Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już naprawdę nikt tu nie zagląda? :-(

Proszę Państwa.. Klusio waży 18,5 kg :D:D:D Właśnie go zważyłam :razz: Ostatnio u weta ważył 9? jakoś tak. A na samym początku 7 ;) Rośnie nam chłopak :D

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dragoniasta napisał(a):

Proszę Państwa.. Klusio waży 18,5 kg :D:D:D Właśnie go zważyłam :razz: Ostatnio u weta ważył 9? jakoś tak. A na samym początku 7 ;) Rośnie nam chłopak :D

:crazyeye: Ooooo!!! :crazyeye: No prosze!!! :loveu:
Mizianko dla Klusunia kochanego...:loveu: i buziaki dla Cioteczki...:loveu:
A co do wątku, to myślę, że należy go przenieść do "już w nowym domu", a zawsze możemy założyć nowy, jak wyczarujemy nowe Kluski...:roll:

Posted

Hakita napisał(a):
:crazyeye: Ooooo!!! :crazyeye: No prosze!!! :loveu:
Mizianko dla Klusunia kochanego...:loveu: i buziaki dla Cioteczki...:loveu:
A co do wątku, to myślę, że należy go przenieść do "już w nowym domu", a zawsze możemy założyć nowy, jak wyczarujemy nowe Kluski...:roll:

kochana co do czarowania nowych Klusiaczków to ja bym się
zastanowiła :diabloti:
bo kolejna bieda się u mnie zadomowi :evil_lol:

Posted

dragoniasta napisał(a):

sadze ze czas się spotkać i zobaczyć na własne oczy tego przystojnego pakerka :evil_lol:
i tak gratuluje egzaminów,a weterynaria poczeka :razz:

Posted

asiakas napisał(a):
kochana co do czarowania nowych Klusiaczków to ja bym się
zastanowiła :diabloti:
bo kolejna bieda się u mnie zadomowi :evil_lol:

No ja to tak w przenośni Kochana...:roll: Żeby tu chodziło o jedną, ale przecież przewinęło się przez nasze domostwa jakby nie było aż 11 Klusków...:roll: :evil_lol:

Posted

Wyniki byłyby znośne, gdyby nie chemia :( Niemniej dziękuję asiakas ;)

No właśnie - co ze spotkaniem?????? Już nie wspomnę ile razy Was zapraszałam.. :mad:

Co do przenosin wątku to czemu nie, tylko na mnie nie liczcie, bo jestem mało rozgarnięta w kwestii dzialań na forum :eviltong: Więc dajcie znać jak co ;)

Z racji, że od wtorku będę miała znacznie więcej czasu to chciałabym wybrać się do swarzędzkiego schroniska. Konkretnie w sprawie asiakasowej suni.. A mniej konkretnie w sprawie bernardynki, która bardzo zapadła mi w pamięć i suni owczarka niem., dla której niestety dotąd - mimo chęci - nie udało mi się znaleźć nowego domu.
Czy ktoś byłby chętny mi potowarzyszyć..?

Pojawił się też jeszcze jeden pies, potrzebujący zdaniem wielu pomocy. Myślę, że obgadamy to przy najbliższym spotkaniu ;)

Posted

dragoniasta napisał(a):
Wyniki byłyby znośne, gdyby nie chemia :( Niemniej dziękuję asiakas ;)

No właśnie - co ze spotkaniem?????? Już nie wspomnę ile razy Was zapraszałam.. :mad:

Co do przenosin wątku to czemu nie, tylko na mnie nie liczcie, bo jestem mało rozgarnięta w kwestii dzialań na forum :eviltong: Więc dajcie znać jak co ;)

Z racji, że od wtorku będę miała znacznie więcej czasu to chciałabym wybrać się do swarzędzkiego schroniska. Konkretnie w sprawie asiakasowej suni.. A mniej konkretnie w sprawie bernardynki, która bardzo zapadła mi w pamięć i suni owczarka niem., dla której niestety dotąd - mimo chęci - nie udało mi się znaleźć nowego domu.
Czy ktoś byłby chętny mi potowarzyszyć..?

Pojawił się też jeszcze jeden pies, potrzebujący zdaniem wielu pomocy. Myślę, że obgadamy to przy najbliższym spotkaniu ;)

kochana ja do piątku w pracy siedzę więc nie dam rady pojechać:shake: , moze w sobotę ale nie obiecuję....gdybys jednak poszła w tygodniu byłabym wdzieczna za info o Łatce....:oops:

Posted

Pojawił się też jeszcze jeden pies, potrzebujący zdaniem wielu pomocy. Myślę, że obgadamy to przy najbliższym spotkaniu ;)[/quote]

o jakim piesku mówisz....????
podaj proszę jakieś szczegóły...

Posted

Gratulacje Kochaniutka!!! I nadal jeszcze mocno trzymamy kciuki!!!
No ja naprawdę muszę się wreszcie do Ciebie wybrać, bo jeszcze trochę i nie będziesz chciała mnie wogóle widzieć...:roll: :-(
Ok Kochane, zabieram się do zamknięcia wątku. Zaraz zmienię tytuł.