Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem. Podnoszę sobie ciśnienienie na wątku Listy :razz:

Kermit się nie znalazł :-( Okazało się, że w tym samym czasie "zniknęła" też spanielka z cieczką i kilka innych psów. Obawiam się, że maluch został zagryziony :-(

Idę zlecic przelew.

Posted

[quote name='Erica']Kermit się nie znalazł :-( Okazało się, że w tym samym czasie "zniknęła" też spanielka z cieczką i kilka innych psów. Obawiam się, że maluch został zagryziony :-(
[/QUOTE]

moze nie.. moze sie gdzies blaka.. dobrze, ze juz takich mrozow nie ma.. Trzymam kciuki.

Posted

Chcę mieć nadzieję, ale... Kermit jest niepłnosprawny - ma zdeformowane przednie łapy i ciężko mu chodzić nawet latem. Ja obeszłam te dostępne tereny w promienu 2km od wiochy i ani śladu. Ta cieczkująca suka dziś sama wróciła, a po psach ani śladu :(

Przelew do Klaudii poszedł, na 50zł.

Posted

[quote name='Erica']Chcę mieć nadzieję, ale... Kermit jest niepłnosprawny - ma zdeformowane przednie łapy i ciężko mu chodzić nawet latem.
O matko :(
Mam nadzieję,że się znajdzie!!
Ma swój wątek??

Posted

[SIZE=2]Klaudia, dziękuję. Nie, nie założyłam mu jeszcze. po 10tej zadzwonię do schronu w Zamościu i jak go tam nie będzie to zrobię plakaty i wątek. :-(

-------

Deklaracje jeszcze w tej formie, mam nadzieję, że jutro będę już miała #2 post.

Deklaracje ( 20.02 ):

Stałe:
paulinken - 10zł/ mc
Erica - 15zł/ mc + 1 bazarek/ mc
tobciu - 10zł /mc
Mazowszanka - 10zł/mc
Monika083 - 20zł/ mc przez 6mies.

Maruda666 - 15zł/mc
Radek - 10zł/mc od marca
zachary - 10zł/mc
Javena - 10zł/mc
Martini77 - 10zł/mc
malvaaa - 10zł/mc
Karina R - 10zł/mc
agat21 - 10zł/mc
rents -20zł/mc
Ata0 - 10zł/mc
Anula1959 - 20zł/mc do końca 2012r.

Razem: 190zł / od marca 200zł

Mamy 2/3 potrzebnej kwoty. :lol:

Jednorazowe:
tobciu - 10zł
azalia - 100zł - Dziękujemy :loveu:
Gonia13 - 30zł
Javena - 10zł
mparsley - 10zł
KarinaK83 - 15zł
paulina0409 - 30zł
K&M - 50zł
prunia - do uzupełnienia

Maryna - do uzupełnienia
caryca26 - 10zł
kamos - do uzupełnienia
bico - 50zł
BORYboxer -do uzupełnienia
czerda - 50zł

black_dorian - 30zł
arim - 20zł
rents - 50zł
roszponka - 20zł

Razem: 485 + coś

Listę wpłat uzupełnię po 15:00.

Posted

[quote name='Erica'][SIZE=2][COLOR=black]Klaudia, dziękuję. Nie, nie założyłam mu jeszcze. po 10tej zadzwonię do schronu w Zamościu i jak go tam nie będzie to zrobię plakaty i wątek. :-([B]
[I]Niestety za daleko,żebym mogła fizycznie pomóc - jak mogę w inny sposób - daj znać.
A to psiak sąsiadów, tak?
Czy też szuka domu?

Posted

Psiak, który znalazł dom u sąsiadów. Wcześniej "należał" do gościa, który rzadko był na tyle trzeźwy, żeby pamiętać, że ma psa. :shake: Sąsiad go od tego gościa zabrał wiosną. Niestety sąsiad nie ma kompletnego ogrodzenia.... Jż mu ileś razy mówiłam, że to niebezpieczne,ale do tej pory Kemit się oddalał więc kwestia była przesuwana w czasie :(

Posted

W domu, wychodził tylko się załatwiać. w piątek rano sąsiad go wypuścił, 15 min później już go nie było.

edit: czy ktoś jeszcze ma może problem z podforum bazarkowym? Zakładam właśnie bazarek dla Figi i za każdym razem kiedy próbuję dodać/edytować post to yświtla mi się komunikat "proszę wyłączyć program blokowanie reklam Adblocker" i wyrzuca mnie na głoną strone. A adblokera nie mam :/

Posted (edited)

Moja wpłata poszła juz 17.02. Nie wiem czemu jestem na liście stałych i jednorazowych. Ja tak pisałam? Ludzie ,tyle próżb dostaje ,że już nie wiem ,co gdzie piszę.Wysłałam jako stałą za luty. Moze cos tam jednorazowo uda mi sie wysłać,ale nie teraz.

Edit: Faktycznie pisałam raz jednorazowo ,potem stała. gubię sie. DOBRA ,NIECH ZOSTANIE STAŁA ,JEDNORAZOWO MOŻE W MARCU MI SIE UDA?

Ostatnio przyszło mi chyba 5 czy 6 zaproszen szukających deklaracji . a ja.......szkoda słów.:placz:
Chciałabym pomóc,ale nie da sie wszystkim.

Edited by Javena
Posted

Javena - Sprawdziłam teraz, nie ma jeszcze wpłaty od Ciebie. Jak chcesz to mogę wysłać Ci PW jak dojdzie. Swoją drogą przelewy do mBanku potrafią się ślimaczyć - raz przelew z inteligo szedł do mnie 4 dni :shake:

To może na razie wykreślę Cię z list jednorazowych? A jak będzie pewna, że możesz, to wpiszę Cię z powrotem?

Posted

[quote name='Erica']Javena - Sprawdziłam teraz, nie ma jeszcze wpłaty od Ciebie. Jak chcesz to mogę wysłać Ci PW jak dojdzie. Swoją drogą przelewy do mBanku potrafią się ślimaczyć - raz przelew z inteligo szedł do mnie 4 dni :shake:

To może na razie wykreślę Cię z list jednorazowych? A jak będzie pewna, że możesz, to wpiszę Cię z powrotem?
Narazie moze wykreśl z jednorazowych i odejmij,żeby nie było .....Jak coś mi wpadnie w kieszeń dam znać. Kurcze ja nie pracuje ,ale czasem coś uda mi sie na lewo skubnąć ,to mam ,a jak nie ,to nie mam. :)

Sprawdzałam teraz-jest nadal w trakcie realizacji. Pewnie za jakieś dwie godz. Oni sie nie spieszą.

Posted

[quote name='Javena']Moja wpłata poszła juz 17.02. Nie wiem czemu jestem na liście stałych i jednorazowych. Ja tak pisałam? Ludzie ,tyle próżb dostaje ,że już nie wiem ,co gdzie piszę.Wysłałam jako stałą za luty. Moze cos tam jednorazowo uda mi sie wysłać,ale nie teraz.

Edit: Faktycznie pisałam raz jednorazowo ,potem stała. gubię sie. DOBRA ,NIECH ZOSTANIE STAŁA ,JEDNORAZOWO MOŻE W MARCU MI SIE UDA?

Ostatnio przyszło mi chyba 5 czy 6 zaproszen szukających deklaracji . a ja.......szkoda słów.:placz:
Chciałabym pomóc,ale nie da sie wszystkim.[/QUOTE]

ROZUMIEM CIĘ, MAM TO SAMO :( : ( :( Ale jak tu odmówić tak bezbronnym mordkom???? :*