Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

makulka napisał(a):
Jesli nie dasz rady sam to skorzystaj z rad i pomocy dziewczyn,one mają doswiadczenie w tego typu sprawach ,zaraz wstawie zdjecia malców szukających domu.

Jasne że skorzystam z każdej pomocy...Dzięki

Posted

Może są już słabe..? Jak to sprawdzić? jeżdze tam przynajmniej dwa razy dziennie i nic, tzn nic....jedzenie znika....wode im nalewam....Matce zostawiam nieco dalej od norki, ale tam też znika, ale te sprytne Malce mogą tam docierać i wyjadać...Nie wiem, ale chyba jutro poprosze o pomoc jakaś panstwową instytucje. Zobaczymy czy ci nasi możnowładcy są skłonni do pomocy zwierzakom...

Posted

dzisiejszy dzień i te same wieści, jestem na etapie konstruowania bezpiecznej "pułapki" na Maluchy. Takiej, że w jedną strone wejdą ale już z powrotem niu niu... :) ;)....Zobaczymy...

Posted

Cioteczki i Wujkowie czekają na was dwa psiaczki suniulka i klusek......
wierzę w wasze wielkie serduszka.....dajcie im szanse.....osiem z rodzeństwa ma już domki w tym jedna u mnie(ale jestem happy-i się chwalę ale one dają tyle radości ze trudno się nie pochwalic)........

pozdrawiam
Aśka

Posted

Hakita napisał(a):
Dołączyłam do tego Szacownego Grona...;)

Pozdrawiam
An.

Witaj szacowna Hakito! a skad jestes?
sily pomocne zewszad potrzebne...

witaj na dogo! i wspieraj nas pomyslami, obecnoscia swoja i napisz jakie masz zwierzaki? i jak to sie stalo ze znalazlas dogo i chetnie do nas przystapilas

Posted

pixie napisał(a):
Witaj szacowna Hakito! a skad jestes?
sily pomocne zewszad potrzebne...

witaj na dogo! i wspieraj nas pomyslami, obecnoscia swoja i napisz jakie masz zwierzaki? i jak to sie stalo ze znalazlas dogo i chetnie do nas przystapilas

Witaj Pixie!
Dołączyłam...ponieważ się zalogowałam nareszcie... Hehehhe
Jestem jedną z "zastępczych Mam" znalezionych 12 Maleństw w lesie i narzeczoną Mikołaja.
Po historii, która nas spotkała, chciałabym móc pomagać Zwierzaczkom jeszcze bardziej...
Powstał już nowy pomysł... Chcemy stworzyć kalendarz ze zdjęciami Psiaków, które uratowaliśmy. Jest szansa, że dość dużą ilość uda się wydrukować za darmo, może nawet kilka tysięcy. Następnym krokiem będzie ich licytacja, a dochód z licytacji przeznaczymy na pomoc dla potrzebujących Zwierzaczków... Mam nadzieję i głęboko wierzę, że uda nam się to zrobić...!!!
Prawdopodbnie jutro i w niedziele 2 Maluchy, które są z nami trafią do nowych, kochających domków...:)
Jutro jedziemy do lasu i kolejne próby złapania dwójki, która tam pozostała niestety... Przez cały tydzień jedzonko znikało, ale Maluchy nie wychodziły z norki...:(
Trzymajcie za nas kciuki... Będziemy informować na bieżąco o sytuacji.
Pozdrawiam serdecznie,
An.

Posted

supergoga napisał(a):
I co słychać z psiakami. Czy jakieś aktualne fotki towarzystwa szukającego domku będą?

Jest szansa, że dwójka Malców, która jest z nami w weekend pojedzie do nowych domków.
Jutro jedziemy po raz kolejny złapać 2 Maleństwa, które pozostały w lesie. Mam nadzieję, że się nam uda... Wtedy prześlemy fotki.
Pozdrawiam serdecznie,
An.

Posted

Mieliśmy piękny plan...Kalendarz 12 miesięcy - 12 Psiaków...Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec...
Dziś juz wiemy, że jedna karta kalendarza zostanie na pewno pusta...
Dzisiaj, pełni nadziei, zebraliśmy siły,pojechaliśmy....Zastaliśmy rozwaloną budkę, którą im zrobiłem...no nic...pomyśleliśmy...napełniliśmy miski, odjechaliśmy na bezpieczną odległość....po ujechaniu kilku metrów Asia ujrzała widok straszny...leżał jakby spał. na boku, w lesie, prawdopodobnie postrzelony...Mały Bezbronny Szczeniak...
Szukaliśmy kolejnych, ale bez skutku...To tyle na teraz...

JESTEŚMY ZBULWERSOWANI DO GRANIC I ROZŻALENI...

To tyle na gorąco....Siedzimy cały czas do 3, 4 w nocy także piszcie...

Posted

KOmu one przeszkadzały, dlaczego ktoś, jakis gnój, rozwalił im lokum i kto zabił psa. Jasna ch....a - dlaczego! Jaki to rejon Poznania? Można się dowiedziec w okolicy, kto strzela do psiach dzieci.

Posted

[quote name='escalade74']Mieliśmy piękny plan...Kalendarz 12 miesięcy - 12 Psiaków...Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec...
Dziś juz wiemy, że jedna karta kalendarza zostanie na pewno pusta...
Dzisiaj, pełni nadziei, zebraliśmy siły,pojechaliśmy....Zastaliśmy rozwaloną budkę, którą im zrobiłem...no nic...pomyśleliśmy...napełniliśmy miski, odjechaliśmy na bezpieczną odległość....po ujechaniu kilku metrów Asia ujrzała widok straszny...leżał jakby spał. na boku, w lesie, prawdopodobnie postrzelony...Mały Bezbronny Szczeniak...
Szukaliśmy kolejnych, ale bez skutku...To tyle na teraz...

JESTEŚMY ZBULWERSOWANI DO GRANIC I ROZŻALENI...

To tyle na gorąco....Siedzimy cały czas do 3, 4 w nocy także piszcie...

Rozmawiałam o tym z Panią Iwoną R., która do mnie w tej sprawie zadzwoniła. Czy przekazała Wam to, o czym mówiłyśmy?

Posted

:crazyeye:co? postrzelony? nie zyje? :sadCyber: :bigcry: przykro mi :glaszcze:
a tego kto mu zrobił krzywdę :angryy: :snipersm: :bad-word: :chainsaw: :x :2gunfire: :boom: :zly7:

Posted

Sluchajcie...

We czwartek w nocy jak tam byłem dorwała mnie straż gminna...Oni sa prowodyrami tego zajscia...Nie twierdze, że oni to zrobili, ale nakryli mnie z puszką karmy, którą zostawiałem Malcom...
Policja była na miejscu, Biedaczek bedzie miał zrobiona sekcje...policjanci mi obiecali, że zrobią wszystko co sie da, żeby dorwać tego śmiecia co to zrobił...To jest przestępstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komu przeszkadzał ten Malec....

Monika..tak dziękuje wszystko wiemy, mamy tu z Iwona gorącą linie. Jutro z Nia tam jedziemy...