iwna5702 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jestem na zaproszenie - ale tylko tyle na razie .:oops: Będę zaglądać. Quote
agat21 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jestem na zaproszenie. Deklaruję 10 zł na stałe. Poproszę o numer konta. Trzymaj się psinko... Quote
Erica Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Dziękujey :) Numer konta podeślę jutro rano, lub jeszcze dzis - o ile zdążę. Quote
arim Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 mogę jedynie jednorazowo 20zł wysłać-poproszę o konto Quote
Erica Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Jutro rano, a pewnie i przez cały dzień nie będzie mnie na dogo. Nr konta postaram się powysyłać jescze przed końćem weekendu, ale na razie nie chcę obiecywać kiedy. Dziś zaginął pies naszego sąsiada, bardzo możliwe, że został gdzieś wywieziony przez jedno ścierwo ludzkie :angryy: :angryy: :angryy: Mam nadzieję, że jutro go znajdziemy - całego i zdrowego. :-( tobciu - glukozamina jest ważna, tylko czy on da sobie podać tabletkę? Podaj mi nr konta Klaudii i potrzebną kwotę, w pierwszej wolnej chwili zlecę przelew. Quote
tobciu Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Erica napisał(a):Dziś zaginął pies naszego sąsiada, bardzo możliwe, że został gdzieś wywieziony przez jedno ścierwo ludzkie :angryy: :angryy: :angryy: Mam nadzieję, że jutro go znajdziemy - całego i zdrowego. :-( Trzymamy kciuki ! Erica napisał(a):tobciu - glukozamina jest ważna, tylko czy on da sobie podać tabletkę? Podaj mi nr konta Klaudii i potrzebną kwotę, w pierwszej wolnej chwili zlecę przelew. Da sobie podac da, w pasztecie, albo w miesie z puszki zje i wogle nie zauwazy :) Jakby byl rzeczywiscie taki cwaniura, ze by wyczyl, mozna tabletke rozgniesc lyzeszka na proszek i zmieszac w pasztecie/puszce. Ale sadze, ze nie bedzie takiej potrzeby :) Tabletka w kawalku czegos i chlopaczek zje. Zwlaszcza, ze na jedzenie czeka. Mysle, ze najprosciej bedzie gdyby Klaudia kupila sama te suplementy i powiedziala ile Jej oddac na konto. Klaudus czy moze tak byc ? Zgadzasz sie ? Glukozamin jest tyle na rynku, pod roznymi nazwami, ze trudno mi zgadnac co Klaudia kupi. :) Najlepiej gdyby to byla glukozamina z chondroityna (kiedys kupowalam to jako Artro Protect) I moze jeszcze Klaudus udaloby Ci sie kupic carprodryl ? O ktorym pisze Teresa Borcz. Kupilabym sama i przeslala - ale to bedzie strata w dniach.. Quote
romenka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jestem na zaproszenie. Nie mogę pomóc :( Teraz :( Ale będę trzymać mocno kciuki by się udało!!! Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzisiaj ogarnę wątek. Bo widzę,że sporo się tutaj dzieje :) Na szybko kilka fotek: Quote
tobciu Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Klaudus__ napisał(a): Fajny mordziak :) Wyglada na zainteresowanego sytuacja ? :) Ale takie uszka po sobie zaniepokojone troche, co ? Quote
rents Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Klaudia jak zwykle ratuje kolejnego biedaczka - BRAWO ! Zresztą dzięki Niej mam w domu wspaniałego przyjaciela ! Samuelka.:) Trochę się pogubiłem w tych obliczeniach. To ile brakuje Deniskowi aby nie trafił do Mysłowic ? Quote
bakusiowa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 rents napisał(a):Klaudia jak zwykle ratuje kolejnego biedaczka - BRAWO ! Zresztą dzięki Niej mam w domu wspaniałego przyjaciela ! Samuelka.:) Trochę się pogubiłem w tych obliczeniach. To ile brakuje Deniskowi aby nie trafił do Mysłowic ? Dużo brakuje. Dopiero jest 110 zł deklaracji stałych. Quote
rents Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Czy Klaudus ma już dla Deniska zarezerwowane miejsce w jakimś hoteliku? Quote
