Hakita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :loveu: Dostałam informację, że uratowany Klusek jest nierozłączny z Madzi Piesiem...:loveu: Cały czas zabawa, wspólne spanie, wzajemne wylizywanie mordeczek...:loveu: Maluch po wizycie u weta: kleszcz wyciągnięty, Mały jest przeziębiony i będzie dostawał przez najbliższych kilka dni antybiotyk, ale wet zszokowany, ogólnym bardzo dobrym stanem zdrowia Malca, po tym, w jakich warunkach dorastał... Przypadek wczoraj uratowanego Kluska jest wyjątkowy, jak do tej pory żaden z uratowanych Malców tak szybko nie oswoił się z nowym otoczeniem, jak On...:loveu: Martwimy się z Madzią troszkę, że trudno będzie rozdzielić Kluska z Jej Psiakiem, skoro tak bardzo już się pokochały...:-( Poza tym, dostałam fotki naszej ukochanej Suni, która jak dotąd najdłużej była z nami...:loveu: :loveu: :loveu: Cudo, Cudo, Cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:, ale nie mogę ich wkleić.............:-( Quote
supergoga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czemu nie możesz, jeśli coś nie działa wyślij emailem do mnie to wkleję moim programem może. [email protected] Quote
Hakita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wysłałam fotki naszej Suni...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Są fotki, postaram się wstawić, mimo tempa mojego neciku: Na razie, reszta jutro bo w tym tempie to do rana zejdzie. Piękna sunia - bardzo.:multi: Quote
asiak Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witajcie cioteczki:loveu: ale ona jest cudna.....nie mogę się napatrzyć:lol: Quote
makulka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wszystkie szczeniaki z tego miotu są piękniutkie,powodzenia na nowej drodze zycia mordki:loveu: Quote
Hakita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: no, przecudowna!!!! Jest szansa, że uratowany Kluseczek będzie miał nowy domeczek!!! :multi: Quote
carolinascotties Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale śliczna dziewczynka :) :loveu: Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Słodziak:loveu: No i duża z niej bedzie dziewczyna ;) Quote
escalade74 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Będzie duża bo jej tata to prawdopodobnie jakaś mieszanka z koniem, tylko siodłac i ujeżdżać jak mustanga...:sweetCyb:mówie Wam wyższy ode mnie... :megagrin: :megagrin: Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hakita napisał(a): Jest szansa, że uratowany Kluseczek będzie miał nowy domeczek!!! :multi: Uchyl rąbka tajemnicy.... Quote
Hakita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 GoniaP napisał(a):Uchyl rąbka tajemnicy.... No, to uchylam...;) Ostatni Klusek, który długo mieszkał u Asi, trafił do bardzo wspaniałych i kochających ludzi. :loveu: A wśród znajomych zrobił taką furorę, że toczyła się dość ostra walka, gdzie ma być...:evil_lol: Oczywiście pozostał tam, gdzie miał być, ale wszyscy błagają o takiego Psiaka...:multi: Nasza kochana Pani powiedziała, że mamy łapać wszystkie, ile tylko się da i znajdziemy dla nich domki...:loveu: Przyznam szczerze też, że mam taką cichą, wielką nadzieję, że nasz Maluszek zamieszka może na stałe u Madzi...??? ;) Rozmawiałam z Nią dziś i...Ona też bardzo by tego chciała...ale nie wiadomo, jak reszta domowników...:razz: Na razie ustaliła, że Maluch będzie tak długo, jak będzie musiał brać zastrzyki z antybiotykami.:cool3: Tak bardzo się pokochał z Psiakami Madzi, że ciężko teraz będzie je rozdzielić...:loveu: ;) Quote
Hakita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A o naszych ukochanych Kluseczkach wszyscy zapomnieli????????!!!!!!!!!!!! :niewiem: :stormy-sad: :sadCyber: :nono: :obrazic: Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nie zapomnieli, wręcz przeciwnie, Kluski nie dają im spokoju!!! I zadali wcześniej pytanie, czy akcja może nastąpić w ciągu tygodnia również??? Bo chetni są. Quote
Hakita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 GoniaP napisał(a):Nie zapomnieli, wręcz przeciwnie, Kluski nie dają im spokoju!!! I zadali wcześniej pytanie, czy akcja może nastąpić w ciągu tygodnia również??? Bo chetni są. Taki mamy plan, chcieliśmy maxymalnie do środy dać im troszkę spokoju... Pomyślałam, że właśnie w środę można by było wybrać się w to miejsce i cuś zdziałać :razz: , ale nie wiem jeszcze, jaka będzie sytuacja w pracy i czy w związku z tym będziemy mogli być oboje z Mixiem. Raczej nie bardzo... W tej sytuacji myślę, że ja mogłabym być, no i pytanie kto jeszcze??? :cool3: Jutro pewnie wszystko się wyjaśni... :roll: Quote
GoniaP Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hakita napisał(a): W tej sytuacji myślę, że ja mogłabym być, no i pytanie kto jeszcze??? :cool3: Jutro pewnie wszystko się wyjaśni... :roll: No ja i pewnie też Supergoga... Quote
Hakita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No, to wszystkie Psiaki na dobranoc na samą górę!!! :multi: :multi: :multi: I buziacki do słodkiego snu... :loveu: Quote
Hakita Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No, to podnosimy nasze ukochane Kluseczki do góry!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ...bo o naszych Kluseczkach, wszyscy zapomnieli...:-( Bardzo mi przykro...:-( , ale ja nie odpuszczę...!!!!!!!!!!!!!! :cool1: Dobranoc moje ukochane Kluseczki!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kluseczki, w górę na dobranoc!!!:loveu: Quote
Hakita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ...i na dzień dobry w górę kochane Kluseczki!!! :loveu: Witajcie moje Maleństwa!!! :loveu: Quote
asiak Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witajcie.... A co u nas tak cichutko?:-( Czyżby wszyscy o nas zapomnieli? Ja mam zdjęcia jednego z Kluseczków który był u mnie 2 tygodnie jakby któraś z Cioteczek miała ochotę je wkleić.....:loveu: Quote
Hakita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzień dobry moje Maluszki!!!! :loveu: Już nie długo po Was przyjadę, tylko nie chowajcie się przede mną...:cool3: Quote
Hakita Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Chciałabym wstawić fotki dwóch Braciszków, które już od dawna są w szczęśliwych domkach, ale nie mogę...:shake: Dlaczego ja cały czas nie mogę dodawać załączników...??? :angryy: :cool1: Quote
carolinascotties Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a czemu nie zrobicie tego przez www.imageshack.us ? wrzucacie tam zdjęcia - klikacie host it ( po zaznaczeniu opcji resize image - i wyborze rozmiaru) i potem kopujecie pierwszy link pod zdjęciem - wklejacie go tutaj i gotowe :) Quote
Recommended Posts