Erica Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Javena']Juz zrealizowane. Powinno byc.:)[/QUOTE] Jeszcze nie dotrarło, sprawdzałam 10min temu. Pewnie zaksięgują dopiero w porannej sesji :watpliwy: Na pierwszej stronie jest już uzupełniony post rozliczeniowy, dodałam tez mój numer konta. Quote
MikAga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witam, bakusiowa mnie tu przygnała-nr konta mam,pozdrawiam. 3maj się Denisku. Quote
Erica Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='arim']moje 20zł poszło Dzięki za zwrócenie uwagi - odnotowałam, ale nie zaznaczyłam na zielono :oops: Teraz powinno się zgadzać. MikAga - witamy na wątku :) Quote
Ryjonek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jestem. Zapisuję zwierza. Pomyślę też o bazarku jak tylko znajdę chwilę - może jutro, a jak nie to pojutrze. Quote
Maruda666 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Moja lutowa deklaracja poleciała wieczorem. Z tego co wiem, nr prywatnego konta oficjalnie nie można ogłaszać przy zbiórkach, lepiej usuń i tylko na pw. Quote
Erica Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Maruda666'] Z tego co wiem, nr prywatnego konta oficjalnie nie można ogłaszać przy zbiórkach, lepiej usuń i tylko na pw.[/QUOTE] Dziękuję bardzo - to jest informacja, której szukałam. Quote
tobciu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='rents']:-( To nikt Deniskowi juz nie pomoże ?[/QUOTE] Oj, nie strasz. Mysle, ze pomoze jeszcze ktos. Dzis, albo jutro bede dalej wysylac zaproszenia. Czekam na fanty tez od jednej cioteczki na bazarek - to tez sie zmobilizuje by czas na bazarek znalezc. Quote
Erica Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dziś dotarły wpłaty od: Javena Martini77 - za 2 miesiące Maruda666 Anula1959 Karinka83 MikAga malvaa - za 2 miesiące zachary Post rozliczeniowy uzupełnię jutro. Nie będę ryzykować sprawdzania finansów teraz, bo zasypiam na siedząco. Quote
Plicha Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Kochane cioteczki nie wiem jakim cudem na moje konto dotarły wpłaty "dla Denisa". Ponieważ ja nie byłam jeszcze na tym wątku, nie wiedziałam nawet o jakiego psiaka chodzi, na szczęście znalazłam :) Mam 2 wpłaty od Izabeli M. i jedną od Aleksandry D. w sumie 90zł, przyznać się kto się pomylił :) Ja robiłam bazarki na Inkę i Bawarkę i jestem skarbnikiem Bawarki tylko :) Dajcie konto to przeleję tą kaskę a przy okazji zapoznam się z Denisem skoro już los mnie z nim połączył w taki sposób :) Quote
Klaudus__ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Chłopak zaczął kaszleć... Chyba się przeziębił... :( Quote
Klaudus__ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Radek']Denis, nie wygłupiaj się i nie choruj! Dorze powiedziane... Jednak dobrze nie wygląda... Quote
si_bcw Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 jestem na zaproszenie, finansowo niestety nie wspomogę, ale jak będą bazarki to zawsze jakieś fanty dołożę - będę wdzięczna za pw, jak się jakiś bazar będzie szykował, bo różnie u mnie z bywaniem w kompie mam nadzieję, że Denis szybciutko wyzdrowieje :kciuki: Quote
Simena88 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witam! Mam pytanie jaka jest diagnoza dla Denisa w sprawie tylnych łap? To jakis niedowład? Dysplazja? A może zespół końskiego ogona? Jakie jest leczenie? Quote
tobciu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Plicha']Kochane cioteczki nie wiem jakim cudem na moje konto dotarły wpłaty "dla Denisa". Ponieważ ja nie byłam jeszcze na tym wątku, nie wiedziałam nawet o jakiego psiaka chodzi, na szczęście znalazłam :) Mam 2 wpłaty od Izabeli M. i jedną od Aleksandry D. w sumie 90zł, przyznać się kto się pomylił :) Ja robiłam bazarki na Inkę i Bawarkę i jestem skarbnikiem Bawarki tylko :) Dajcie konto to przeleję tą kaskę a przy okazji zapoznam się z Denisem skoro już los mnie z nim połączył w taki sposób :) O matko kochana - to wplaty od nas : tobciu i Erica. W 3 wplatach przelewy 30+10 i 50 O jasna choelreka, ale taki numer konta dostalam jako konto Klaudii od cioteczki. Z Klaudus adresem. I Klaudus czeka, to na puszki i lekarstawa dla chlopaka bylo. Jejku.. jak dobrze, ze na Ciebie Plicha trafilo ! :) Odeslesz bardzo prosze do Klaudii ? Juz się Ja pytam o numer konta. Quote
Klaudus__ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='tobciu'] [B]O jasna choelreka, ale taki numer konta dostalam jako konto Klaudii od cioteczki. Z Klaudus adresem. I Klaudus czeka, to na puszki i lekarstawa dla chlopaka bylo. Hahahaha! :P Quote
bakusiowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Przepraszam za zamieszanie. Adres był Klaudus a numer konta z bazarku na Inkę i Bawarkę. Brałam to z kartki gdzie mam kilka kont zapisanych. Tak ze mną już jest że czasem odwalę jakis numer. Quote
tobciu Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Klaudus__']Chłopak zaczął kaszleć... Chyba się przeziębił... :( Oj.. a jest jakakolwiek szansa, by weterynarz mogl go zbadac w tym schronisku ? Gdzies byl bazarek kubraczkowy. moze by mu kubraczek uszyc ? (jak dobrze pamietam, na tym bazarku trzeba bylo swoje materialy przyslac, jakies kurtki, ect, a dziewczyny przerabialy je na kubraczki). moze ma ktos z nas jakas kurtke na zbyciu ? Ale przede wszystkim dobrze by bylo by zobaczyl go weterynarz.. Quote
Erica Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Czyli z tym kontem już wyjaśnione? Ja jestem tak nieprzytomna, że niewiele do mnie dociera. :oops: Freya znowu nie śpi po nocach i mi też nie daje. :p Klaudia, jak dostaniesz przelew to kup Denisowi Capivit Forte i rutinaceę ( tylko nie tą nową multivit czy jakoś tam tylko tą zwykłą). Rutinacei podawaj mu 2, a capivit 1 kapsułkę dziennie. Mi kiedyś taką mieszankę poleciła wetka na infekcje dróg oddechowych i jak na razie się sprawdza. No ale wiadomo, wizyta u weta byłaby najlepsza. Tobciu - Ja mam coś ok. pół tuzina takich kurtek i nawet na ogólnym wątku Pszczyny o tym pisałam, że mogę je przekazać. Tylko jeśli myślisz o akcji Arjuny to ona chyba wymaga, żeby do każdego kubraczka była przypisana osoba za niego odpwiedzialna? Słuchajcie, a nie dałoby się go już zabrać do DT? Denis ma 200zł deklaracji stałych i coś ok. 450-500 jednorazowych. Jak się obudzę ( czyli za jakieś 2litry kawy :watpliwy: ) to sprawdzę konto i zsumuję ile w tym jest gotówki na już. Quote
Mazowszanka13 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Tylko błagam, sprawdzcie dobrze ten hotelik/ DT, bo tyle się słyszy ostatnio o fatalnych warunkach w miejscach za które się płaci w dobrej wierze. Quote
Recommended Posts