Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać, że Weci mówili, że Tequilka leżała sobie jak Królowa... rozłożona, łapka na łapkę:loveu: rzadko zdarza się, że psiak po operacji leży tak ładnie, normalna Księżniczka:loveu::loveu:
Nie da się w niej nie zakochać, powiem Wam, że mnie już kupiła;)

Posted

Ja też zakochana, ale chciałabym żeby znalazła swój cudowny dom. Tequilka czuje się dobrze, cudownie wygląda w tym kaftaniku. Zrobiła już siusiu i chętnie zjadła małą kolację. Psiaki moje cieszyły się z jej powrotu i obwąchiwały ją ze wszystkich stron (pewnie współczuły ;) ) Mamy tableteczki na kilka dni - antybiotyk i przeciwbólowe.

Posted

Oj tak, kolorkiem się każdy zachwyca:loveu:

Dlatego ja nie mogę być dt, bo domek by się nigdy nie nadawał:diabloti: hehehe
Jest tak urocza na żywo, że nie da się tego opisać..:loveu:
Tuli się tak patrzy i te uszka:loveu: można tak pisać i pisać :loveu:

Posted

mshume napisał(a):
Maniery jak dama a do tego piękna jak gazela, a ten jej kolor, nie do uchwycenia na zdjęciach, taki perłowo metaliczny połysk:loveu:

i do tego nie do powalenia - podobno narkozy musieli dokładać repetę :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
i do tego nie do powalenia - podobno narkozy musieli dokładać repetę :)

Twarda kobietka co oni jej każą spać jak ona nie chce :)
Mizianko dla małej. Czy jakiś domek przeszedł już może ostrą selekcję-tak nieśmialo zapytam?

Posted

Witam,
Rozumiem że nie ma jeszcze wybranego domku stałego dla Księżniczki?Jestem zainteresowana adopcją.Oczywiście zapraszam serdecznie na wizytę przed adopcyjną.Zaoferować mogę duże mieszkanie w kamienicy, i 3 dorosłe osoby, w domu nie żadnych małych dzieci.Jest za to kot -kastrat,bardzo spokojny,przyjaźnie nastawiony do innych zwierząt.W okolicy mam sporo terenów zielonych, więc jest gdzie zabrać suczkę na spacer.Posiadam działkę więc kiedy jest cieplej ,jest możliwość zabrania Księżniczki na nią-o oile oczywiście będzie się tam dobrze czuła.Za wykonany zabieg jak najbardziej zwróce pieniążki. W domu zawsze ktoś jest, więc nie zostawałaby sama.Jeśli są jeszcze jakieś pytania z chęcią na nie odpowiem.

Posted

Decyzja jeszcze nie zapadła.
Tequilka dziś przeważnie leży, bez problemu zjadła lekarstwa. Troszkę wstawała do miski, ale dziś się jeszcze nie załatwiała. Idę teraz z moimi na spacer, odezwę się później.

Posted

Gdy zaczęłam się zbierać z moimi psiakami na spacer Tequilka też wykazała ochotę wyjścia z domu. Wzięłam ją na ręce aby nie zeskoczyła ze schodka przed domem. Ładnie się pozałatwiała, choć z grubszą sprawą miała początkowo mały problem, bo chyba nie mogła się napiąć. Teraz leży na moich kolanach z głową wspartą o moją prawą rękę (więc piszę lewą ręką).

Posted

Tequilka czuje się dobrze, przed chwilką schrupała denta-sticksa od Rami (dba o ząbki). U nas już -14 stopni, Tequilka wyniesiona na zewnątrz załatwia szybko co trzeba i wracamy do domu. Kaftanik to super sprawa - poliże najwyżej swoje łapki. Więcej problemu było z moimi tymczasami samcami po kastracji, kołnierze nie zawsze zapobiegały zainteresowaniu ranką - musiały być cały czas na oku. Wczoraj i dzisiaj Tequilka została sama na 2 godziny, gdy byłam na spacerze z moimi psiakami i dziećmi - malutka grzecznie i cichutko sobie leżała, nic nie nabroiła.