Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plany są takie, że jutro i niedziela łapanka...dzisiaj wieczorkiem jeszcze mały wywiad. Już się ostro oddalają od norki, dosłownie biegają po lesie i mają się dobrze. No i ta Matka cały czas się ni mi zajmuje jednak. SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

escalade74 napisał(a):
Plany są takie, że jutro i niedziela łapanka...dzisiaj wieczorkiem jeszcze mały wywiad. Już się ostro oddalają od norki, dosłownie biegają po lesie i mają się dobrze. No i ta Matka cały czas się ni mi zajmuje jednak. SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Matka jest dzikuską, tak?
Trzeba złapać wszystkie trzy.... Oby im się nic nie stało (tfu, tfu) Jednak Hakita miała rację...

Posted

Cóż za cudowny poranek!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Moje ukochane Maluchy...tak czułam, że One tam są, że żyją...tak głęboko wierzyłam...no i udało się!!! :multi: :loveu:
Teraz musimy jak najszybciej Je złapać, Mamusię też i znaleźć ukochane domki. :multi:

Posted

Kochani jak się cieszę !!

Taka wspaniała wiadomość!! Najwspanialsza !!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Muszę przyznać, że ja już straciłam nadzieję, a Ty Aniu do końca wierzyłaś w to, że Maluchy cały czas czekają tam gdzieś po cichutku.... Co za cudowna nowina !!
Wierzę, że uda nam się złapać całą trójkę !!

Myślę, że im więcej będzie nas tam jutro, tym więcej zdziałamy...
Co Wy na to??

Posted

Jak na złość spec od łapania wyjeżdża...
Ale mam innych chętnych, którzy już to wcześniej niejednokrotnie robili - z powodzeniem.
Przestrzegają jednak przed paroma rzeczami... Nie będę tu się rozpisywać, więc jeśli Mikołaju pozwolisz, zadzwonimy do Ciebie dziś wieczorem i spec z Tobą porozmawia, ok???

Posted

escalade74 napisał(a):
Jasne Gonia niech Specuniu dzwoni..tylko co później z Matką, jeśli ma jechać do schroniska (a zakładam, że to dzikuska) to wolę, żeby biegała po lesie...to jej dom...

No wiem... A jaka ona jest duża??? Warto byłoby ją choć wysterylizować...

Posted

GoniaP napisał(a):
No wiem... A jaka ona jest duża??? Warto byłoby ją choć wysterylizować...

Widizeliśmy ją z daleka i krótko, bo od razu uciekła, ale wg mnie to piesek podobny do owczarka niemieckiego długowłosego, budowa suczki, czyli nie aż tak duża, jak wcześniej przypuszczaliśmy...
Dobrze by było, żeby nas dużo jutro tam było...:razz: wtedy mielibyśmy większe szanse na złapanie Maluchów i Matki (obstawilibyśmy las :cool3:)

Posted

Mamusią psiaków martwię sie najbardziej.... kochana, nie zostawiła swoich Maluchów samych sobie...

Z tą sterylizacją to jest dobry pomysł... a kto wie, może Sunię da sie oswoić... sami widzicie, że cuda się zdarzają :multi: :lol:

Posted

ellfica napisał(a):
Mamusią psiaków martwię sie najbardziej.... kochana, nie zostawiła swoich Maluchów samych sobie...

Z tą sterylizacją to jest dobry pomysł... a kto wie, może Sunię da sie oswoić... sami widzicie, że cuda się zdarzają :multi: :lol:
Cuda się zdarzają, to najświętsza prawda :lol:
Wiele głów już nad tym myśli, gdzie by umieścić sunię (zakładając, że to dzikuska) jeśli udałoby się ją złapać... Ciężka sprawa...

Posted

Hakita napisał(a):
Widizeliśmy ją z daleka i krótko, bo od razu uciekła, ale wg mnie to piesek podobny do owczarka niemieckiego długowłosego, budowa suczki, czyli nie aż tak duża, jak wcześniej przypuszczaliśmy...
Dobrze by było, żeby nas dużo jutro tam było...:razz: wtedy mielibyśmy większe szanse na złapanie Maluchów i Matki (obstawilibyśmy las :cool3:)

No ja zbieram ekipę... Dotychczas jest nas czwórka. Tylko trzeba się dogadać co do godziny i miejsca... (proponuję na pw lub gadu;))

Posted

No no, wygląda na to, że jutro uzbiera się całkiem silna grupa :razz:
No i będziemy walczyły do upadłego!!

Cieszę się, że Was wszystkich jutro zobaczę i wierzę, że uda nam sie złapać Maluchy!!

Posted

GoniaP napisał(a):
No ja zbieram ekipę... Dotychczas jest nas czwórka. Tylko trzeba się dogadać co do godziny i miejsca... (proponuję na pw lub gadu;))

Napisałam już na pv...

Już nie mogę się doczekać jutra....:multi:

Posted

escalade74 napisał(a):
Żeby to "dogadywanie się" i "ugadywanie się" nie skończyło się w poniedziałek...:cool3: :lol: :roll:
Nie doceniasz kobitek Mikołaju :mad: My już jesteśmy umówione :razz:

Posted

No jasne, że jesteśy umówione... już od rana właściwie.
My działamy w pełni profesjonalnie :lol: :lol:

Zresztą, tak na marginesie, umówiłyśmy się już nawet na niedzielę... nie wiem, czy Ania juz Cię poinformowała Mikołaju, ale Ty również jesteś już na niedzielę umówiony :diabloti:

Posted

ellfica napisał(a):
No jasne, że jesteśy umówione... już od rana właściwie.
My działamy w pełni profesjonalnie :lol: :lol:

Zresztą, tak na marginesie, umówiłyśmy się już nawet na niedzielę... nie wiem, czy Ania juz Cię poinformowała Mikołaju, ale Ty również jesteś już na niedzielę umówiony :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: