M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oczywiście, my wybierzemy Tequilce domek, najbardziej odpowiedni według nas, ale przecież ona nie jest tu jedynym pieskiem do adopcji:) co do tego nie mam najmniejszych wątpliwosci!!!! niestety nie jest jedynym....... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Ja sama mam maluchy i jestem na ich punkcie bardzo wrażliwa, bo wiem jak łatwo im można zrobić krzywdę... dlatego wymagania są ogromne. Psiaków jest ogrom i maluszków też... każdy potrzebuje domku.. A poza tematem, to piękne masz swoje psiaki, już u Marty podglądałam kiedyś Twoją galerię;) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja sama mam maluchy i jestem na ich punkcie bardzo wrażliwa, bo wiem jak łatwo im można zrobić krzywdę... dlatego wymagania są ogromne. Psiaków jest ogrom i maluszków też... każdy potrzebuje domku.. A poza tematem, to piękne masz swoje psiaki, już u Marty podglądałam kiedyś Twoją galerię;) Niestety i ciągle tych biedactw przybywa..... Ooo, dzięki miło mi:).....teraz niestety jest tylko jeden:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Jeden? :( smutno... wiem co czujesz.. Biedny ten co został sam, pewnie tęskni.. ale z życiem nie wygramy, samo pisze scenariusz:-( Zaglądam do różnych galerii, ale nie lubię się wpraszać:roll: więc podpatrzę fotki i zmykam;) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Jeden? :( smutno... wiem co czujesz.. Biedny ten co został sam, pewnie tęskni.. ale z życiem nie wygramy, samo pisze scenariusz:-( Zaglądam do różnych galerii, ale nie lubię się wpraszać:roll: więc podpatrzę fotki i zmykam;) Owszem tęskni bardzo..... Ja serdecznie zapraszam, będzie nam miło:):) Quote
brazowa1 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nareszcie odrężający wątek :) Nie: "komu by tu wścisnąc za wszelką cene tego psa",tylko "kto ewentualnie zasługiwałby na zaszczyt opieki". Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 M&S wpadnę.. wpadnę:) tylko dużo tych stron macie:lol: Brazowa1 :lol: nie ma co ukrywać, że wybrzydzać możemy, bo sunia cudna..:roll: A wątek ma być odprężający, bo ja dosyć stresów mam na co dzień:evil_lol: Omijam takowe szerokim łukiem;) Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']M&S wpadnę.. wpadnę:) tylko dużo tych stron macie:lol: [QUOTE] Tak jakoś wyszło;) Quote
mshume Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 taka przyjemna odmiana ;)brazowa1 napisał(a):Nareszcie odrężający wątek :) Nie: "komu by tu wścisnąc za wszelką cene tego psa",tylko "kto ewentualnie zasługiwałby na zaszczyt opieki". Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 brazowa1 napisał(a):Nareszcie odrężający wątek :) Nie: "komu by tu wścisnąc za wszelką cene tego psa",tylko "kto ewentualnie zasługiwałby na zaszczyt opieki". Dobrze powiedziane:) Quote
Agnieszka Co. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Tequilka czuje się teraz jak jedynaczka bo moje odwiezione do weta na zabieg. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Trzymamy kciuki :) A Tequilkę pomiziaj od Cioci:):) Quote
mshume Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Tylko coś tych wieści o domku wciąż brak... Quote
Agnieszka Co. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Trzymamy kciuki :) A Tequilkę pomiziaj od Cioci:):) Załatwione :) właśnie przysypia na kolanach Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 No to Wam napiszę za co trzymaliście kciuki - podesłałam wątek małej fajnemu domkowi, mieli przemyśleć, ale nie zdecydowali się, bo 3 dni temu musieli podjąć decyzję o uśpieniu swojego psiaka i niestety okazało się, że dla nich to za szybko. Quote
WWiola Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Tequilka idzie spać zobaczcie te uchlaki, a te łaputki malutkie!!. Nic tylko kochać i przytulać! Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No to Wam napiszę za co trzymaliście kciuki - podesłałam wątek małej fajnemu domkowi, mieli przemyśleć, ale nie zdecydowali się, bo 3 dni temu musieli podjąć decyzję o uśpieniu swojego psiaka i niestety okazało się, że dla nich to za szybko. Szkoda, że nie wyszło.....może jednak zmienią zdanie? to będziemy trzymać za inny domek!!! Quote
mshume Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 TEN domek, gdzieś tam już czeka, ja w to wierzę. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Tequilka czuje się teraz jak jedynaczka bo moje odwiezione do weta na zabieg. Trzymam kciuki.Dzisiaj je przywozisz? Tequilka cud,miód i orzeszki:loveu: Quote
M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 mshume napisał(a):TEN domek, gdzieś tam już czeka, ja w to wierzę. Nie ma innej opcji!!! Quote
mshume Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Agnieszko, czy Tekila została odrobaczona? Quote
Agnieszka Co. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) mshume napisał(a):Agnieszko, czy Tekila została odrobaczona? Tak, Tequilka w poniedziałek dostała pastę na robaki i ma założoną książeczkę zdrowia. Przed godziną przywiozłam moje psiaki, ząbki się błyszczą, nie trzeba było żadnego ząbka usuwać. Mają się dobrze, ale jeszcze są otumanione narkozą. Tequilka zainetesowana ich dziwnym zachowaniem ;) Dziękuję za troskę o nie. Tequilka na dobranoc Edited January 20, 2012 by Agnieszka Co. Quote
Agucha Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 http://img825.imageshack.us/img825/7415/p1160391n.jpg - jaaaki gremlinek fajny :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts