Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania shirley napisał(a):
Ok. To prosze o przypominajkę na sterylkę. (Jakbym długo nie zaglądała. Komp mi padł, a laptop ledwo dyszy. Mam dostep w pracy, ale jak to w pracy, może byc róznie z czasem)

Jeżeli Kikuni zabraknie funduszy będę szukała nawet pod ziemią ;) Gołębia pocztowego Tobie też przyślę, jakby co :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Nie wiem, czy mi nie usuną, bo Jasza też robiła, ale podrzuciłam na miejsce innego psiaka. Jest wyróżnione do 12 stycznia. Oby coś z tego było !!
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Jamnikowata-dlugonoga-niespelna-roczna-sunia-szuka-domu-W0QQAdIdZ338144813

Dzięki mmd :) Na Ciebie zawsze możemy liczyć :)

[quote name='barb']Roszpunko, może tu wstawisz Kikę ? Szukają czekoladowego psa, lubiacego koty. Mozna uznać, że Kika jest czekoladowa?
http://www.dogomania.pl/threads/220292-poszukiwany-czekoladowy-piesek-ewentualnie-merle

Ona nie jest nawet odrobinę czekoladowa - nawet gdyby to miała być czekolada mleczna ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dzisiaj Incia dostarczy tekst, ja jestem w trakcie obróbki tegorocznych ;) fotek, jak będzie komplecik wezwiemy nieocenioną Ziutkę :)

Ja tutaj cały czas jestem :diabloti:

Posted

Byłam dziś po nową buteleczkę Gentamycyny. Rozmawiałam z wetką i doszłyśmy do wniosku, że priorytetem jest jednak sterylka, przed szczepieniami, bo Kikunia troszkę się odpasie i może nas zaskoczyć cieczka. Uzgodniłyśmy cenę 240 zł - jak sądzicie? Jutro postaram się zawieźć malutką na przegląd, może uda się wyznaczyć termin.
Kikunia jeszcze słabiutka jest - poszalała dzisiaj z moją szczeniorką (zaczyna się bawić :)) i nie miała potem siły na nic... Mięśni na doopce malutko, zresztą nie tylko tam. Ale powolutku robi się okrąglejsza.

Posted

Śliczna, cudowna, grzeczna perełeczka. Uwielbiam Ją:loveu:. Tak się ze mną dziś ładnie witało maleństwo, tak się cieszyło...I niech mi ktoś powie, że pies to nie myśli, nie czuje...
Tekst się robi, ale trochę po grudzie, bo nerwa mam:p Za godzinę powinien być.

Posted

Młodziutka, grzeczna suczka szuka swojego Domu!
Dwa miesiące temu suczka została przypadkiem znaleziona w lesie. Była w stanie skrajnego wygłodzenia, bardzo chuda i zmarznięta, miała silne zapalenie spojówek. Została przygarnięta przez osobę, która nie mogła jej zatrzymać ze względu na posiadane psy. Dostała nowe imię-Kika, i od niedawna przebywa w domu tymczasowym w Kielcach. Obecni opiekunowie Kiki są nią zachwyceni. Suczka jest bardzo oddana i posłuszna, pojętna i wesoła. Nie załatwia się w domu, nie niszczy, bez problemu zostaje sama. Nie jest hałaśliwa, bardzo ładnie chodzi na smyczy i uwielbia zabawy z dziećmi! Jest bardzo spragniona pieszczot i przytulania. Za chwilę poświęconą tylko jej odwdzięcza się pełnym miłości spojrzeniem pięknych, brązowych oczu. Dogaduje się z psami i kotami. To słodki, kochany, bezproblemowy psiak!
Jest drobna i szczupła, ma długie nóżki, waży obecnie ok. 10 kg, musi jeszcze nadrobić ok. 2 kg. Weterynarz ocenił jej wiek na 10-12 miesięcy. Jest odrobaczona, kończy się także leczenie oczek. Kika wkrótce będzie sterylizowana.
Z nadzieją czeka na swojego Człowieka, dla którego będzie najwierniejszym Przyjacielem.
Kika zostanie wydana po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Nie wydajemy psów na łańcuch!
Kontakt:

Jakby coś nie nie podobało to zmieniać, nie pytać.

Posted

Idę mieszać w moim gumtree ;)
Jako że jest na Warszawę, pisanie o Kielcach sobie daruję - jak już się ktoś zakocha, wtedy będzie czas się głowić ;)