Jump to content
Dogomania

Rupi jest w hoteliku PILNE potrzeba deklaracji zeby nie wrócił do schroniska !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Konik to pół biedy. Ale jak się mestudio czaiła jak mnie do tej niespodzianki przygotować... Już dwa dni wcześniej była taka miła :-D
Ale przynajmniej będzie co wspominać na starość.....

TZmestudio[/QUOTE]

Normalnie wiedźma jestem na co dzień :mad:

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']Konik to pół biedy. Ale jak się mestudio czaiła jak mnie do tej niespodzianki przygotować... Już dwa dni wcześniej była taka miła :-D
Ale przynajmniej będzie co wspominać na starość.....

A na właściwe psy (koniki) jeszcze przyjdzie czas...:evil_lol:

TZmestudio[/QUOTE]

A jak mestudio będzie miła przez pięć dni? :crazyeye:

A tak poważnie, to się do psiaka uśmiechnął los że może do Was trafi, trzymam za to kciuki. Ja jestem taki cichy podczytywacz i bardzo kibicuję Waszej drużynie.

Posted

[quote name='jaguska']A jak mestudio będzie miła przez pięć dni? :crazyeye:

A tak poważnie, to się do psiaka uśmiechnął los że może do Was trafi, trzymam za to kciuki. Ja jestem taki cichy podczytywacz i bardzo kibicuję Waszej drużynie.[/QUOTE]

Drużyna?? To iście banda a nie żadna drużyna!!

TZmestudio

Posted

Jestem już znowu na chwilkę :) Strasznie wam dziękuję że się pojawiliście u małego. Wielkie dzięki za tymczas dla tej kupki nieszczęścia, mam nadzieje że da się mu pomóc :( mestudio czy mogę poprosic o jakieś namiary do Ciebie ? Gdzie dokładnie trzeba by psiaka dowieźć ? I kto może zbierać kasiore ? kkasiiiar ??:oops: już nie mam śmiałości o nic Cie prosić... Jesteś i tak nad wyraz kochana !!!

Psinka przebywa w Schronisku Kruszewo koło Ostrołęki. Czy ktoś juz może pytał o transport ? Na fb jest "transport tu i tam po drodze mi" ale ja nie umiem się tam za bardzo poruszać ;( I czy ktoś może śledzić wpisy na fb na wydarzeniu tego psinki ? Bo ja nie mam jak :(

Posted

Wysłałem PW z informacjami.

Dla mnie i dla psa najlepszy termin byłby "jutro". Mam akurat transporter i przez weekend możemy się bardziej zająć psem. Także do dzieła i przywoźcie. To jedynie 130km od Warszawy. :-D

TZmestudio

Posted

[quote name='esperanza']Idealnie by było, gdyby ktoś zechciał po niego pojechać. Rano zapytam, czy ktoś ze schroniska będzie jechał do W-wy, chociaż szanse są małe.[/QUOTE]
esperanza zapytaj, ciotki zadeklarowały pomoc na transport i weta. Jak by co będziemy zbierać kasiore. To szansa dla tego psiaka... :(

Posted

[quote name='Ziutka']Zapiszę się ;)

mestudio, musiałam sama was znaleźć, bo mi oczywiście wątku z nowym tymczasikiem to nie łaska przesłać, a ? :mad:[/QUOTE]

Po ostatnich paczkach aż się boimy wchodzić na dogomanię. :-)
TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Po ostatnich paczkach aż się boimy wchodzić na dogomanię. :-)
TZmestudio[/QUOTE]
No dzięki :mad:

Nie pozbędziecie się mnie tak szybko :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']No dzięki :mad:

Nie pozbędziecie się mnie tak szybko :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

Jak tak dalej pójdzie to któregoś razu przyjedziemy do Cię i na tych twoich hektarach lepiankę zaczniemy budować cobyś nas adoptowała i tą bandę co przygarnęliśmy zamiast martwić się o nasze własne cztery litery.

A co do psiaka to nic o nim nie wiemy, więc co tu pisać? Mam nadzieję, że nam chałupy całkiem nie rozwali. A jedzenia dla niego wystarczy - pewnie nie je kilogramami. Bardziej boję się o transport i o to aby nie był chory. Na to nigdy nie jesteśmy przygotowani.

