monia&nero Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 widać, że jej smaczki smakują :) Ciocia Rami wie co dobre Quote
Agnieszka Co. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Pozdrowionka z rana. Dziś psiaki zostały pierwszy raz same na dłużej (do 14). Nie było płaczu przy rozstaniu i mam nadzieję, że Tequilka weźmie przyklad z moich psiaków i będzie grzecznie leżeć. Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mysle, że będzie grzeczna:) Cześć okruszku!!! Quote
ginaviki Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 wow widzę że tequilka robi baaardzooo duże postępy :) oby tak dalej :) niunia jest urocza. Dobrze że smakołyki jej smakują i coraz bardziej się oswaja ;) pozdrowionka dla maleństwa i opiekunki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Witamy!!!:loveu: Chwilę nas nie było, ale już opowiadamy:lol: W odwiedzinkach u Agi było cudownie!:multi: Tequilka nas obszczekała, krok w krok chodziła za Agą i jakoś nie specjalnie cieszyła się z wizyty:evil_lol: Chyba wolałaby mieć Agę tylko dla siebie:lol: Wygląda ślicznie, widać, że dobrze się jej tam mieszka, a szczególnie przysypia na kolankach Agusi:loveu: Dyzio to prawdziwy Dżentelmen:iloveyou: A moja Dee z Lusią chyba mają zbyt mocne charaktery, bo każda chciała pokazać swoje:diabloti: Byliśmy z moją 3 i jedną chiłką Mami:loveu: więc stadko było pokaźne (6 suczek i Dyzio) :evil_lol: A teraz fotki i filmiki, za jakość przepraszam, ale mój sprzęt tylko na tyle stać;) Ach te uszka:loveu: Tak sobie przysypia:loveu: Obudzili mnie...:evil_lol: Tu od lewej Dyzio, Lusi, Carmen (od nas) i Tequilka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Tequilka idzie za Carmen;) Tu Tequilka z moją Dee A tu od lewej Dyzio, Lusi, Carmen (od mojej Mami) i moja Chiquitka:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 (edited) Teraz filmiki:) [video=youtube;gu9sprL_XmY]http://www.youtube.com/watch?v=gu9sprL_XmY&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video] [video=youtube;bCDvPxwR3Gc]http://www.youtube.com/watch?v=bCDvPxwR3Gc&feature=context&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video] [video=youtube;n9-Rm15rkno]http://www.youtube.com/watch?v=n9-Rm15rkno&feature=context&context=C3a25e09ADOEgsToPDskLQ5vaNRNIecSD-lo9rP2xF[/video] Edited January 25, 2012 by Chiquita&DeeDee Quote
Agucha Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cześć Kurdupelki :loveu: Co to za buroczek biedny bez łapki i oczka? :( Agnieszka Co. napisał(a):Agucha - zgłoś się na casting :) A co Ty! Wystarczą mi moje 2 psice i kota... na razie ;) Quote
ginaviki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 widzę, że impreza odwiedzinowa była przednia :) miło i przyjemnie ogląda się takie filmiki ;) pozdrowienia dla maluszków okruszków :) :* Quote
Agnieszka Co. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Imprezka była przednia (Rami 2 dni do domu wracała ;) ) Moja córka się śmiała, że pierwsza impreza w naszym domu co się na podłodze odbywała (musielismy najpierw zapoznać psiaki więc siedzieliśmy na podłodze). Tequilka na filmikach jest trochę zdezorientowana nową sytuacją w rzeczywistości jest bardziej otwarta i radosna. Dzieki Rami za fotorelację :) "Buroczek" to moja Lusi, ale pomimo wyglądu radzi sobie świetnie. ona jest zawsze do przodu, na spacerach śmiga. A jaką furorę robi na szlakach górskich - że taka mała, niepełnosprawna a ciągnie do góry :) Quote
Agucha Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agnieszka Co. napisał(a): "Buroczek" to moja Lusi, ale pomimo wyglądu radzi sobie świetnie. ona jest zawsze do przodu, na spacerach śmiga. A jaką furorę robi na szlakach górskich - że taka mała, niepełnosprawna a ciągnie do góry :) Lusi to też dogomaniacki psiak? :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Super fotoreportaż ze spotkania.:lol: Razem było 7 psów ?Dobrze liczę? Ale nie mogę się nadziwić,że Tequilka jeszcze nie ma domku.:crazyeye: Taka piękność:loveu: Poprzeczka chyba zawieszona baaaaaaaaaardzo wysoko:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Imprezka była przednia (Rami 2 dni do domu wracała ;) ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agucha napisał(a):Lusi to też dogomaniacki psiak? :) W sumie tak, choć nie miała osobnego wątku, tylko się pokazywała w temacie psów z żywieckiego schroniska. Wzięłam ją na Dt po operacji usunięcia gałki ocznej, ale od spotkania na żywo wiedziałam, że najprawdopodobniej zostanie. Tak Zuziu - psiaków było 7 :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Ładnie to się ze mnie śmiać?:evil_lol: Bo my po prostu nie skończyliśmy wtedy imprezki... poszłyśmy na dzikie chiłkowe samce:diabloti::eviltong: hahaha Aguś to Ty nie wiedziałaś, że najlepsze imprezki są na podłodze?:cool3: U mnie salon to plac zabaw gangu chiłek:loveu::evil_lol: dlatego gości mam rzadko, bo mają mnie za wariatkę:siara::siara: hahaha Lusi, to sprawniejsza niż nie jeden sprawny:loveu: nie da się w niej nie zakochać:loveu: i na biedoczka to na pewno nie wygląda.. szczególnie jak poluje:diabloti: hehehe Zuziu 7 było... miałaś być, ale.. właśnie gdzie Ty byłaś?:mad::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Na dzikie chiłkowe samce:crazyeye::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 W końcu dziewczynkom też się należy trochę przyjemności:diabloti::roflt::roflt: Quote
Agnieszka Co. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Lusi, to sprawniejsza niż nie jeden sprawny:loveu: nie da się w niej nie zakochać:loveu: i na biedoczka to na pewno nie wygląda.. szczególnie jak poluje:diabloti: hehehe A właśnie! dziewczyny nie wiedzą, że Lusi upolowała (na śmierć) w ogrodzie prawdziwego dużego szczura :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Ja wiem, dlatego pilnowałam mojej Dee... bo ona trochę na szczurka zalatuje szczególnie jak mokra jest:D ;) Quote
M&S Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):A właśnie! dziewczyny nie wiedzą, że Lusi upolowała (na śmierć) w ogrodzie prawdziwego dużego szczura :) O kurcze, ale mysliwski pies!!! Quote
Recommended Posts