escalade74 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Słuchajcie, są jeszcze dwa MAluchy...Dzisiaj rano widzieliśmy je bawiące się...z Mamusią...Co Wy na to?? Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 O Matko, jak fajnie!!!!!! Jakie więc są plany???? Quote
escalade74 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Plany są takie, że jutro i niedziela łapanka...dzisiaj wieczorkiem jeszcze mały wywiad. Już się ostro oddalają od norki, dosłownie biegają po lesie i mają się dobrze. No i ta Matka cały czas się ni mi zajmuje jednak. SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 escalade74 napisał(a):Plany są takie, że jutro i niedziela łapanka...dzisiaj wieczorkiem jeszcze mały wywiad. Już się ostro oddalają od norki, dosłownie biegają po lesie i mają się dobrze. No i ta Matka cały czas się ni mi zajmuje jednak. SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Matka jest dzikuską, tak? Trzeba złapać wszystkie trzy.... Oby im się nic nie stało (tfu, tfu) Jednak Hakita miała rację... Quote
Hakita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cóż za cudowny poranek!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Moje ukochane Maluchy...tak czułam, że One tam są, że żyją...tak głęboko wierzyłam...no i udało się!!! :multi: :loveu: Teraz musimy jak najszybciej Je złapać, Mamusię też i znaleźć ukochane domki. :multi: Quote
ellfica Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kochani jak się cieszę !! Taka wspaniała wiadomość!! Najwspanialsza !!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Muszę przyznać, że ja już straciłam nadzieję, a Ty Aniu do końca wierzyłaś w to, że Maluchy cały czas czekają tam gdzieś po cichutku.... Co za cudowna nowina !! Wierzę, że uda nam się złapać całą trójkę !! Myślę, że im więcej będzie nas tam jutro, tym więcej zdziałamy... Co Wy na to?? Quote
mumin_26 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: super powodzenia Mikołaj- Hakita tylko pogratulować tak mocnej wiary:p Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jak na złość spec od łapania wyjeżdża... Ale mam innych chętnych, którzy już to wcześniej niejednokrotnie robili - z powodzeniem. Przestrzegają jednak przed paroma rzeczami... Nie będę tu się rozpisywać, więc jeśli Mikołaju pozwolisz, zadzwonimy do Ciebie dziś wieczorem i spec z Tobą porozmawia, ok??? Quote
escalade74 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Jasne Gonia niech Specuniu dzwoni..tylko co później z Matką, jeśli ma jechać do schroniska (a zakładam, że to dzikuska) to wolę, żeby biegała po lesie...to jej dom... Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 escalade74 napisał(a):Jasne Gonia niech Specuniu dzwoni..tylko co później z Matką, jeśli ma jechać do schroniska (a zakładam, że to dzikuska) to wolę, żeby biegała po lesie...to jej dom... No wiem... A jaka ona jest duża??? Warto byłoby ją choć wysterylizować... Quote
Hakita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 GoniaP napisał(a):No wiem... A jaka ona jest duża??? Warto byłoby ją choć wysterylizować... Widizeliśmy ją z daleka i krótko, bo od razu uciekła, ale wg mnie to piesek podobny do owczarka niemieckiego długowłosego, budowa suczki, czyli nie aż tak duża, jak wcześniej przypuszczaliśmy... Dobrze by było, żeby nas dużo jutro tam było...:razz: wtedy mielibyśmy większe szanse na złapanie Maluchów i Matki (obstawilibyśmy las :cool3:) Quote
ellfica Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mamusią psiaków martwię sie najbardziej.... kochana, nie zostawiła swoich Maluchów samych sobie... Z tą sterylizacją to jest dobry pomysł... a kto wie, może Sunię da sie oswoić... sami widzicie, że cuda się zdarzają :multi: :lol: Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ellfica napisał(a):Mamusią psiaków martwię sie najbardziej.... kochana, nie zostawiła swoich Maluchów samych sobie... Z tą sterylizacją to jest dobry pomysł... a kto wie, może Sunię da sie oswoić... sami widzicie, że cuda się zdarzają :multi: :lol: Cuda się zdarzają, to najświętsza prawda :lol: Wiele głów już nad tym myśli, gdzie by umieścić sunię (zakładając, że to dzikuska) jeśli udałoby się ją złapać... Ciężka sprawa... Quote
makulka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :loveu: Ale wiadomość Kobiety jednak mają doskonałą intuicje. Powodzenia w łapaniu ,teraz musi się udać Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hakita napisał(a):Widizeliśmy ją z daleka i krótko, bo od razu uciekła, ale wg mnie to piesek podobny do owczarka niemieckiego długowłosego, budowa suczki, czyli nie aż tak duża, jak wcześniej przypuszczaliśmy... Dobrze by było, żeby nas dużo jutro tam było...:razz: wtedy mielibyśmy większe szanse na złapanie Maluchów i Matki (obstawilibyśmy las :cool3:) No ja zbieram ekipę... Dotychczas jest nas czwórka. Tylko trzeba się dogadać co do godziny i miejsca... (proponuję na pw lub gadu;)) Quote
ellfica Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No no, wygląda na to, że jutro uzbiera się całkiem silna grupa :razz: No i będziemy walczyły do upadłego!! Cieszę się, że Was wszystkich jutro zobaczę i wierzę, że uda nam sie złapać Maluchy!! Quote
Hakita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 GoniaP napisał(a):No ja zbieram ekipę... Dotychczas jest nas czwórka. Tylko trzeba się dogadać co do godziny i miejsca... (proponuję na pw lub gadu;)) Napisałam już na pv... Już nie mogę się doczekać jutra....:multi: Quote
escalade74 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Żeby to "dogadywanie się" i "ugadywanie się" nie skończyło się w poniedziałek...:cool3: :lol: :roll: Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 escalade74 napisał(a):Żeby to "dogadywanie się" i "ugadywanie się" nie skończyło się w poniedziałek...:cool3: :lol: :roll: Nie doceniasz kobitek Mikołaju :mad: My już jesteśmy umówione :razz: Quote
ellfica Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No jasne, że jesteśy umówione... już od rana właściwie. My działamy w pełni profesjonalnie :lol: :lol: Zresztą, tak na marginesie, umówiłyśmy się już nawet na niedzielę... nie wiem, czy Ania juz Cię poinformowała Mikołaju, ale Ty również jesteś już na niedzielę umówiony :diabloti: Quote
GoniaP Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ellfica napisał(a):No jasne, że jesteśy umówione... już od rana właściwie. My działamy w pełni profesjonalnie :lol: :lol: Zresztą, tak na marginesie, umówiłyśmy się już nawet na niedzielę... nie wiem, czy Ania juz Cię poinformowała Mikołaju, ale Ty również jesteś już na niedzielę umówiony :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
escalade74 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :roll: Ja jak zwykle dowiaduje sie ostatni o wszystkim, ale o niedzieli już słyszałem...Miło mi!!!!!:cool3: Quote
Hakita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Moje Maleńkie... wierzę, że już jutro znajdziecie się w ciepłym domku...:loveu: Śpijcie słodko...:loveu: i nie zawiedźcie mnie jutro...:p Quote
Hakita Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ...przeraża mnie ta noc coraz bardziej...:shake: Jest tak zimno i taki wiatr...:shake: Maluchy, trzymajcie się!!!! :-( :calus: :calus: Quote
GoniaP Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kluseczki, jesteście tam? Czekacie? Niedługo jedziemy!!! Bądźcie grzeczne i miłe i dajcie się złapać;) Quote
Recommended Posts