Erica Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Na pewno dokładnie sprawdzimy. Ja zbyt dobrze pamiętam sytuację z "hotelikiem" w Obornikach Śl, żeby teraz po prostu wierzyć na słowo. :angryy: A swoją drogą - Klaudia, odzykałaś w końcu te transporterki? Quote
roszponka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Mam nadzieję że pieniążki już doszły.. jak kaszle, to może podesłać jakiś antybiotyk dla niego? :/ Quote
tobciu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Erica'] Tobciu - Ja mam coś ok. pół tuzina takich kurtek i nawet na ogólnym wątku Pszczyny o tym pisałam, że mogę je przekazać. Tylko jeśli myślisz o akcji Arjuny to ona chyba wymaga, żeby do każdego kubraczka była przypisana osoba za niego odpwiedzialna? Tak, o Ajruny bazarek mi chodzi. :) A do Denisa i kubraczka to osoba przypisana odpowiedzialna to by Kluadus byla, prawda ? :) Pomysl z tymi kubraczkami dla Pszczynskich psiakow bardzo mi sie podoba. :) [quote name='Erica']Czyli z tym kontem już wyjaśnione? Tak, juz sie wyjasnilo. Wyslalam do Plichy prawidlowy numer konta od Klaudii. Quote
Mazowszanka13 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Erica']Na pewno dokładnie sprawdzimy. Ja zbyt dobrze pamiętam sytuację z "hotelikiem" w Obornikach Śl, żeby teraz po prostu wierzyć na słowo. :angryy: A swoją drogą - Klaudia, odzykałaś w końcu te transporterki?[/QUOTE] A teraz wyszła afera z DT u Czarodziejki. Naprawdę zwątpić można. Quote
Erica Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 (edited) Jest wątek? Mogę prosić o link? Podsumowałam fundusze. tobciu - mogłbys mnie sprawdzić i też policzyć? Tak dla pewności. Denis ma - w gotówce - 563.10zł Aha. Właśnie doszła wpłata od Anny K. z łodzi na 20zł. Kto zapomniał o dodaniu nicka do tytułu przelewu? Edited February 22, 2012 by Erica Quote
roszponka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 to ja - Anna K z Łodzi ;) no właśnie.. jak będzie link, to też przeczytam.. aż nie chce mi się wierzyć :/ Quote
K&M Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Hej Erica! Nie widziałam na dogo mojej wpłaty...nie doszła czy jeszcze jej nie wpisałaś? pzdr :) Quote
Erica Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='K&M']Hej Erica! Nie widziałam na dogo mojej wpłaty...nie doszła czy jeszcze jej nie wpisałaś? pzdr :) 50zł, jednorazowo - doszła w poniedziałek i została wpisana. :) edit: O godz. 12:30 - 573.10zł Następne sprawdzanie jutro. Quote
tobciu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Erica']tobciu - mogłbys mnie sprawdzić i też policzyć? Tak dla pewności. Ok, przejrzę dokładnie wieczorem. Teraz tylko na moment wpadłam. Na długo nie, bo mnie szef pogoni. :) Quote
Plicha Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='tobciu']Tak, juz sie wyjasnilo. Wyslalam do Plichy prawidlowy numer konta od Klaudii.[/QUOTE] Odesłałam pieniążki na podane konto :) Quote
bakusiowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Trzeba już robić przygotowania do wysłania chłopaka do DT. Ile potrzeba jeszcze deklaracji stałych? Quote
Erica Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 chyba 100zł? Na razie mamy 200zł stałych - nie wiem jak z karmą. Plicha - Dziękujemy. Quote
tobciu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Plicha']Odesłałam pieniążki na podane konto :)[/QUOTE] Dzięki dobra kobieto ! :Rose: Quote
bakusiowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Miejsce u karilki jeszcze aktualne czy trzeba szukać? Quote
tobciu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Erica']tobciu - mogłbys mnie sprawdzić i też policzyć? Tak dla pewności. :) przejrzałam caly watek - zgadza sie :) Tylko dla pewnosci AtaO deklarowała 10 zł - a wpłynęło 20 zł ? Quote
Karilka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Karmy ok. 7kg Nutry Gold jest podarowane od wspaniałych ludzi dla Denisa. Na jakiś czas powinno wystarczyć. Co do DT: oczywiście zapraszam. Mam aktualnie tylko swojego psa i starego kocurka. Mieszkamy w mieście, blisko dużego parku.. Mam troche doświadczenia w szkoleniu i układaniu psów, zapewniam sporo ruchu (mimo mieszkania w mieście), stałą opieke weterynaryjną, socjalizacje (psy, koty, dzieci, obce miejsca, miasto, obcy ludzie, mpk itd). W wypadku Deniska, myślę, że trzeba głównie nastawić się na leczenie stawów - chciałabym, żeby miał zrobione RTG.. Może to tylko wynik zaniedbania własciciela a może coś poważniejszego.. Trzeba koniecznie sprawdzić i w miare możliwości wyeliminować ten ból.. Nastawiam się również na duże problemy z jego zachowaniem, skoro pochodzi z tak koszmarnych warunków.. Z tą kwestią powinniśmy sobie poradzić. czy jeżeli oglądał go wet to mógłby wystawić zaświadczenie, że Denis nie zarazi np. chorobą skóry moich zwierząt? Ze wszystkim nie zaraźliwym sobie poradzimy, jednak miałam już "epidemie" grzybicy, która sporo nas kosztowała wysiłku, zmartwień i leczenia.. Zależy mi na zdrowiu wszystkich zwierzaków. W tym także moich dwóch emerytów-rencistów. Edited February 22, 2012 by Karilka Quote
Erica Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='tobciu'] Tylko dla pewnosci AtaO deklarowała 10 zł - a wpłynęło 20 zł ? No właśnie, wpłynęło 20zł, zapisane było 10zł a ja przez 20minut rwałam włosy z głowy, że na koncie jest od 10zł więcej niż w deklaracjach i czyjej wpłaty nie odnotwałam. :evil_lol: Karilka - Chyba zapomniałam Ci odpisać na ostatnie PW, no nie? :oops: Rady b.dobre, akurat dzisiaj jedziemy do weta i będę rozmawiać o zmianie leczenia. Mogłabyś podać mi namiary na dogomianiaków, którzy tymczasowali u Ciebie psy? Jak już powiedziałam, że będę sprawdzać każdy DT, to nie mam wyjscia ;) Czy ktoś może napisać PW do Kladudii o tym zaświadczeniu od weta? Albp nawet lepiej SMS. JA muszę za 20min wyjść z domu, a jeszcze jestem "w proszku". Quote
AtaO Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Sorki, to Wam namieszałam. W 200# napisałam, że wysłałam deklaracje za luty i marzec :) Quote
tobciu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='AtaO']Sorki, to Wam namieszałam. W 200# napisałam, że wysłałam deklaracje za luty i marzec :)[/QUOTE] Nie namieszalas. :) Umknęlo nam to info. Dziękujemy :loveu: Edited February 23, 2012 by tobciu Quote
tobciu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Erica']Czy ktoś może napisać PW do Kladudii o tym zaświadczeniu od weta? Albp nawet lepiej SMS. JA muszę za 20min wyjść z domu, a jeszcze jestem "w proszku".[/QUOTE] Napisalam sms. Quote
rudakacha Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Zgodnie z obietnicą przesłałam wpłatę jednorazową:( 30 PLN tyle na razie mogę ale będę zaglądać do staruszka. Quote
tobciu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='rudakacha']Zgodnie z obietnicą przesłałam wpłatę jednorazową:( 30 PLN tyle na razie mogę ale będę zaglądać do staruszka.[/QUOTE] Dziękujemy pięknie. :) Quote
Roland_De Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dorzucam do sakwy 50 PLN co miesiac Quote
Recommended Posts