Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow widzę że tequilka robi baaardzooo duże postępy :) oby tak dalej :) niunia jest urocza. Dobrze że smakołyki jej smakują i coraz bardziej się oswaja ;)
pozdrowionka dla maleństwa i opiekunki :)

Posted

Witamy!!!:loveu:

Chwilę nas nie było, ale już opowiadamy:lol: W odwiedzinkach u Agi było cudownie!:multi:
Tequilka nas obszczekała, krok w krok chodziła za Agą i jakoś nie specjalnie cieszyła się z wizyty:evil_lol: Chyba wolałaby mieć Agę tylko dla siebie:lol: Wygląda ślicznie, widać, że dobrze się jej tam mieszka, a szczególnie przysypia na kolankach Agusi:loveu:
Dyzio to prawdziwy Dżentelmen:iloveyou:
A moja Dee z Lusią chyba mają zbyt mocne charaktery, bo każda chciała pokazać swoje:diabloti: Byliśmy z moją 3 i jedną chiłką Mami:loveu: więc stadko było pokaźne (6 suczek i Dyzio) :evil_lol:

A teraz fotki i filmiki, za jakość przepraszam, ale mój sprzęt tylko na tyle stać;)

Ach te uszka:loveu:

Tak sobie przysypia:loveu:

Obudzili mnie...:evil_lol:

Tu od lewej Dyzio, Lusi, Carmen (od nas) i Tequilka

Posted (edited)

Teraz filmiki:)
[video=youtube;gu9sprL_XmY]http://www.youtube.com/watch?v=gu9sprL_XmY&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video]

[video=youtube;bCDvPxwR3Gc]http://www.youtube.com/watch?v=bCDvPxwR3Gc&feature=context&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video]

[video=youtube;n9-Rm15rkno]http://www.youtube.com/watch?v=n9-Rm15rkno&feature=context&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video]

Edited by Chiquita&DeeDee
Posted

Cześć Kurdupelki :loveu:

Co to za buroczek biedny bez łapki i oczka? :(

Agnieszka Co. napisał(a):
Agucha - zgłoś się na casting :)

A co Ty! Wystarczą mi moje 2 psice i kota... na razie ;)

Posted

Imprezka była przednia (Rami 2 dni do domu wracała ;) )
Moja córka się śmiała, że pierwsza impreza w naszym domu co się na podłodze odbywała (musielismy najpierw zapoznać psiaki więc siedzieliśmy na podłodze). Tequilka na filmikach jest trochę zdezorientowana nową sytuacją w rzeczywistości jest bardziej otwarta i radosna.
Dzieki Rami za fotorelację :)

"Buroczek" to moja Lusi, ale pomimo wyglądu radzi sobie świetnie. ona jest zawsze do przodu, na spacerach śmiga. A jaką furorę robi na szlakach górskich - że taka mała, niepełnosprawna a ciągnie do góry :)

Posted

"Buroczek" to moja Lusi, ale pomimo wyglądu radzi sobie świetnie. ona jest zawsze do przodu, na spacerach śmiga. A jaką furorę robi na szlakach górskich - że taka mała, niepełnosprawna a ciągnie do góry :)

Lusi to też dogomaniacki psiak? :)

Posted

Super fotoreportaż ze spotkania.:lol: Razem było 7 psów ?Dobrze liczę?
Ale nie mogę się nadziwić,że Tequilka jeszcze nie ma domku.:crazyeye: Taka piękność:loveu:
Poprzeczka chyba zawieszona baaaaaaaaaardzo wysoko:evil_lol:

Posted

Agucha napisał(a):
Lusi to też dogomaniacki psiak? :)

W sumie tak, choć nie miała osobnego wątku, tylko się pokazywała w temacie psów z żywieckiego schroniska. Wzięłam ją na Dt po operacji usunięcia gałki ocznej, ale od spotkania na żywo wiedziałam, że najprawdopodobniej zostanie.

Tak Zuziu - psiaków było 7 :loveu:

Posted

Ładnie to się ze mnie śmiać?:evil_lol: Bo my po prostu nie skończyliśmy wtedy imprezki... poszłyśmy na dzikie chiłkowe samce:diabloti::eviltong: hahaha

Aguś to Ty nie wiedziałaś, że najlepsze imprezki są na podłodze?:cool3: U mnie salon to plac zabaw gangu chiłek:loveu::evil_lol: dlatego gości mam rzadko, bo mają mnie za wariatkę:siara::siara: hahaha

Lusi, to sprawniejsza niż nie jeden sprawny:loveu: nie da się w niej nie zakochać:loveu: i na biedoczka to na pewno nie wygląda.. szczególnie jak poluje:diabloti: hehehe

Zuziu 7 było... miałaś być, ale.. właśnie gdzie Ty byłaś?:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Lusi, to sprawniejsza niż nie jeden sprawny:loveu: nie da się w niej nie zakochać:loveu: i na biedoczka to na pewno nie wygląda.. szczególnie jak poluje:diabloti: hehehe

A właśnie! dziewczyny nie wiedzą, że Lusi upolowała (na śmierć) w ogrodzie prawdziwego dużego szczura :)

Posted

A właśnie! dziewczyny nie wiedzą, że Lusi upolowała (na śmierć) w ogrodzie prawdziwego dużego szczura :)

O kurcze, ale mysliwski pies!!!