rents Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Klaudia jeszcze śpi :-(. Na razie wyślę 50 PLN jednorazowo. Muszę się podliczyć co do stałych deklaracji. Bo już kilka w różnych miejscach zadeklarowałem. Nie chciał bym potem "świecić oczami". Quote
monika083 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 kto zbiera deklararacje? podeslijcie mi nr konta, Smutny ten Denisek, biedne stworzonko, troche przypomina mi wygladem rodezjana Quote
bakusiowa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 rents napisał(a):Czy Klaudus ma już dla Deniska zarezerwowane miejsce w jakimś hoteliku? Musi być komplet lub prawie komplet deklaracji stałych aby szukać miejsca. Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 rents napisał(a):Klaudia jak zwykle ratuje kolejnego biedaczka - BRAWO ! Zresztą dzięki Niej mam w domu wspaniałego przyjaciela ! Samuelka.:) Trochę się pogubiłem w tych obliczeniach. To ile brakuje Deniskowi aby nie trafił do Mysłowic ? Kogo ja tu widzę! :lol: Witam witam :) Tu są wszystkie moje psiaki - proszę sobie zerknąć :) http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!Prosimy-o-pomoc! Na smyczy Denisek zainteresowany spacerem. Zaniepokojony,że odeszłam i pstrykałam fotki,a On został z jakimś chłopem :evil_lol: Fajny psiak. Ale widać,że skrzywdzony. Na żadnego psiaka nie warczał - przyjacielsko lizał Wilczka. Może jakby został zaatakowany - to by odpowiedział agresją. Ale tak - nie zauważyłam żadnej agresji. Quote
roszponka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Udostępniam na FB ; jednorazowo mogę wpłacić 20 zł więcej niestety niebardzo.. gdyby były potrzebne jakieś leki, to piszcie, nic nie obiecuję, ale czasem coś się uda dostać od weta, jako gratis.. Quote
Erica Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Jestem. Numer konta wysłałam do wszystkich, którzy mięli miejscva wq skrzynkach. Uzupełnione deklaracje poniżej. Na samym dole jest lista otrzymanych wpłat. monika083 - Masz przepełnioną skrzynką. tobciu - Podaj mi numer konta klaudii, wyślę jej 50zł na tabletki, a co zostanie będzie na puszki dla Denisa. Deklaracje ( 19.02 ): Stałe: paulinken - 10zł/ mc Erica - 15zł/ mc + 1 bazarek/ mc tobciu - 10zł /mc Mazowszanka - 10zł/mc Monika083 - 20zł/ mc przez 6mies. Maruda666 - 15zł/mc Radek - 10zł/mc od marca zachary - 10zł/mc Javena - 10zł/mc Martini77 - 10zł/mc malvaaa - 10zł/mc Karina R - 10zł/mc agat21 - 10zł/mc Razem: 140zł / od marca 150zł Mamy połowę potrzebnej kwoty. Kto jeszcze? :mad: :cool3: Jednorazowe: tobciu - 10zł azalia - 100zł - Dziękujemy :loveu: Gonia13 - 30zł Javena - 10zł mparsley - 10zł KarinaK83 - 15zł paulina0409 - 30zł K&M - 50zł prunia - do uzupełnienia Maryna - do uzupełnienia caryca26 - 10zł kamos - do uzupełnienia bico - 50zł BORYboxer -do uzupełnienia czerda - 50zł black_dorian - 30zł arim - 20zł rents - 50zł roszponka - 20zł Razem: 485 + coś -------------- Potwierdzam otrzymanie wpłat od: 1. caryca26 -10zł 2. Maryna - 15zł 3. tobciu - 23,10zł :loveu: 4. mparsley - 10zł 5. paulina0409 - 30zł Quote
rents Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 50 zeta za chwilę wysyłam (jednorazowo). plus - deklaracje stałą 20 PLN Quote
AtaO Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam na wątku Deniska. Dokładam od siebie stałą deklarację - 10,00. Sorki, że tak mało, ale mam już kilka innych stałych. Numer konta już mam (od rents). Klaudia będzie kumać - patrząc na awatar;) Quote
AtaO Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kasa od rents ( jednorazowa i stała ) plus moja ( stała ) już wysłana :) Od AtaO za luty i marzec. Quote
Recommended Posts