M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Brak wieści jest lepszy niż złe wieści. Pozostaje mieć nadzieję i spać z zaciśniętymi kciukami To też prawda, trzymamy, trzymamy!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Aguś co racja to racja;) Ginaviki z takim podejściem to nie sądzę. Sunia pójdzie do najlepszego domku, a Ty jak na razie nie napisałaś nic konkretnego. "Gdzie i kiedy można przyjechać" to do marketu na zakupy. Przykro mi, ale w wyborze domku będą bardzo duże wymagania. A na wizytę może się szykować osoba, która chociażby kontaktuje się w sprawie psa. Jak będziesz zainteresowana kolejnym psiakiem to może zacznij od tego. M&S, zozolina dziękujemy:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dobranoc Śliczności:loveu::loveu: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dobranoc okruszku:):) niech ci się domek przyśni..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Zdecydowanie!!:evil_lol::loveu::loveu: Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bomba!!!!!!!!!!!!! http://imageshack.us/photo/my-images/694/p1160408o.jpg/ Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Moja córka ma dar uchwytywania na zdjęciach niesamowitych chwil Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Widać :D robi super fotki :) Quote
ginaviki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 już pisałam o sobie na priv do mshume :) ale po krótce mogę coś i tutaj naskrobać :) po pierwsze jestem miłośniczką psiaków, w domu moich rodziców są 2 ;) z czego jeden jest znalezioną małą przybłędą i jest kochany :) odkąd zamieszkałam sama brakuje mi bardzo towarzystwa zwierzaków :( mieszkam w Pruszkowie pod Warszawą w domu wolnostojącym z 2 starszymi braćmi, bez dzieci i żadnych zwierząt :( dlatego tak bardzo chciałabym zaadoptować teqilę żeby wypełnić pustkę w naszym domu i wnieść trochę radości. Jeden z braci pracuje cały czas w domu więc podczas mojej nieobecności (jak będę w pracy) psinka byłaby pod stałą opieką ;) mam nadzieje, że moje marzenie się spełni i zostanę właścicielką tequilii ;) Quote
M&S Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Moja córka ma dar uchwytywania na zdjęciach niesamowitych chwil Zdolne masz dziecko:) Quote
ginaviki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Aguś co racja to racja;) Ginaviki z takim podejściem to nie sądzę. Sunia pójdzie do najlepszego domku, a Ty jak na razie nie napisałaś nic konkretnego. "Gdzie i kiedy można przyjechać" to do marketu na zakupy. Przykro mi, ale w wyborze domku będą bardzo duże wymagania. A na wizytę może się szykować osoba, która chociażby kontaktuje się w sprawie psa. Jak będziesz zainteresowana kolejnym psiakiem to może zacznij od tego. M&S, zozolina dziękujemy:loveu: moja droga wyciągasz błędne wnioski. dopiero dzisiaj zauważyłam wątek tequili i skontaktowałam się na priv z mshume. doskonale zdaję sobie sprawę, że chcecie znaleźć dla kruszynki jak najlepszy dom. może i źle zaczęłam pisać posty tutaj ale cóż pierwszy raz chciałabym zaadoptować pieska w taki sposób. chciałabym pomóc psiakowi,który tego potrzenuje a nie kupować jakiegoś rasowego psa z hodowli żeby się nim chwalić czy coś w tym rodzaju. Chciałabym stworzyć dom temu potrzebującemu. Jeśli jesteś specjalistką w tych sprawach tu udziel mi rad jeśli oczywiście możesz a nie zniechęcaj... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Ginaviki od razu lepiej to wygląda;) Piszesz konkretnie i na temat, bo po Twoim pierwszym poście powiem szczerze, byłam zniechęcona całkowicie. Jeżeli napisałaś do Asi to ja się z nią skontaktuję, choć nie ukrywam, są zainteresowane domki i samo zainteresowanie nie gwarantuje, że piesek trafi akurat do Ciebie. W wyborze domku kierujemy się dobrem psa i jego potrzebami. Szczególnie jeżeli jest to pies, który wzbudza duże zainteresowanie, bo każdy chciał by "małego słodkiego pieska". Wcześniej pisałam Ci, abyś przeczytała sobie mój pierwszy post - sunie czeka sterylizacja, której koszty powinien pokryć przyszły właściciel. Jak widzisz jest dużo rzeczy do ustalenia i dopiero po wizycie przed adopcyjnej, jeżeli wypadnie ona dobrze zapadnie decyzja o adopcji. Quote
