mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Miska puszki kociej zjedzona. TZmestudio PS Przy okazji proszę o zmianę tytułu wątku. Edited January 15, 2012 by mestudio Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Biedny,kochany maluszek!Jak dobrze,że już jest u Was w domku!Kocią puszeczką przeważnie psie "niejadki"nie pogardzą! Quote
kkasiiiar Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ciesze sie ze Mały juz bezpieczny u Was ..chyba trzeba jakies imie mu dac ? :) Owieczka wczasnie weekendów ma ograniczony dostep no internetu ale napewno jutro zmieni tytuł watku. Quote
jaguska Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Super że psinka już bezpieczna, czyli teraz obiecane pieniążki przelewamy na konto mestudio? Quote
wiosenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Bo gdzież takie maleństwo do budy :shake:. Quote
Ziutka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Nie wiem czemu, ale jak zaglądam na wątek, mówię sobie " ciekawe czy Rupercik już u mestudio " " ale piękny mały Rupert " i tak mi jakoś pasuje to imię do niego ;) Ale to do Was wybór należy ciotki :) Quote
mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jeszcze psa o imieniu Rupert nie mieliśmy i nie spotkałam się. Tak czasami jest, że nam wpada do głowy imię dla zwierza i już, a czasami to nie mam pojęcia jak ten wynalazek kolejny nazwać. Mini Rupi poszedł na pierwszy spacer, a wcześniej pokazał mi zębiska :evil_lol:. Straszny był :evil_lol:. Quote
Ziutka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='mestudio'] Mini Rupi poszedł na pierwszy spacer, a wcześniej pokazał mi zębiska :evil_lol:. Straszny był :evil_lol:.[/QUOTE] Zawsze mówiłam, że małe to wredne :evil_lol: Ale tak na poważnie, Rupert (tak pozwolę sobie na niego mówić :loveu: ) jest piękny i domki będą się o niego biły :olympic::boom: Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Każdy pies jest piękny-chociaż tu musiałam dobrze się poprzyglądać..Rupert-hmm..Imię niezwykle poważne trzeba będzie z szacunkiem do psiny się odnosić.. Był kiedyś w Stawce jeden facet o tym imieniu..Dla mnie -bo będę b.częstym gościem na wątku!-będzie się wabił Blake.. Elżbieta Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Ziutka']Zawsze mówiłam, że małe to wredne :evil_lol: Ale tak na poważnie, Rupert (tak pozwolę sobie na niego mówić :loveu: ) jest piękny i domki będą się o niego biły :olympic::boom:[/QUOTE Rupert,Rupi bardzo fajnie!Lubię takie trochę nietypowe imiona.Co do domków,to masz rację,innej opcji też nie widzę! Quote
mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='jaguska']Super że psinka już bezpieczna, czyli teraz obiecane pieniążki przelewamy na konto mestudio?[/QUOTE] W związku z tym, że to wątek rozpoczęty przez Owieczka (Owieczkę) decyzje organizacyjne pozostawię jej. Zróbcie tak, jak będzie Wam wygodniej. Potrzebne info: czy był Rupercik odpchlony? Czy wizyta u kardiologa jest konieczna przed kastracją? Właśnie został umyty i poza warczeniem, nie było większych ekscesów. Musieliśmy to zrobić bo "pachnił inaczej..." TZmestudio Quote
mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No właśnie, Rupi fajne zdrobnienie i śmieszne. Mały właśnie jest po kąpieli, dostaje szału pokąpielowego i tarza się po całym domu włącznie z kanapą. Zepsuliśmy mu zapach. Dostałem pyszne, kocie jedzonko - już druga miseczka. Jedzonko zasponsorowała Ziutka:-) Potem mnie wykąpano i byłem grzeczny. A potem musiałem się wytarzać gdzie tylko się da. Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Mestudio,jakie super fotki!Macie takie zgodne kocio-psie stadko!I kto by pomyślał,że powiedzenie żyją "jak kot z psem"zupełnie tu nie pasuje!!! Quote
mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Bogusik']Mestudio,jakie super fotki!Macie takie zgodne kocio-psie stadko!I kto by pomyślał,że powiedzenie żyją "jak kot z psem"zupełnie tu nie pasuje!!![/QUOTE] Wstyd się czasem przyznać ale mamy 6 kotów domowych i 4 koty zewnętrznych. Więc to spore stadko. Jeszcze trochę i napiszemy sobie że specjalizujemy się w resocjalizacji psów z kotami. Nie raz pies wchodził do nas goniąc koty i wychodził w stanie że kot spał mu na głowie.... Dla ciekawych polecam wątek Figi - wspaniały psiak. TZmestudio Quote
mestudio Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='mmd']Ja jak zwykle zapóźniona ale jestem :)[/QUOTE] Nic nowego :evil_lol: TZmestudio Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='mestudio']Wstyd się czasem przyznać ale mamy 6 kotów domowych i 4 koty zewnętrznych. Więc to spore stadko. Jeszcze trochę i napiszemy sobie że specjalizujemy się w resocjalizacji psów z kotami. Nie raz pies wchodził do nas goniąc koty i wychodził w stanie że kot spał mu na głowie.... Dla ciekawych polecam wątek Figi - wspaniały psiak. TZmestudio[/QUOTE] Wstyd?!Wielki szacun się należy,że dzięki Wam tyle zwierzaczków ma "dach nad głową"...i takich opiekunów!!! Quote
malagos Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ale ma śmiszną mordkę ten kawaler! wiecie, ja mam podobnego sąsiada, jak bliźniak podobny do tego pieska :jumpie::jumpie: Quote
esperanza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 malagos to może wcale nie być przypadek. Ja nie wiem, skąd dokładnie jest Rupi (mi się kojarzy z Drupim), ale odległości nie są duże, więc to może być ta sama psia rodzina. Jeśli jest podejrzenie problemów z sercem, to zdecydowanie przed podaniem psiaka narkozie musi być wizyta u kardiologa. Za najlepszego uchodzi dr Niziołek, który przyjmuje w Marysinie Wawerskim: Zapisy na telefon Poniedziałki (10-14), środy i piątki 10-20 (o 19 przyjmowany jest ostatni pacjent). Pytanie, czy jesteście w stanie dowieźć psiaka na badanie, a jeśli tak, to czy mam umawiać wizytę, czy też sami umówicie tak, by wam to najbardziej pasowało. Quote
Bogusik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czy wiadomo już jakie są wyniki z dzisiejszego badania krwi? Quote
malagos Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Esperanza, oczyść skrzynkę pw, chce Cie o coś zapytać. Quote
esperanza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Skrzynka oczyszczona :-) Jutro będę rozmawiała z lek. wet. która dziś przyjmowała Rupiego, na temat wyników i wkleję info tutaj. Quote
Ziutka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='mestudio'] Dostałem pyszne, kocie jedzonko - już druga miseczka. Jedzonko zasponsorowała Ziutka:-) ] A Jordanek siedzi i patrzy, nic nie dostał :nono: Quote
mmd Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Poszedł w odstawkę biedak. Już go nie kochają ;) Quote
Recommended Posts