mogę robić wszystko tylko nie mogę dodawać zdjęć... Quote
shirrrapeira Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jesli chcesz wkleic zdjecia musisz najpierw zdjecia wkleic na przyklad na fotosik lub imageshack i tam je przeniesc ze swoijego kompa. Ja juz to zrobisz. Wchodzisz na dogo w post reply i tam masz taki znaczek jak by gorke klikasz tam, wchodzisz na miejsce gdzie wkleiles swoje zdjecia. Wybierasz kopiuj adres obrazka, przechodzisz do dogomanii. Kopiujesz adres obrazka i wklejasz obrazek. Zmniejszasz Go i gotowe. Quote
escalade74 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 shirrrapeira Ok dzięki, spróbuje... Quote
GoniaP Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 escalade74 napisał(a):Nie wiem, może ten wątek należy już przenieść gdzieś do działu z psiakami, które znalazły dom?? no i ponawiam pytanie dlaczego nie mogę nic załączać. Supergoga jeśli masz jakieś psiaki, które szukają domu to informuj mnie...może uda nam się pomóc... Wróciłam po pardniowej przerwie i tak sobie marzyłam, że jak wrócę, to może zaskoczą mnie jakieś miłe wieści :-( Mikołaj, a co do psiaków w potrzebie, to ja się do Ciebie zgłoszę z dwoma, które bardzo domów potrzebują ;) Quote
escalade74 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dobrze Gonia, poprosze zdjęcia i krótki opis charakteru i exterieru psiaków...rodowody i szukamy domu... ;) No niestety żadnych wieści, cały czas tam jeździmy z Anią, któś tam się kręci i zagląda do norki, jedzenie zostawiam...znika...norka odkryta....eeechchchch...Juz teraz zalezy mi żeby dorwać szmaci..rza który to zrobił... pozdrawiam Quote
GoniaP Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 escalade74 napisał(a):Dobrze Gonia, poprosze zdjęcia i krótki opis charakteru i exterieru psiaków...rodowody i szukamy domu... ;) Wysyłam linki na pw :lol: escalade74 napisał(a): No niestety żadnych wieści, cały czas tam jeździmy z Anią, któś tam się kręci i zagląda do norki, jedzenie zostawiam...znika...norka odkryta....eeechchchch...Juz teraz zalezy mi żeby dorwać szmaci..rza który to zrobił... pozdrawiam Dziwne to wszystko... Szkoda, że nie można zamontować kamery... A czy coś w sprawie śledztwa się ruszyło? Quote
shirrrapeira Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jesli sie nie uda wyslij do mnie pw lub na adres mailowy, podam Ci na pw Quote
Hakita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :shake: ...ja wiem, że one tam są...przynajmniej jeden...:-( ...mój Maleńki...wyjdź do mnie...proszę...:-( :-( :-( Błagam... Quote
makulka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Miejmy nadzieje ze jesli był jeszcze jeden ktos sie nim zaopiekował Quote
Recommended Posts