ginaviki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 tak doskonale zdaję sobie sprawę z tego iż nie dostanę żadnej gwarancji cóż ale próbować i starać się zawsze warto ;) co do sterylizacji to byłam niemalże w 100% pewna że sunia będzie ją musiała przejść. Już się orientowałam w wymogach jakie musi spełnić przyszły adoptujący jeśli chodzi o adopcje dziewczynek wg ustaw itp. ;) skoro już się decyduję na posiadanie zwierzątka to trzeba było wziąć pod uwagę wiele opcji łącznie z koniecznymi szczepieniami i zabiegiem sterylizacji jeśli jeszcze nie był przeprowadzany. wiesz co innego pisać sobie na forum a co innego rozmawiać z kimś w cztery oczy, wtedy ma się dużo więcej do powiedzenia o danej osobie i jej ocenienia, dlatego też wcześniej wspomniałam o ewentualnej wizycie przedadopcyjnej ;) mam nadzieję,że wszystko potoczy się pomyślnie :) czekam na nowe info z niecierpliwością :) dobranocki :) Quote
monia&nero Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/515/p1160387r.jpg/ :loveu::loveu::loveu: Za taki wzrok wpatrzony w człowieka można oddać wszystko:loveu::loveu: a zdjecie Teqilki puszczającej oko to rzeczywiście zdjęcie roku Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Cześć Cioteczki:loveu: Monia Tequilka jest świetna nie? ja najbardziej kocham jej uszy:loveu: hihi Deer dziękujemy :):) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Fantastyczne zdjęcia Tequilki:loveu: Trzymam kciuki:lol: Quote
Syla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Odwiedzam Teuilkę i widzę, że kolejka, coraz dłuższa ;):evil_lol: Co rusz piękniejsze, te zdjęcia. Żeby tak wszystkie bezdomniaki, takie branie miały, bez względu na wiek, wielkość, wygląd czy choroby.Jednak warto być w życiu ładnym ;):lol: Edited January 20, 2012 by Syla Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Zuziu też tak myślę:loveu: Syluś kolejka się robi, ale poprzeczka bardzo wysoka;):lol: także bez obaw:evil_lol: Oj chciało by się, żeby psiaki miały takie zainteresowanie niezależnie od wieku i wyglądu... ale widzę, że Ty tak jak ja lubisz te wybrakowane:loveu: Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ginaviki od razu lepiej to wygląda;) Piszesz konkretnie i na temat, bo po Twoim pierwszym poście powiem szczerze, byłam zniechęcona całkowicie. Jeżeli napisałaś do Asi to ja się z nią skontaktuję, choć nie ukrywam, są zainteresowane domki i samo zainteresowanie nie gwarantuje, że piesek trafi akurat do Ciebie. W wyborze domku kierujemy się dobrem psa i jego potrzebami. Szczególnie jeżeli jest to pies, który wzbudza duże zainteresowanie, bo każdy chciał by "małego słodkiego pieska". Wcześniej pisałam Ci, abyś przeczytała sobie mój pierwszy post - sunie czeka sterylizacja, której koszty powinien pokryć przyszły właściciel. Jak widzisz jest dużo rzeczy do ustalenia i dopiero po wizycie przed adopcyjnej, jeżeli wypadnie ona dobrze zapadnie decyzja o adopcji. Trzeba dać dziewczynie sznsę!!!! Mizianki dla malutkiej:):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Oczywiście, my wybierzemy Tequilce domek, najbardziej odpowiedni według nas, ale przecież ona nie jest tu jedynym pieskiem do adopcji:) Quote
Recommended Posts