Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='bakusiowa']Już jest 260 zł deklaracji stałych więc można zacząć szykować chłopaka do drogi.[/QUOTE]

A ile za ten tymczas miesięcznie?

EDIT.To 300zł było tak?

Edited by Avilia
Posted

Jestem na zaproszenie bakusiowej. Mogę wesprzec' tylko jednorazowo w marcu 20 PLN (mam trochę deklaracji i więcej nie dam rady :shake:). Denisku :glaszcze:, trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i proszę o nr konta.

Posted

Dziękujemy przepieknie za nowe deklaracje :laola:

Erica uzupelni liste deklaracji i wplat jak sie tylko pojawi na watku. Oraz wysle numer konta.
A ja tymczasem dla Niej podsumuje nowe deklaracje: :)

[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Rudakacha 30 zl jednorazowa, [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Roland_de 50 zl / miesiąc [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]BORYSboxer 10 zl po 10 marca, jednorazowa[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Stokrotka.af cos (do uzupełnienia)[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]Sillann 10 zl / miesiąc [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Verdana]paros 20 zl / miesiąc[/FONT][/FONT]
sybisia 20 zl jednorazowo

Dziekujemy :)

Posted

[quote name='Klaudus__']Nic tylko transport załatwiać i odetchniemy z ulgą :)

Klaudus, a udalo / uda sie to zaswiadczenie zalatwic, o ktore Karilka prosila w posie # 267 ?
Pisalam Ci sma o tym.

Posted

Tzn. Wet stwierdził,że oczywiście Denisek nie ma żadnych chorób.
Ale jak Go wyciągnę (przed wyjazdem do dt) mogę Go zabrać do mojego weta ,żeby Go pooglądał i takowe zaświadczenie wydał - Jemu ufam i przynajmniej będę pewna,że jak coś takiego wyda to nie będę oczami świeciła.

Posted

[quote name='Klaudus__']Tzn. Wet stwierdził,że oczywiście Denisek nie ma żadnych chorób.
Ale jak Go wyciągnę (przed wyjazdem do dt) mogę Go zabrać do mojego weta ,żeby Go pooglądał i takowe zaświadczenie wydał - Jemu ufam i przynajmniej będę pewna,że jak coś takiego wyda to nie będę oczami świeciła.

Super :).
Dobrze - chciałabym jeszcze wiedzieć kto byłby odpowiedzialny za ogłoszenia Deniska i ogólnie za niego. Dobrze by było jakby jego sytuacja była "sterowana" przez jedną osobę.
Chciałabym móc relacjonować komuś wszystko na bieżąco przez telefon i móc mieć stały kontakt w razie czego.
Erica - już pisze PM

Posted

[quote name='Karilka']Super :).
Dobrze - chciałabym jeszcze wiedzieć kto byłby odpowiedzialny za ogłoszenia Deniska i ogólnie za niego. Dobrze by było jakby jego sytuacja była "sterowana" przez jedną osobę.
Chciałabym móc relacjonować komuś wszystko na bieżąco przez telefon i móc mieć stały kontakt w razie czego.
Erica - już pisze PM[/QUOTE]

To ja bym proponowala Erica :) Bo Klaudus zajeta. A Erica jest skarbnikiem. Ja Erice bym pomogla jakby co. :) Ale to moja propozycja. A Erica sie wypowie, jak sie pojawi na watku :)

Posted

Jestem. I w sumie cały czas byłam, tylko dogo mnie zakneblowało :p OD tej niezapowiedzianej przerwy technicznej za każdym razem jak próbowałam napisać post/ PW to wyrzucało mi "błąd bazy danych" i zawieszało przeglądarkę :scream7:
-------------------------

Dziękujemy baaardzo za deklaracje. PW z numerem konta już rozesłałam, ALE dogo nadal zachowuje się jak nastolatek z zepsutym Xboxem więc nie wiem czy doszły.
Jak coś proszę pisać - wyślę ponownie.

AtaO i tobciu - Zamieszanie leży po mojej stronie, to ja nie zauważyłam tego posta. Już wszystko wyprostowałam, tylko datę wpłaty za marzec uzupełnię jak sprawdzę na koncie.
Aha, Iza - uzupełniłam listę, ale jakbyś mogła sprawdzić czy się nie pomyliłam w liczeniu saldo byłoby super.

Na dzień dzisiejszy Denis ma 623.10, oczywiście w gotówce.

[quote name='Karilka']Super :).
Erica - już pisze PM

PW dostałam :)
Mogę zostać "sterownikiem" Denisa, z tym, że są dwa drobne -ale-.
1. Finanse - oczywiście, że najlogiczniej będzie jak to ja będę rozliczać Denisa u Karilki, ale w razie gdyby pojawiły się ( tfu, tfu) problemy z deklaracjami, to nie mam możliwości dołożenia czy nawet chwilowego założenia ze swoich. Po prostu nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem czy wystarczy mi na podstawowe wydatki.
2. Kontat telefoniczny ze mną jest dość trudny. Mieszkam na takim zad****, że zasięg kom pojawia się dopiero na wzgórzu ok 200m za domem, a TPsa od 4 lat odmawia pociągnięcia do nas kabla. :p
Kontakt mailowy za to jak najbardziej. Co do robienia i pilnowania ogłoszeń nie mam zastrzeżeń.

Na kogo będziemy podawać kontakt w ogłoszeniach?
Aha, i kto będzie podpisywać umowę adopcyjną i ja będzie rozwiązana kwestia prawnego opiekuna?

Posted

Jeśli chodzi o ogłoszenia - myślę, że mogę rozmawiać z potencjalnymi domkami.
Dobrze by było jednak "popracować" nad stawami Denisa i jego socjalizacją. Następnie uśmiechniemy się do koleżanki, pani fotograf i zrobimy ładne zdjęcia do ogłoszeń.
Co z kastracją? Pies jest wykastrowany czy będzie?
I czy został sprawdzony jego stosunek do innych zwierząt? Wiadomo coś?