Jump to content
Dogomania

Rupi jest w hoteliku PILNE potrzeba deklaracji zeby nie wrócił do schroniska !!!!

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']o tym samym pomyślałam, czy on nie ma czegoś przetrąconego, może nie rusza się i gryzie z bólu?
No własnie :( ale nie chce gdybać bo ja go na zywo nie widziałam a mam złe przeczucia... Trzeba by go jak najszybciej wyciagnąć i prześwietlić. Musimy mieć jakiś dt i jakąś kasę... :( Boosszzz co robić :(

Posted

[quote name='mestudio']Może jestem głupi, ale jak go dowieziecie do nas to możemy być BDT. Ale Weta (opłaty) w razie czego bierzecie na siebie. Pasuje?

TZmestudio

głupi na pewno nie :) super propozycja :)

Posted

[quote name='mestudio']Może jestem głupi, ale jak go dowieziecie do nas to możemy być BDT. Ale Weta (opłaty) w razie czego bierzecie na siebie. Pasuje?

TZmestudio[/QUOTE]

Pytanie chyba retoryczne ?;) zaraz skontaktuje sie z Owieczka i dam znac :)

Posted

TZmestudio[/QUOTE]

Czapki z głów!

Posted

Za moimi plecami TZ zorganizował mi tymczasa, chyba nastąpił czas odwdzięczenia mi się za lata uciemiężenia, kiedy to pod dom zajeżdżał niespodziewanie samochód np. z rodezjanem wielkości małego konika :eviltong:. Ale łaskawy jest dla mnie.

Posted

[quote name='jaguska']On taki malutki że się z parówkiem w jednym posłanku zmieści, nawet go nie zauważycie ;)[/QUOTE]

Wiem, nie jest to żaden problem taki psiak, oby był tylko w miarę zdrowy. Ale to wszystko zobaczymy na miejscu, straszna bieda, przerażona i smutna.

Posted

[quote name='mestudio']Za moimi plecami TZ zorganizował mi tymczasa, chyba nastąpił czas odwdzięczenia mi się za lata uciemiężenia, kiedy to pod dom zajeżdżał niespodziewanie samochód np. z rodezjanem wielkości małego konika :eviltong:. Ale łaskawy jest dla mnie.[/QUOTE]

Konik to pół biedy. Ale jak się mestudio czaiła jak mnie do tej niespodzianki przygotować... Już dwa dni wcześniej była taka miła :-D
Ale przynajmniej będzie co wspominać na starość.....

A na właściwe psy (koniki) jeszcze przyjdzie czas...:evil_lol:

TZmestudio