Jump to content
Dogomania

Rupi jest w hoteliku PILNE potrzeba deklaracji zeby nie wrócił do schroniska !!!!

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze sie ze Mały juz bezpieczny u Was ..chyba trzeba jakies imie mu dac ? :)
Owieczka wczasnie weekendów ma ograniczony dostep no internetu ale napewno jutro zmieni tytuł watku.

Posted

Nie wiem czemu, ale jak zaglądam na wątek, mówię sobie " ciekawe czy Rupercik już u mestudio " " ale piękny mały Rupert " i tak mi jakoś pasuje to imię do niego ;)
Ale to do Was wybór należy ciotki :)

Posted

Jeszcze psa o imieniu Rupert nie mieliśmy i nie spotkałam się. Tak czasami jest, że nam wpada do głowy imię dla zwierza i już, a czasami to nie mam pojęcia jak ten wynalazek kolejny nazwać. Mini Rupi poszedł na pierwszy spacer, a wcześniej pokazał mi zębiska :evil_lol:.
Straszny był :evil_lol:.

Posted

[quote name='mestudio'] Mini Rupi poszedł na pierwszy spacer, a wcześniej pokazał mi zębiska :evil_lol:.
Straszny był :evil_lol:.[/QUOTE]
Zawsze mówiłam, że małe to wredne :evil_lol:
Ale tak na poważnie, Rupert (tak pozwolę sobie na niego mówić :loveu: ) jest piękny i domki będą się o niego biły :olympic::boom:

Guest Elżbieta481
Posted

Każdy pies jest piękny-chociaż tu musiałam dobrze się poprzyglądać..Rupert-hmm..Imię niezwykle poważne trzeba będzie z szacunkiem do psiny się odnosić..
Był kiedyś w Stawce jeden facet o tym imieniu..Dla mnie -bo będę b.częstym gościem na wątku!-będzie się wabił Blake..
Elżbieta

Posted

[quote name='Ziutka']Zawsze mówiłam, że małe to wredne :evil_lol:
Ale tak na poważnie, Rupert (tak pozwolę sobie na niego mówić :loveu: ) jest piękny i domki będą się o niego biły :olympic::boom:[/QUOTE
Rupert,Rupi bardzo fajnie!Lubię takie trochę nietypowe imiona.Co do domków,to masz rację,innej opcji też nie widzę!

Posted

[quote name='jaguska']Super że psinka już bezpieczna, czyli teraz obiecane pieniążki przelewamy na konto mestudio?[/QUOTE]

W związku z tym, że to wątek rozpoczęty przez Owieczka (Owieczkę) decyzje organizacyjne pozostawię jej. Zróbcie tak, jak będzie Wam wygodniej.
Potrzebne info: czy był Rupercik odpchlony? Czy wizyta u kardiologa jest konieczna przed kastracją?
Właśnie został umyty i poza warczeniem, nie było większych ekscesów. Musieliśmy to zrobić bo "pachnił inaczej..."

TZmestudio

Posted

No właśnie, Rupi fajne zdrobnienie i śmieszne.
Mały właśnie jest po kąpieli, dostaje szału pokąpielowego i tarza się po całym domu włącznie z kanapą. Zepsuliśmy mu zapach.

Dostałem pyszne, kocie jedzonko - już druga miseczka. Jedzonko zasponsorowała Ziutka:-)

Potem mnie wykąpano i byłem grzeczny.

A potem musiałem się wytarzać gdzie tylko się da.

Posted

[quote name='Bogusik']Mestudio,jakie super fotki!Macie takie zgodne kocio-psie stadko!I kto by pomyślał,że powiedzenie żyją "jak kot z psem"zupełnie tu nie pasuje!!![/QUOTE]

Wstyd się czasem przyznać ale mamy 6 kotów domowych i 4 koty zewnętrznych. Więc to spore stadko. Jeszcze trochę i napiszemy sobie że specjalizujemy się w resocjalizacji psów z kotami. Nie raz pies wchodził do nas goniąc koty i wychodził w stanie że kot spał mu na głowie.... Dla ciekawych polecam wątek Figi - wspaniały psiak.

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Wstyd się czasem przyznać ale mamy 6 kotów domowych i 4 koty zewnętrznych. Więc to spore stadko. Jeszcze trochę i napiszemy sobie że specjalizujemy się w resocjalizacji psów z kotami. Nie raz pies wchodził do nas goniąc koty i wychodził w stanie że kot spał mu na głowie.... Dla ciekawych polecam wątek Figi - wspaniały psiak.

TZmestudio[/QUOTE]
Wstyd?!Wielki szacun się należy,że dzięki Wam tyle zwierzaczków ma "dach nad głową"...i takich opiekunów!!!

Posted

malagos to może wcale nie być przypadek. Ja nie wiem, skąd dokładnie jest Rupi (mi się kojarzy z Drupim), ale odległości nie są duże, więc to może być ta sama psia rodzina.
Jeśli jest podejrzenie problemów z sercem, to zdecydowanie przed podaniem psiaka narkozie musi być wizyta u kardiologa.
Za najlepszego uchodzi dr Niziołek, który przyjmuje w Marysinie Wawerskim:
Zapisy na telefon
Poniedziałki (10-14), środy i piątki 10-20 (o 19 przyjmowany jest ostatni pacjent).

Pytanie, czy jesteście w stanie dowieźć psiaka na badanie, a jeśli tak, to czy mam umawiać wizytę, czy też sami umówicie tak, by wam to najbardziej pasowało.

Posted

[quote name='mestudio']
Dostałem pyszne, kocie jedzonko - już druga miseczka. Jedzonko zasponsorowała Ziutka:-)

]
A Jordanek siedzi i patrzy, nic nie dostał :nono: