Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam, piszę w sprawie tego maleństwa. Mam dla niej dom. goczałkowice zdrój - starsza pani dom pełen ludzi, mieli pieska, którego bardzo kochali tylko zdechł. Jest to moja babcia. Proszę o kontakt,bo uważam ,że stworzyła by maleństwu wspaniały dom. e-mail: [email protected]

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czarka86 napisał(a):
witam, piszę w sprawie tego maleństwa. Mam dla niej dom. goczałkowice zdrój - starsza pani dom pełen ludzi, mieli pieska, którego bardzo kochali tylko zdechł. Jest to moja babcia. Proszę o kontakt,bo uważam ,że stworzyła by maleństwu wspaniały dom. e-mail: [email protected]

Czarka - napisz do mshume prywatną wiadomość - do Niej należy decyzja gdzie psinka zamieszka, ale na pewno potrzebuje więcej informacji niż podałaś.

Posted

jesli moge cos pordzić w sprawie chodzenia na smyczy, polecam zalozenie psiakowi w domu obrozy/szelek i zaczepienia smyczy, niech tak chodzi sobie po mieszkaniu i ciagnie smyczke za soba. sunia (bardzo przerazona, wczeniej bita i nienauczona do smyczy), ktora byla u mnie tymczasowo przez tydzień po godzinie nie zwracała juz uwagi na smycz. powodzenia:)

Posted

Cześć Cioteczki :lol:

Ze smyczką się nauczy Księżniczka:loveu: Frida faktycznie chodzi, ale ona ogólnie z charakteru jest inna.. Już 1 dnia domagała się głaskania popychając łapką moją koleżankę:evil_lol: na dzień dobry ustawiła sobie kolegę..:lol: Tequilka jest bardziej delikatna;)

Aguś jutro będzie super - nie martw się, Twoje na pewno będą gościnne:evil_lol: a jak nie, to Dee już sobie to zarządzi:diabloti::eviltong: hehehehe

Uciekam, miłego dnia Cioteczki:Rose:

Posted

paniMysza napisał(a):
jesli moge cos pordzić w sprawie chodzenia na smyczy, polecam zalozenie psiakowi w domu obrozy/szelek i zaczepienia smyczy, niech tak chodzi sobie po mieszkaniu i ciagnie smyczke za soba. sunia (bardzo przerazona, wczeniej bita i nienauczona do smyczy), ktora byla u mnie tymczasowo przez tydzień po godzinie nie zwracała juz uwagi na smycz. powodzenia:)

Ćwiczyliśmy dziś z obróżką i dowiązaną długą sznurówką. Dopóki nikt jej nie trzyma za drugi koniec jest super :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Ćwiczyliśmy dziś z obróżką i dowiązaną długą sznurówką. Dopóki nikt jej nie trzyma za drugi koniec jest super :)

fajnie:) na pewno sie przyzwyczai:)

Posted

paniMysza napisał(a):

A mialas jednego psa czy wiecej? bo ja sobie nie wyobrazam zeby chodzila z 1.8 m smycza za soba i w zabawie druga sunia jakos sie wplatala w to, na razie dalam obroze jej na stale - latwiej dopiac smycz niz zakladac cala obroze ale tez mam obawy czy w zabawie cos sie nie stanie.

Posted

deer_1987 napisał(a):
A mialas jednego psa czy wiecej? bo ja sobie nie wyobrazam zeby chodzila z 1.8 m smycza za soba i w zabawie druga sunia jakos sie wplatala w to, na razie dalam obroze jej na stale - latwiej dopiac smycz niz zakladac cala obroze ale tez mam obawy czy w zabawie cos sie nie stanie.

ja mam swoje dwie suczki. nic sie pchełce nie stało. oczywiście jak miała doczepioną smycz, byłam w domu i miałam dziewczynki na oku:)

Posted

mshume napisał(a):
Są krótsze smycze ;) to dobry sposób, polecany przez behawiorystów :)

To musze u nas poszukac takich :)

paniMysza napisał(a):
ja mam swoje dwie suczki. nic sie pchełce nie stało. oczywiście jak miała doczepioną smycz, byłam w domu i miałam dziewczynki na oku:)

Ja pytam nie ze zlosliwosci tylko z ciekawosci :) Na razie zalozylam Milce obroze i ta nosi na stale, i podchodzi to szybko zapinam smycz i smaka daje.

Posted

deer_1987 napisał(a):

Ja pytam nie ze zlosliwosci tylko z ciekawosci :) Na razie zalozylam Milce obroze i ta nosi na stale, i podchodzi to szybko zapinam smycz i smaka daje.

domyslam się:)

Posted

Dzień dobry:lol:
Już się nie mogę doczekać wizyty:evil_lol:

Martusia dobrze sobie radzisz;) jakbyś zobaczyła mój spacer... hahha:diabloti:
Powiedzmy sobie szczerze, że Wiki ze smyczką to raczej kiepska para...:lol:

Posted

Weekend z Tequilką minął bardzo przyjemnie - ona coraz bardziej sie otwiera, wpasowała sie w moje "stado", nie ma konfliktów przy miskach i przy głaskaniu, noc przesypia całą na swoim legowisku obok legowisk moich psów. Chodzi za mną wszędzie, uwielbia jak sie na nią zwraca uwagę, lubi głaski i drzemanie na kolanach. W sobote gości obszczekiwała jak bodyguard. Nie było żadnej wpadki z czystością przez weekend.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Weekend z Tequilką minął bardzo przyjemnie - ona coraz bardziej sie otwiera, wpasowała sie w moje "stado", nie ma konfliktów przy miskach i przy głaskaniu, noc przesypia całą na swoim legowisku obok legowisk moich psów. Chodzi za mną wszędzie, uwielbia jak sie na nią zwraca uwagę, lubi głaski i drzemanie na kolanach. W sobote gości obszczekiwała jak bodyguard. Nie było żadnej wpadki z czystością przez weekend.
Wspaniałe wieści :) :) :) Oby tak dalej :) Może zostanie w Twoim stadku ?
Czekamy na relację z odwiedzin Chiquita&DeeDee :)

Posted

Było super!!! Tequilka dostała od koleżanek wielki zapas karmy i smaczki, które jej bardzo zasmakowały.

Mój Dyzio wspaniale czuł się w gronie 6 suczek i zachowywał się jak na dżentelmena przystało. Moja Lusi była nieco zazdrosna a Tequilka była grzeczna choć na początku trochę rozszczekana. Po załadowaniu kolan psiakami udało nam się pogadać i wypić herbatkę.
Nasze zdjęcia słabiutko wyszły, może Rami coś wklei.