Dorothy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 zatem to ten ciemniejszy? pokaze kluseczka pewnej pani, ktora szuka szceniaczka w typie ON , choc ona raczej szuka suczki, ale kto wie. Quote
supergoga Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czekamy na wieści ale ja bardziej na efekty jutra - czy glodny malec pokona strach i wejdzie do pokoiku z jedzonkiem, a wtedy zamkną sie dzrwiczki i będzie bezpieczny. Quote
pixie Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Dorothy']zatem to ten ciemniejszy? pokaze kluseczka pewnej pani, ktora szuka szceniaczka w typie ON , choc ona raczej szuka suczki, ale kto wie. Dorothy w razie czego Onkowate suczki dwie panny na wydaniu sa u asiaf1 tj u Anety W na tymczasie tez w potrzebie...wiec czego tylko dusza zapragnie na tym dogo..jak sie przyjrzymy a fotki sa przesliczne zaraz podam link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38187 u wandy szostek sa tez dwa szczeniaki, lecz pieski no i nie bardzo wiadomo czy beda wieksze....tzn Onkowate... Quote
escalade74 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Droga Pixie, Uprzejmie proszę o informowanie o psiaczkach, jeśli są do adopcji wysyłając wiadomości prywatne. Nasze Malce są bardzo zgodne, ale było im smutno, że o nich się już nie mówi na forum. Są bardzo wrazliwe po traumie jaką przeżyły...:lol: pozdrawiam Mikołaj Quote
escalade74 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jutro wyniki sekcji...jestem bardzo ciekawy...tzn wszyscy jestesmy bardzo ciekawi... Quote
ellfica Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja też jestem bardzo ciekawa... Być może dzięki temu, że zabraliście Malca dowiemy się co tak naprawdę się wydarzyło... Nam niestety popsuł się samochód, ale jeszcze nic nie jest przesądzone, być może uda nam się go doprowadzić do ładu i jeszcze dziś pojechać do lasu, do Maluchów... jestem przekonana i czuję, że One nadal tam są i czekają. No nic, to do jutra. Jeszcze raz ukłon w Waszą stronę Aniu i Mikołaju, znowu odwaliliście kawał dobrej roboty !! Quote
Dorothy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pixie napisalam do asiaf1 priva, natomiast mnie podoba sie klusek osobiscie ;) jak duzy jest teraz?? i ile ma? macie tylko 1 zdjecie? chcialabym miec co pokazac. powodzenia w jutrzejszym lapaniu malucha Quote
escalade74 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dorothy napisał(a):pixie napisalam do asiaf1 priva, natomiast mnie podoba sie klusek osobiscie ;) jak duzy jest teraz?? i ile ma? macie tylko 1 zdjecie? chcialabym miec co pokazac. powodzenia w jutrzejszym lapaniu malucha Pełno zdjęć kluska ma znajoma u której jest Klunio, Klunio jest cudowny i taki fajnie ciapkowaty...Dzięki Quote
ellfica Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Modliłam się, modliłam i wymodliłam .... spadł śnieg !!:multi: Nareszcie będzie widać na śniegu ślady maleńkich, psich stópek, co bardzo ułatwi poszukiwania... Trzymam kciuki za Was dzisiaj !! Nam niestety nie udało sie wczoraj dojechać... :shake: Quote
asiak Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witam serdecznie, My tez się modlilismy o śnieg i nasze modły zostały wysłuchane....mam nadzieję że teraz będziemy mieć pewność czy maluch badź maluchy jeszcze tam są..... Pozdrawiam aska Quote
asiak Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a co do Klusiunia to jest cudownym psiakiem,jego siostra Norka również.... dwa małe rojbry które grandzą ile się da...uwielbiają mojego kocia Goofiego....Dorothy- Klusek jest taki jak na zdjęciu na oko mają z 8 tygodni jest super psiakiem który uwielbia podgryzanie swojej siostry, kota Goofiego i drapaka...sygnalizuje wyjscie za potrzebą...i jest bardzo przytulaśny....niestety na chwilę obecną nie mogę wysłać zdjęć, ale postaram się jak najszybciej je wstawić.... pozdrawiam aska Quote
Dorothy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 escalade74 napisał(a):Pełno zdjęć kluska ma znajoma u której jest Klunio, Klunio jest cudowny i taki fajnie ciapkowaty...Dzięki czy nie mozna by od tej znajomej tych zdjec kilka dostac? Trzymam za ostatniego malucha!! Quote
asiak Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dorothy ja mam Kluska u siebie, zdjęcia sa w aparacie u mojego męża a on jest w delegacji i wróci dopiero w piątek wieczorem.... może mogłabyś mi podać swojego maila to wysłałabym zdjęcia w sobotę? asia Quote
Dorothy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wysylam na pw. Jak myslisz co wyrosnie z Kluseczka? Duze? Male? Podobne choc troche do owczarka??:razz: Quote
asiak Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 trudno mi jest jednoznacznie okreslic.... raczej duży psiak z niego będzie... a czy owczarkowaty? coś tam z owczarka mają napewno..... Quote
Hakita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ellfica napisał(a):Modliłam się, modliłam i wymodliłam .... spadł śnieg !!:multi: Nareszcie będzie widać na śniegu ślady maleńkich, psich stópek, co bardzo ułatwi poszukiwania... Trzymam kciuki za Was dzisiaj !! Nam niestety nie udało sie wczoraj dojechać... :shake: Witajcie Kochani, mam nadzieję, że Maluchy tam są i będzie coś widać. Mikołaj za chwilke jedzie do lasu na akcje...jedzonko, klatka i bedzie czekał...a my trzymajmy mocno kciuki za powodzenie całej akcji!!! Będę informować na bieżąco, jaka jest sytuacja. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie, a w szczegolności Iwonke i Pawła. :) Quote
Hakita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ...no i cisza niestety...:shake: Żadnych śladów na śniegu, norka prawdopodobnie pusta, jedzenie nietknięte...ale nadzieja w nas...choćby do wieczora... Może jeszcze coś się zmieni...:-( Achhhhhhhh.......... Quote
ellfica Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hakita napisał(a):...no i cisza niestety...:shake: Żadnych śladów na śniegu, norka prawdopodobnie pusta, jedzenie nietknięte...ale nadzieja w nas...choćby do wieczora... Może jeszcze coś się zmieni...:-( Achhhhhhhh.......... Tak mi przykro :shake: nie wiem, co napisać :-( Ale Kochana, przecież wczoraj i kilka dni wcześniej, jedzonko znikało... prawda? Musimy być dobrej myśli. Musimy! Wierzę i bardzo chcę wierzyć w to, że Maluchy nadal tam są. Ja od jutra będę miała samochód, będziemy jeździli na zmiany... Pozdrawiam Was Quote
Hakita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ellfica napisał(a):Tak mi przykro :shake: nie wiem, co napisać :-( Ale Kochana, przecież wczoraj i kilka dni wcześniej, jedzonko znikało... prawda? Musimy być dobrej myśli. Musimy! Wierzę i bardzo chcę wierzyć w to, że Maluchy nadal tam są. Ja od jutra będę miała samochód, będziemy jeździli na zmiany... Pozdrawiam Was Nie wiem, nie wiem...już sama nic nie wiem...:shake: Tak bardzo chciałabym wierzyć, że One tam są...i że jeszcze uda się złapać te Maluchy... Pozdrowienia dla wszystkich i całusy dla Was Iwonka...do usłyszenia.:-( Quote
GoniaP Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czy udało się Wam wczoraj? Jakieś ślady? Oznaki życia? Czy znane już są wyniki powtórnej sekcji tego zabitego biedaka?:-( Quote
escalade74 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='GoniaP']Czy udało się Wam wczoraj? Jakieś ślady? Oznaki życia? Czy znane już są wyniki powtórnej sekcji tego zabitego biedaka?:-( Wczorajszy dzień nic nie pokazał, żadnych śladów na świeżym śniegu, jedzenie, które zostawiłem do nocy było nieruszone, dzisiaj rano natomiast ślady butów i odkryta norka...jedzenia brak. GoniaP wyniki sekcji mam i w tej sprawie próbuje do Ciebie zadzwonić. Niestety i za to wszystkich przepraszam nie będę ich ujawniał na forum (przynajmniej na razie). Także GoniaP odbierz telefon... pozdrawiam Quote
GoniaP Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zastanawiające są te buty.... Biedne Malce, komuż przeszkadzały takie śliczne, od zarania pokrzywdzone Kluseczki:-( Quote
Hakita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nie wiem, sama już nie wiem...i martwię się, że jeżeli gdzieś są te Maluchy, to ktoś za nami chodzi i próbuje je znaleźć...:shake: Mam nadzieję, że nic złego już się nie stanie...:-( Pozdrawiam serdecznie wszystkich, An. Quote
Hakita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czekam z niecierpliwością, kiedy znowu tam pojedziemy... Quote
Recommended Posts