ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Brazowa1 witamy:) sunia nie zostanie w dt. Kandydatka na mamusię musi być idealna, więc nie straszne nam szlochy:evil_lol: Sama bym ją wzięła, bo jest cudowna, ale mam zakaz na 4 psa:roll: Deer witanko z rana :) Quote
paniMysza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 dziweczyny, a nie trzeba jej oczy przetrzeć? wydaje mi sie, że łzawi. mała jest przesliczna:):):) Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 paniMysza napisał(a):dziweczyny, a nie trzeba jej oczy przetrzeć? wydaje mi sie, że łzawi. Ona była taka "zapłakana" tylko pierwszego dnia (zdjęcie było zrobione po kilku godzinach od przyjazdu małej)- też się obawiałam że może mieć jakieś problemy z oczami. Na fotkach w pierwszym poście oczka już są ładne. paniMysza napisał(a):mała jest przesliczna:):):) i co z tym zrobimy :)? Quote
paniMysza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Ona była taka "zapłakana" tylko pierwszego dnia (zdjęcie było zrobione po kilku godzinach od przyjazdu małej)- też się obawiałam że może mieć jakieś problemy z oczami. Na fotkach w pierwszym poście oczka już są ładne. i co z tym zrobimy :)? a może jakis filmik?:) Quote
maggis1980 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja ponawiam pytanie, jak sunia reaguje na koty ? Czy wiadomo cos na ten temat ? Quote
mshume Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Psiaki z tego stada wszystkie co do jednego mają koty w nosie, pytanie raczej jak kot reaguje na psy. Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 maggis1980 napisał(a):Malutka jest piekna. Jak reaguje na inne psy i koty ? Z moimi psami dogadała sie bez problemu. Kota nie mam. Jeśli ktoś będzie poważnie zainteresowany to kota wypożyczę. W jej wypadku istotne będzie zachowanie kota w stosunku do niej - jest mniejsza od niejednego kota. Mój Dyzio oberwał od kota jeszcze będąc w schronisku - miał rozciętą rogówkę oka. Kot uciekający każdego psa sprowokuje do gonitwy ;) Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Witajcie:) Jakie to mikroskopijne stworzenie:):) ślicznie umaszczona..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jak miło, że do Tequilki zagląda tyle osób:multi: A właśnie może dt doda jakieś nowe zdjęcie lub filmik??:razz: Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zdjęcia dopiero wieczorkiem jak wrócę z pracy, a filmiku jeszcze nigdy nie robiłam i nie dodawałam na wątek Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Hehehe, i znowu mnie język świerzbi... ach... :D Edit, Aguś to nic trudnego :) Quote
sabinka40 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Przyszłam poznać to maleństwo....śliczne i takie malutkie:loveu: Laleczka taka słodka, na pewno domek znajdzie, trzymam kciuki mocno:thumbs: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 sabinka40 napisał(a):Przyszłam poznać to maleństwo....śliczne i takie malutkie:loveu: Laleczka taka słodka, na pewno domek znajdzie, trzymam kciuki mocno:thumbs: Niech się znajdzie szybko dobry domek!!! Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 paniMysza napisał(a):dziweczyny, a nie trzeba jej oczy przetrzeć? wydaje mi sie, że łzawi. mała jest przesliczna:):):) Ona płacze na myśl, że musi DT opuścić :) Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gosiapk napisał(a):Ona płacze na myśl, że musi DT opuścić :) O nie - napewno znajdziemy Tequilce wspaniały DS, szybko o nas zapomni. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Witamy wszystkie Cioteczki :loveu: Tequilka będzie miała najlepszy domek:loveu: Trzymajcie mocno, mocno kciuki:multi: szczególnie dziś wieczorkiem;) Quote
paniMysza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy wszystkie Cioteczki :loveu: Tequilka będzie miała najlepszy domek:loveu: Trzymajcie mocno, mocno kciuki:multi: szczególnie dziś wieczorkiem;) :):):):):):):) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Witamy wszystkie Cioteczki :loveu: Tequilka będzie miała najlepszy domek:loveu: Trzymajcie mocno, mocno kciuki:multi: szczególnie dziś wieczorkiem;) Super:multi: Quote
ginaviki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ooo matkoo już się zakochałam !!! :) z nieba mi spadliście bo właśnie szukam jakiegoś psiaka do zaadoptowania i proszę taki aniołeczek ;) powiedzcie gdzie dokładnie i kiedy można przyjechać po tą śliczotę :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Droga ginaviki po Twojej wypowiedzi widzę, że nie czytałaś co napisałam w 1 poście, więc bardzo proszę o powrócenie do niego jeszcze raz.. Zuziu na razie trzymamy, a nie skaczemy jeszcze:evil_lol::eviltong: Quote
mshume Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a po co chcesz przyjeżdzac?;)ginaviki napisał(a):ooo matkoo już się zakochałam !!! :) z nieba mi spadliście bo właśnie szukam jakiegoś psiaka do zaadoptowania i proszę taki aniołeczek ;) powiedzcie gdzie dokładnie i kiedy można przyjechać po tą śliczotę :) Quote
Recommended Posts