makulka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jesli nie dasz rady sam to skorzystaj z rad i pomocy dziewczyn,one mają doswiadczenie w tego typu sprawach ,zaraz wstawie zdjecia malców szukających domu. Quote
escalade74 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 makulka napisał(a):Jesli nie dasz rady sam to skorzystaj z rad i pomocy dziewczyn,one mają doswiadczenie w tego typu sprawach ,zaraz wstawie zdjecia malców szukających domu. Jasne że skorzystam z każdej pomocy...Dzięki Quote
escalade74 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dziękujemy Makulka za wielką pomoc... Pozdrawiamy serdecznie Ania, Asia, Bartek i Mikołaj oraz Maluchy oczywiście ;) Quote
escalade74 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Niestety, jedzenia, które zostawiłem nie ma i Maluchów też nie...Poprzednie chociaż się oszczekiwały i dawały znaki życia...te dwa, które zostały nic..cisza Quote
escalade74 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Może są już słabe..? Jak to sprawdzić? jeżdze tam przynajmniej dwa razy dziennie i nic, tzn nic....jedzenie znika....wode im nalewam....Matce zostawiam nieco dalej od norki, ale tam też znika, ale te sprytne Malce mogą tam docierać i wyjadać...Nie wiem, ale chyba jutro poprosze o pomoc jakaś panstwową instytucje. Zobaczymy czy ci nasi możnowładcy są skłonni do pomocy zwierzakom... Quote
mumin_26 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 mam nadzieję że wszystko sie uda i będzie dobrze, maluchy sa przecudowne i zasługują na domek z pełna michą i miłością Quote
escalade74 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 No i rankiem dzisiejszym po naszej wizycie też nic, cisza jak makiem zasiał, a jedzenia nie ma... Quote
mumin_26 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czy istnieje mozliwośc że to jakiś tamtejszy piesek wyjada żerełko i nie ma juz więcej szczeniaczków? Quote
escalade74 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Szczeniaki dwa są na pewno, ale istnieje możliwość, że ktoś podjada... Quote
escalade74 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dzisiejszy dzień i te same wieści, jestem na etapie konstruowania bezpiecznej "pułapki" na Maluchy. Takiej, że w jedną strone wejdą ale już z powrotem niu niu... :) ;)....Zobaczymy... Quote
asiak Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cioteczki i Wujkowie czekają na was dwa psiaczki suniulka i klusek...... wierzę w wasze wielkie serduszka.....dajcie im szanse.....osiem z rodzeństwa ma już domki w tym jedna u mnie(ale jestem happy-i się chwalę ale one dają tyle radości ze trudno się nie pochwalic)........ pozdrawiam Aśka Quote
Hakita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dołączyłam do tego Szacownego Grona...;) Pozdrawiam An. Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I co słychać z psiakami. Czy jakieś aktualne fotki towarzystwa szukającego domku będą? Quote
pixie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hakita napisał(a):Dołączyłam do tego Szacownego Grona...;) Pozdrawiam An. Witaj szacowna Hakito! a skad jestes? sily pomocne zewszad potrzebne... witaj na dogo! i wspieraj nas pomyslami, obecnoscia swoja i napisz jakie masz zwierzaki? i jak to sie stalo ze znalazlas dogo i chetnie do nas przystapilas Quote
Hakita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 pixie napisał(a):Witaj szacowna Hakito! a skad jestes? sily pomocne zewszad potrzebne... witaj na dogo! i wspieraj nas pomyslami, obecnoscia swoja i napisz jakie masz zwierzaki? i jak to sie stalo ze znalazlas dogo i chetnie do nas przystapilas Witaj Pixie! Dołączyłam...ponieważ się zalogowałam nareszcie... Hehehhe Jestem jedną z "zastępczych Mam" znalezionych 12 Maleństw w lesie i narzeczoną Mikołaja. Po historii, która nas spotkała, chciałabym móc pomagać Zwierzaczkom jeszcze bardziej... Powstał już nowy pomysł... Chcemy stworzyć kalendarz ze zdjęciami Psiaków, które uratowaliśmy. Jest szansa, że dość dużą ilość uda się wydrukować za darmo, może nawet kilka tysięcy. Następnym krokiem będzie ich licytacja, a dochód z licytacji przeznaczymy na pomoc dla potrzebujących Zwierzaczków... Mam nadzieję i głęboko wierzę, że uda nam się to zrobić...!!! Prawdopodbnie jutro i w niedziele 2 Maluchy, które są z nami trafią do nowych, kochających domków...:) Jutro jedziemy do lasu i kolejne próby złapania dwójki, która tam pozostała niestety... Przez cały tydzień jedzonko znikało, ale Maluchy nie wychodziły z norki...:( Trzymajcie za nas kciuki... Będziemy informować na bieżąco o sytuacji. Pozdrawiam serdecznie, An. Quote
Hakita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 supergoga napisał(a):I co słychać z psiakami. Czy jakieś aktualne fotki towarzystwa szukającego domku będą? Jest szansa, że dwójka Malców, która jest z nami w weekend pojedzie do nowych domków. Jutro jedziemy po raz kolejny złapać 2 Maleństwa, które pozostały w lesie. Mam nadzieję, że się nam uda... Wtedy prześlemy fotki. Pozdrawiam serdecznie, An. Quote
makulka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kurcze ,mogły by w koncu dać sie złapac uparciuchy:razz: Trzymam kciuki za powodzenie akcji . Quote
escalade74 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Mieliśmy piękny plan...Kalendarz 12 miesięcy - 12 Psiaków...Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec... Dziś juz wiemy, że jedna karta kalendarza zostanie na pewno pusta... Dzisiaj, pełni nadziei, zebraliśmy siły,pojechaliśmy....Zastaliśmy rozwaloną budkę, którą im zrobiłem...no nic...pomyśleliśmy...napełniliśmy miski, odjechaliśmy na bezpieczną odległość....po ujechaniu kilku metrów Asia ujrzała widok straszny...leżał jakby spał. na boku, w lesie, prawdopodobnie postrzelony...Mały Bezbronny Szczeniak... Szukaliśmy kolejnych, ale bez skutku...To tyle na teraz... JESTEŚMY ZBULWERSOWANI DO GRANIC I ROZŻALENI... To tyle na gorąco....Siedzimy cały czas do 3, 4 w nocy także piszcie... Quote
supergoga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 KOmu one przeszkadzały, dlaczego ktoś, jakis gnój, rozwalił im lokum i kto zabił psa. Jasna ch....a - dlaczego! Jaki to rejon Poznania? Można się dowiedziec w okolicy, kto strzela do psiach dzieci. Quote
MonikaP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='escalade74']Mieliśmy piękny plan...Kalendarz 12 miesięcy - 12 Psiaków...Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec... Dziś juz wiemy, że jedna karta kalendarza zostanie na pewno pusta... Dzisiaj, pełni nadziei, zebraliśmy siły,pojechaliśmy....Zastaliśmy rozwaloną budkę, którą im zrobiłem...no nic...pomyśleliśmy...napełniliśmy miski, odjechaliśmy na bezpieczną odległość....po ujechaniu kilku metrów Asia ujrzała widok straszny...leżał jakby spał. na boku, w lesie, prawdopodobnie postrzelony...Mały Bezbronny Szczeniak... Szukaliśmy kolejnych, ale bez skutku...To tyle na teraz... JESTEŚMY ZBULWERSOWANI DO GRANIC I ROZŻALENI... To tyle na gorąco....Siedzimy cały czas do 3, 4 w nocy także piszcie... Rozmawiałam o tym z Panią Iwoną R., która do mnie w tej sprawie zadzwoniła. Czy przekazała Wam to, o czym mówiłyśmy? Quote
mumin_26 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :crazyeye:co? postrzelony? nie zyje? :sadCyber: :bigcry: przykro mi :glaszcze: a tego kto mu zrobił krzywdę :angryy: :snipersm: :bad-word: :chainsaw: :x :2gunfire: :boom: :zly7: Quote
escalade74 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Sluchajcie... We czwartek w nocy jak tam byłem dorwała mnie straż gminna...Oni sa prowodyrami tego zajscia...Nie twierdze, że oni to zrobili, ale nakryli mnie z puszką karmy, którą zostawiałem Malcom... Policja była na miejscu, Biedaczek bedzie miał zrobiona sekcje...policjanci mi obiecali, że zrobią wszystko co sie da, żeby dorwać tego śmiecia co to zrobił...To jest przestępstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komu przeszkadzał ten Malec.... Monika..tak dziękuje wszystko wiemy, mamy tu z Iwona gorącą linie. Jutro z Nia tam jedziemy... Quote
GoniaP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czytam, i nie wierzę. Biedny mały szczeniaczek :-( Nie można tego puścić płazem. To wbrew prawu. Czy wiadomo co stało się z listopadem i Mamą???:shake: Quote
Recommended Posts