Alicja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cudownie że dzieciaczki dostały NOWE ZYCIE Quote
Roksia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witajcie kochani :) Lunka zostaje z nami tak jak Kapselek napisała:) Nie potrafimy jej oddać:) Jest tak wdzięczna i tak cudowna , że nie umiemy............. Dlatego postanowiliśmy, że zostaje:) W razie jak będziemy potrzebowali pomocy to Wiemy że zawsze nam pomożecie:) Pozdrawiamy i życzymy wszystkim Wesołych Swiąt :) Tak szczęśliwych i wesołych jak będą u nas:) Quote
Nutusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Baaaardzo się cieszę i gratuluję! I tylko mnie ciutek martwi, że nam się kolejny tymczas w sposób całkowicie naturalny wykruszył ;) Quote
olly Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Roksia napisał(a):Witajcie kochani :) Lunka zostaje z nami tak jak Kapselek napisała:) Nie potrafimy jej oddać:) Jest tak wdzięczna i tak cudowna , że nie umiemy............. Dlatego postanowiliśmy, że zostaje:) W razie jak będziemy potrzebowali pomocy to Wiemy że zawsze nam pomożecie:) Pozdrawiamy i życzymy wszystkim Wesołych Swiąt :) Tak szczęśliwych i wesołych jak będą u nas:) poprosimy o relację i foto na naszą stronkę, przeniesiemy ją do działu "w nowym domu" Powodzonka i duuuuuuuuuuuużo miłości:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Donvitow Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Lubię takie wątki. Pozdrawiam Domki. Wesołych świąt. Quote
Kapsel Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Roksia napisał(a):Witajcie kochani :) Lunka zostaje z nami tak jak Kapselek napisała:) Nie potrafimy jej oddać:) Jest tak wdzięczna i tak cudowna , że nie umiemy............. Dlatego postanowiliśmy, że zostaje:) W razie jak będziemy potrzebowali pomocy to Wiemy że zawsze nam pomożecie:) Pozdrawiamy i życzymy wszystkim Wesołych Swiąt :) Tak szczęśliwych i wesołych jak będą u nas:) Ewuś i to była najlepsza decyzja :happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao: Quote
Roksia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 :) Wiem kochanie przesłałam Ci relację ze zdj na emaila:) Jesteśmy szczęśliwi bo ona jest szczęśliwa:) Quote
Kasia/Wojtek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Również bardzo się cieszymy, odliczamy dni z niecierpliwością! Dziś są imieniny Bogusia! Oby ktoś mógł nam go przywieźć! Pozdrawiamy! Quote
Donvitow Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kapselku jeszcze nie widzimy tych fotek. A Niunia zrobiła wyrazem pyszczka na mnie ogromne wrażenie. Przejściami i okolicą w której bytowała równierz. Czekamy. Quote
Alicja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jak dobrze że psiaczki na Nowy Rok dostały Nowe Życie .... te święta w waszych domach będą miały inną moc :loveu: Quote
Kapsel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Lunka i Roksi :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Donvitow Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kapsel, Roksi Dzięki za fotki. Jak tu takiego zmartwionego "ryjka" nie pokochać. A jaka komitywa. One dobrze obie na tym wyjdą. Pozdrawiam. Quote
Kapsel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Donvitow napisał(a):Kapsel, Roksi Dzięki za fotki. Jak tu takiego zmartwionego "ryjka" nie pokochać. A jaka komitywa. One dobrze obie na tym wyjdą. Pozdrawiam. Widzę, że Donvitow zakochany w Lunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Typowy facet :shake: Quote
Donvitow Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kapsel napisał(a):Widzę, że Donvitow zakochany w Lunce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Typowy facet :shake: Na każdym spacerku z nią zastanawiałem się jak ją " zwinąć " do domu i by TZ nie protestowała. Ale szybciutko znalazłyście domek więc się cieszę. Jak i zresztą z farta pozostałych dwu boksi. Quote
Alicja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cudeńka dwa :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-liS0VjLUArE/TvHWBjrD2aI/AAAAAAAABl4/ViI2qqKHE2w/s640/Lunka3.JPG no i bawiły się klockami ;) Quote
sabinka40 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ale zdjęcia cudowne:loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Donvitow napisał(a):Na każdym spacerku z nią zastanawiałem się jak ją " zwinąć " do domu i by TZ nie protestowała. Ale szybciutko znalazłyście domek więc się cieszę. Jak i zresztą z farta pozostałych dwu boksi. Tak, dużo telefonów o dziewczynkę było, były to bardzo dobre domy z boksiowymi tradycjami..... ale domek Roksi :calus:był najlepszy i dobrze że zdecydowali się że zostanie u nich na zawsze, a nie na chwilę. Dzięki Roksiu za tą decyzję najlepszą z najlepszych :Rose::Rose::Rose: Quote
Roksia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kochani teraz mamy dwóch synków i dwie córunie:) Każde z nich ma swój charakterek i każdy jest cudowny na swój sposób:) Kapselku nie mogłam podjąć innej decyzji:) Zapewniłaś nam cudowny tydzień , więc jeśli mogliśmy go przedłużyć to czemu nie:) Robimy Lunce zdj i będziemy przesyłać do Was bo sama narazie nie umię jeszcze tutaj wklajać:) Ale to co nasza psiaki wyprawiają to się słowami nie da opisać słowami trzeba zobaczyć:) Luna jest tak grzeczn, tak cicha. Zostają już same w domu , robiliśmy wczoraj i dzisaj próby i jest super. Psiaki śpią:) Lunka jest tak cichutka, że gdyby nie jej ogonek, ktory czasami myrda i obija się o coś robiąc stukot nikt nawet niewiedziałby , że w domu jest psiak:) Ach ale mamy cudowne święta :) Jak starszy synek dowiedział się , że zostaje to się popołakał.Mały nawet nie chciał słyszeć, jak z nim rozmawialiśmy, że może Lunka pójdzie do dobrego domku to mi powiedziałl , żebym sobie sama poszła....:) No więc sami widzicie:) Protest:) A kochan u nas spadł śnieg i nasze psiski oszalały:) Quote
onga Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Roksia napisał(a):Lunka jest tak cichutka, że gdyby nie jej ogonek, ktory czasami myrda i obija się o coś robiąc stukot nikt nawet niewiedziałby , że w domu jest psiak :) Phiii to co oni Ci wepchnęli zamiast boksia? Co to za boksik co nie mlaska, nie sapie , nie puszcza głośnych bąków :eviltong::diabloti: Quote
Nutusia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nio... moja Lili jeszcze fuka, rozpycha się w łóżku i dom demoluje! ;) Quote
Kapsel Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 onga napisał(a):Phiii to co oni Ci wepchnęli zamiast boksia? Co to za boksik co nie mlaska, nie sapie , nie puszcza głośnych bąków :eviltong::diabloti: Nutusia napisał(a):Nio... moja Lili jeszcze fuka, rozpycha się w łóżku i dom demoluje! ;) A nie mówiłam, że chłopaki są fajniejsze :grin::grin::grin: Quote
hecia13 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dziewczyny też fajne, tylko zołzy większe ;P Quote
Roksia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Kochane ona jest zastraszonym boksiem:( Ale nadrobi, natomist ta nasza Roksanka daje czadu za dwie boksiowe dusze:) Quote
Recommended Posts