Skoro opatrzność czuwała aby Ziutka i inne dobre dusze tu trafiły na ten wątek to już dobrze. Jak jeszcze reszta baloniar tu zawita, to jestem pewien, że sobie wspólnie poradzimy. Prawda? :cool3:

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Jak tak dalej pójdzie to któregoś razu przyjedziemy do Cię i na tych twoich hektarach lepiankę zaczniemy budować cobyś nas adoptowała i tą bandę co przygarnęliśmy zamiast martwić się o nasze własne cztery litery. [/QUOTE]
To dawajcie, pomieścimy się :evil_lol:

[quote name='mestudio']Skoro opatrzność czuwała aby Ziutka i inne dobre dusze tu trafiły na ten wątek to już dobrze. Jak jeszcze reszta baloniar tu zawita, to jestem pewien, że sobie wspólnie poradzimy. Prawda? :cool3:

TZmestudio[/QUOTE]
No baa, nie ma innej opcji, w koopie (grupie) jak kto woli - siła :ylsuper:

I pamiętaj żeby mi słać wątki waszych tymczasuufff :motz:

Posted

[quote name='mestudio']Nie ma mowy! Tak jest ciekawiej.... :-D
Zawsze to niespodzianka....

TZmestudio[/QUOTE]
W takim razie...muszę pogadać z Ewą :cool3: :diabloti:

Kurcze, martwię się o ten transport jutro, czy znajdzie się ktoś żeby psiaka zawieźć :roll:

Posted

[quote name='Owieczka']Jestem już znowu na chwilkę :) Strasznie wam dziękuję że się pojawiliście u małego. Wielkie dzięki za tymczas dla tej kupki nieszczęścia, mam nadzieje że da się mu pomóc :( mestudio czy mogę poprosic o jakieś namiary do Ciebie ? Gdzie dokładnie trzeba by psiaka dowieźć ? I kto może zbierać kasiore ? kkasiiiar ??:oops: już nie mam śmiałości o nic Cie prosić... Jesteś i tak nad wyraz kochana !!!

Psinka przebywa w Schronisku Kruszewo koło Ostrołęki. Czy ktoś juz może pytał o transport ? Na fb jest "transport tu i tam po drodze mi" ale ja nie umiem się tam za bardzo poruszać ;( I czy ktoś może śledzić wpisy na fb na wydarzeniu tego psinki ? Bo ja nie mam jak :([/QUOTE]

Owieczko moge byc skarbinikem nie ma problemu ;) Bede tez zagladac na fb

Posted

Dzwoniłam do schroniska.
W ciągu kilku godzin będę wiedziała, że mąż właścicielki schroniska będzie w stanie dowieźć psiaka jutro do W-wy. W takim przypadku zostanie kwestia przejęcia psiaka i transportu do mestudio.
Z informacji, co do zachowania psa, wiadomo, że on jest nieufny w stosunku do obcych i potrafi pokazać zęby.
Do schroniska trafił bez książeczki zdrowia, więc nie wiadomo, na co był szczepiony i kiedy.
Na początku wychodził z budy, teraz czasem wyjrzy tylko, gdy jest przynoszone jedzenie. Nie chce jednak jeść.

Posted

[quote name='esperanza']Dzwoniłam do schroniska.
W ciągu kilku godzin będę wiedziała, że mąż właścicielki schroniska będzie w stanie dowieźć psiaka jutro do W-wy. W takim przypadku zostanie kwestia przejęcia psiaka i transportu do mestudio.
Z informacji, co do zachowania psa, wiadomo, że on jest nieufny w stosunku do obcych i potrafi pokazać zęby.
Do schroniska trafił bez książeczki zdrowia, więc nie wiadomo, na co był szczepiony i kiedy.
Na początku wychodził z budy, teraz czasem wyjrzy tylko, gdy jest przynoszone jedzenie. Nie chce jednak jeść.[/QUOTE]
Esperanza,nie ciekawie to wygląda!Mały nie wychodzi i nie chce jeść.Albo ze strachu albo coś mu jest.Oględziny u weta są wręcz konieczne i to możliwie jak najszybciej!Chociaż może wstępnie będzie wiadomo co mu jest.