Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: Dostałam informację, że uratowany Klusek jest nierozłączny z Madzi Piesiem...:loveu:
Cały czas zabawa, wspólne spanie, wzajemne wylizywanie mordeczek...:loveu:
Maluch po wizycie u weta: kleszcz wyciągnięty, Mały jest przeziębiony i będzie dostawał przez najbliższych kilka dni antybiotyk, ale wet zszokowany, ogólnym bardzo dobrym stanem zdrowia Malca, po tym, w jakich warunkach dorastał...
Przypadek wczoraj uratowanego Kluska jest wyjątkowy, jak do tej pory żaden z uratowanych Malców tak szybko nie oswoił się z nowym otoczeniem, jak On...:loveu:
Martwimy się z Madzią troszkę, że trudno będzie rozdzielić Kluska z Jej Psiakiem, skoro tak bardzo już się pokochały...:-(

Poza tym, dostałam fotki naszej ukochanej Suni, która jak dotąd najdłużej była z nami...:loveu: :loveu: :loveu: Cudo, Cudo, Cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:, ale nie mogę ich wkleić.............:-(

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Uchyl rąbka tajemnicy....

No, to uchylam...;)
Ostatni Klusek, który długo mieszkał u Asi, trafił do bardzo wspaniałych i kochających ludzi. :loveu: A wśród znajomych zrobił taką furorę, że toczyła się dość ostra walka, gdzie ma być...:evil_lol: Oczywiście pozostał tam, gdzie miał być, ale wszyscy błagają o takiego Psiaka...:multi: Nasza kochana Pani powiedziała, że mamy łapać wszystkie, ile tylko się da i znajdziemy dla nich domki...:loveu:
Przyznam szczerze też, że mam taką cichą, wielką nadzieję, że nasz Maluszek zamieszka może na stałe u Madzi...??? ;)
Rozmawiałam z Nią dziś i...Ona też bardzo by tego chciała...ale nie wiadomo, jak reszta domowników...:razz: Na razie ustaliła, że Maluch będzie tak długo, jak będzie musiał brać zastrzyki z antybiotykami.:cool3:
Tak bardzo się pokochał z Psiakami Madzi, że ciężko teraz będzie je rozdzielić...:loveu: ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie zapomnieli, wręcz przeciwnie, Kluski nie dają im spokoju!!! I zadali wcześniej pytanie, czy akcja może nastąpić w ciągu tygodnia również??? Bo chetni są.

Taki mamy plan, chcieliśmy maxymalnie do środy dać im troszkę spokoju...
Pomyślałam, że właśnie w środę można by było wybrać się w to miejsce i cuś zdziałać :razz: , ale nie wiem jeszcze, jaka będzie sytuacja w pracy i czy w związku z tym będziemy mogli być oboje z Mixiem. Raczej nie bardzo... W tej sytuacji myślę, że ja mogłabym być, no i pytanie kto jeszcze??? :cool3:
Jutro pewnie wszystko się wyjaśni... :roll:

Posted

Hakita napisał(a):
W tej sytuacji myślę, że ja mogłabym być, no i pytanie kto jeszcze??? :cool3:
Jutro pewnie wszystko się wyjaśni... :roll:
No ja i pewnie też Supergoga...

Posted

...bo o naszych Kluseczkach, wszyscy zapomnieli...:-(
Bardzo mi przykro...:-( , ale ja nie odpuszczę...!!!!!!!!!!!!!! :cool1:
Dobranoc moje ukochane Kluseczki!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witajcie....
A co u nas tak cichutko?:-( Czyżby wszyscy o nas zapomnieli?
Ja mam zdjęcia jednego z Kluseczków który był u mnie 2 tygodnie jakby któraś z Cioteczek miała ochotę je wkleić.....:loveu:

Posted

Chciałabym wstawić fotki dwóch Braciszków, które już od dawna są w szczęśliwych domkach, ale nie mogę...:shake:
Dlaczego ja cały czas nie mogę dodawać załączników...??? :angryy: :cool1: