Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza, bo wczoraj z pracy wróciłam o 21.30:roll: a Agusia miała kłopoty z netem.

Chciałam napisać - Aguś ogromnie dziękujemy na dt:Rose::Rose::Rose::B-fly:

Tequilka jest w drodze do DS:multi::multi:
Na chwilę obecną mogę napisać tyle, myślę, że więcej napisze Mshume;)

Posted

Nie miałam wczoraj internetu, wieści będą pewnie wieczorem

Edit: Pisałyśmy równocześnie z Rami.

Rami - ogromnie dziękuję za Twoje zaangażowanie w sprawie Tequilki i nieocenioną pomoc.

Trzymamy kciuki za Tequilkę w podróży.

Posted

Co prawda chciałam napisać dopiero, jak już wszystko będzie PO, bo zrobiłam się ostatnio przesądna, ale mnie ubiegłyście ;)
Dziękuje serdecznie Agnieszce za DT dla Teqilki, Rami za wszystko, Budrysek za transport i dziewczynom też :loveu:
Nie spodziewałam się,że Teqilka skradnie na dogomanii tyle serc, bo zgłosiło się po nią 12 domów :crazyeye: Nie ogłaszałam małej, wszystko szło przez pw ;)Prawie wszystkie te domy, to takie, gdzie oddałabym swoje psy ;), więc postaram się ich bez psa nie zostawiać, bo każdy dom zasługuję na swoją chihuahua :evil_lol: Starałam się wybrać dom, który w którym Teqilka będzie czuła się najlepiej i ufam,że mi się to udało. Domek odbierze małą ode mnie, ureguluje rachunek za zabiegi i transport. Wieczorem napiszę jak akcja się zakończyła.

Agnieszka Co. napisał(a):
Nie miałam wczoraj internetu, wieści będą pewnie wieczorem

Edit: Pisałyśmy równocześnie z Rami.

Rami - ogromnie dziękuję za Twoje zaangażowanie w sprawie Tequilki i nieocenioną pomoc.

Trzymamy kciuki za Tequilkę w podróży.

Posted

Wszyscy troszkę pomogli i wszystko się udało zrobić:)
To Asiu czekamy na wieści, przesądna też jestem, ale wierzę, że wszystko się uda:multi::multi:
A chihuahua, jak to chihuahua potrafi skraść serce;) coś o tym wiem.. trojaczki mam:evil_lol:
Choć Ty Asiu bardziej kudłacze - Asia się nie chwali, ale ma w domciu 2 Cudeńka, w których jestem zakochana:loveu:

Posted

Już wczoraj wieczorem miałam takie telefony,że myślałam,że się transport posypie, ale wespół w zespół :) Mała pewnie będzie około południa u mnie, trochę się nią nacieszę.
Moje 2 cudeńka to przypominają obecnie szare mopy, bo mam w domu teraz 4 psy i kotłują się niemiłosiernie :p

Posted

Naciesz się, choć jakby do mnie trafiła, to bym się zabarykadowała i nie oddała:evil_lol: hihih

Mówisz?:cool3: podejrzewam, że nawet jako "szare mopy" są mega urocze:loveu::loveu:

Najważniejsze, że transport się udał.

Posted

KOTEK1988 napisał(a):
Super wieści-bardzo się ciesze i mam nadzieje ,że będzie się swietnie czuła w nowym domku.Ja z moim psiakiem wróciłam właśnie z pierwszego spaceru:):)

Czyli jak to ona trafiła do ciebie?chwal no sie nie.....

Posted

Teqilka pojechała już do domu.:multi: Pańcia to świetna, ciepła osoba, za towarzystwo sunia będzie miała 2 ratlerkowate koleżanki, które mam nadzieję,że ciepło ją przyjmą. Teqilka to uroczy stworek i wierzę,że da domkowi wiele szczęścia. Pańcia zwróciła za sterylizację i wyłożyła 100 zł za transport. Dziękujemy:loveu: