Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy pięknie:loveu:
Ale śliczne zdjęcia, jak sobie Księżniczka na kolankach siedzi:loveu:

Filmik postaramy się zrobić w poniedziałek, bo jedziemy do Tequilki na kawkę:multi:
Zabieramy moje stadko i jedną chi od Mamy, więc Agusia będzie miała tornado w domciu:evil_lol: hehe

Posted

Nie odzywałam się po południu bo miałam gości. Byłam też dziś z Tequilką u weterynarza (ktoś napisał, że dzień bez weta to dzień stracony ;) ). Głaskając ją, położyłam ją sobie brzuszkiem do góry (bo moja Lusi bardzo lubi głaskanie po brzuszku) i zauważyłam zgrubienie w okolicy pępka. Weterynarz potwierdził moje przypuszczenia, że to przepuklina pępkowa. Jest nieduża i dlatego nie zauważył jej badając Tequilkę w poniedziałek w pozycji stojącej. Nie zagraża to uwięźnięciem jelita bo otwór jest zaczopowany. Będzie to można zoperować przy okazji sterylizacji.
Poza tym Tequlka dziś szalała po śniegu z Dyziem.
Bardzo boi się smyczy - skula się w sobie i ani kroku.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Aga, ja Ci współczuję! Jak w poniedziałej Romi przyjedzie ze swoją bandą, to będziesz miała tornado w domu ;)

Ja już nie mogę się doczekać, choć obawiam się, czy moje psy będą umiały się zachować :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Witamy pięknie:loveu:
Ale śliczne zdjęcia, jak sobie Księżniczka na kolankach siedzi:loveu:

Filmik postaramy się zrobić w poniedziałek, bo jedziemy do Tequilki na kawkę:multi:
Zabieramy moje stadko i jedną chi od Mamy, więc Agusia będzie miała tornado w domciu:evil_lol: hehe

To ale bedzie fajna zabawa tyle czilek w jednym miejscu super! Czekamy na foty! Zdjecia na kolanach super-swietnie ze Teqilka sie otworzyla!

Posted

Ja to akurat na 100% wiem ;) a Fridzia może ma to we krwi, tylko psy wystawowe, które zabrałyśmy potrafiły chodzić na smyczy.

Agnieszka Co. napisał(a):
Tak to wygląda, choć Frida podobno chętnie chodzi na smyczy.